Credite IFN pentru mediul de afaceri. Oferta RoCredit.

Last update: ianuarie 4, 2021

RoCredit IFN ofera microimprumuturi persoanelor juridice inregistrate pe teritoriul Romaniei.

Aceste credite IFN destinate mediului de afaceri aflate in portofoliul RoCredit vin in ajutorul firmelor in vederea reechilibrarii bugetare.

Printre produsele lor financiare se regasesc: linia de scont, linii de credit, creditul pe obiect, creditul de trezorerie, creditul pentru persoane fizice autorizate si asociatii familiale, creditul pentru investitii.

Linia de credit are ca scop acoperirea deficitului de fonduri pentru o anumita perioada definita de timp si se adreseaza persoanelor juridice exclusiv. Perioada de creditare este intre 6 si 12 luni, o astfel de linie de credit se bazeaza pe o analiza economica seroasa a firmei.

Linia de scontare se adreseaza persoanelor fizice si este un produs ce se acorda pe perioade intre 6 si 12 luni. Aceasta tine cont de ritmul incasarilor si de durata contractelor in baza carora se acorda. Tragerea poate reprezenta 87% din valoarea actelor remise la incasare. Pentru accesare, persoanele juridice trebuie sa aiba contracte comerciale ori relatii cu alte societati cu potential economic substantial.

Descriere produse

Creditul pe obiect are o perioada maxima de creditare de 3 ani, suma de bani imprumutaa putand fi utilizata intr-o singura transa ori in mai multe. Rambursarea se face conform graficului, tinandu-se cont de nr de transe retrase.

Creditul de trezorerie se adreseaza persoanelor juridice ce incaseaza creante (facturi, BO ori CEC). Suma imprumutata este data de valoarea facturilor remise, iar perioada de creditare este de maxim 90 de zile.

Persoanele fizice autorizate pot solicita de la RoCredit un credit destinat special acestora ori asociatiilor familiale. Perioada de finantare este de maxim 3 ani, iar suma imprumutata se acorda in functie de bonitatea clientului. Ratele de rambursare ptoi fi egale ori inegale.

Creditul pentru investitii se acorda pe perioade intre 1 si 10 ani. Suma imprumutata poate fi de maxim 85% din valoarea proectului. Rambursarea se face in functie de transele retrase.

Citeste si  Solutii de imprumuturi rapide Sibiu oferite de Terra Credit

RoCredit este un IFN cu experienta deja in piata romaneasca, fiind infiintata in anul 2007, in acelasi an fiind inscrisa in registrele BNR pe activitatea de microcreditare.

Si acest IFN poate fi considerat o sursa viabila de imprumuturi online accesate in conditii simple.

Ce alte produse mai ofera RoCredit IFN?

Pe langa microcreditare, cei de la RoCredit IFN mai vine in intampinarea clientilor si cu operatiuni de schimb valutar, precum si activitati auxiliare legate de intermedieri financiare si investitii.

RoCredit IFN intentioneaza sa ofere servicii de buna calitate, aceasta societate nebancara fiind inregistrata in Centrul Regional de Resurse de Microfinantare si Retea „Microfinance Centre” din Europa Centrala si Asia.

O noutate pentru sectorul creditelor dedicate persoanelor fizice o reprezinta posibilitatea de accesare a unui credit, linie de credit ori scontare direct de pe platforma online a IFN-ului. Platforme online RoCredit IFN pune la dispozitie un formular unde poti aplica online pentru un credit.

Pentru accesarea unui credit RoCredit IFN, trebuie sa compeltati cererea de credit online: tipul de credit dorit, valoarea, durata, salariul lunar, tipuri de venituri, nume si prenume, varsta, adresa, telefon email. Dupa completare, trebuie sa trimiti formularul si sa astepti sa fii contactat.

Pentru informatii suplimentare, ii puteti contacta pe cei de la RoCredit IFN la numarul de telefon 0362 404 948. Adresa sediului este Str. Tudor Vladimirescu. Informatii puteti solicita si la adresa de email roCredit@rocredit-ifn.ro.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment