Credite IFN pentru firme mici

Pentru intreprinzatori, exista de acum posibilitatea accesarii de credite nebancare, pentru dezvoltarea afacerii.

Credite IFN pentru firme mici de genul SRL, PFA, II ori IF sunt disponibile la Vitas. Poti solicita consultanta gratuita.

Vitas este un IFN aparut in Romania in 1996, specializat in microcreditare. Au fost inregistrati la BNR in 2007. La ei puteti sa gasiti produse transparente, acordate cu acte putine. Daca accesezi, primesti raspuns in maxim 48 de ore.

Credite IFN pentru firme mici ofera in piata nebancara cei de la Vitas. Asadar, daca esti intreprinzator, poti sa accesezi un credit nebancar rapid in cuantum de maxim 250.000 de lei, pentru 5 ani la Vitas IFN SA.

Creditele pentru firme mici poti fi accesate pentru dezvoltarea afacerii, fara multe documente. Ca sa poti solicita un imprumut de acest gen, trebuie sa fii PFA, II, IF ori SRL.

Daca imprumuti o suma de pana la 30.000 de lei, nu ti se solicita garantii. Pentru credite credite pentru firme mici, obtii un maxim de 6 luni perioada de gratie, iar ratele pot fi si sezoniere, in functie de specificul afacerii tale.

Creditele pentru firme mici pot fi: de investitii (maxim 250.000 de lei pe 60 de luni), pentru capital de lucru (maxim 50.000 de lei pentru 24 de luni), decontare facturi (100.000 de lei pentru 12 luni).

Primul pas pe care trebuie sa faci, daca ai de gand sa apelezi la aceste credite nebancare pentru IMM, ar fi sa iei legatura cu IFN-ul si sa soliciti o consultanta gratuita.

Pe cei de la Vitas ii gasiti pe platforma lor online: https://www.vitasromania.ro. De asemenea, puteti sa-i contactati si telefonic la numarul 0256 204 550. Adresa de contact: Str. Simion Barnutiu nr.34, Etaj 2, Timisoara. Vitas IFN Romania activeaza in vestul Romania. Iata si judetele unde ii gasiti: Alba, Arad, Bihor, Caras-Severin, Gorj, Hunedoara, Mehedinti, Sibiu, Timis. Sediul lor central se gaseste in Timisoara.

Citeste si  Cum deschid o societate nebancara?

Pe langa creditele pentru firme mici, cei de la Vitas mai au in portofoliu si credite Start-up, produse financiare destinate agricultorilor si credite rapide.

Creditul rapid de la Vitas se aocrda pentru capital de lucru, materii prime ori materiale. El are un cuantum de maxim 15.000 de lei si se acorda pe o perioada de maxim 18 luni (pentru aceasta suma, daca o contractezi pentru 18 luni, vei plati o rata lunara de 1.033 lei). Nu este nevoie de avans, nu se platesc comisioane de acordare ori alte fgarantii. Nu ti se solicita documente financiare pentru acest imprumut. Rata lunara este fixa.

Avantajele creditului rapid pentru micii intreprinzatori: obtii banii rapid in contul tau, nu ai obligatia sa deschizi un cont la o banca anume, esti ajutat la analiza solicitarii. Pentru accesare, trebuie sa ai un SRL, PFA, II ori un IF. Solicitarea de ofera pentru un credit rapid Vitas o poti face online.

Din ce am vazut noi, exista si o multime de pareri pozitive exprimate de clientii Vitas. Pe platforma lor online puteti sa cititi niste testimoniale destul de edificatoare. Evident, parerile vi le veti forma dupa ce veti obtine informatiile dorite despre produsele lor de creditare.

Oricum, noi salutam aceste informatii si ne-am bucurat ca am descoperit in piata financiara nebancara produse destinate micilor intreprinzatori.

Credite nebancare pentru IMM nu sunt niste produse frecvente, dimpotriva am zice. Asadar, este un lucru pozitiv pe care merita sa vi-l aducem in atentie. De ce ma veti intreba? Pentru ca, din postura de mic intreprinzator este foarte dificil sa te imprumuti la banci.

Cine detine o firma a incercat de-a lungul timpului sa ia un credit de la o banca, intelege foarte bine despre ce e vorba. Pentru ceilalti, voi spune ca, este destul de greu sa faci fata cerintelor impuse de banci pentru creditele destinate firmelor.

Ce conteaza?

– cati bani ai la banca
– care sunt stocurile pe care le ai si valoarea acestora
– ai sume de recuperat?
– detii echipamente, vehicule ori proprietati?

Citeste si  Ce zice lumea despre iCredit? Pareri banca vs IFN

Cui datorezi?

– furnizorilor?
– salariatilor?
– taxe si impozite?
– credite pe termen scurt?

Related Posts

Add Comment