Societati nebancare – AXI Finance

Last update: ianuarie 4, 2021

Vorbim astazi despre una dintre IFN-urile vizibile in online, si anume AXI Finance IFN SA – promotoarea celebrului card AXI.

Aceasta societate nebancara este una aparuta recent in piata, cu un singur produs in portofoliu – un card de credit primit bine de public.

Accesarea facila a cardului AXI le-a adus popularitate, numarul de clienti marindu-se pe zi ce trece.

Noi i-am apreciat pentru abnegatie si pentru adaptarea la nou.

Am vazut in timp ca si-au modificat produsul, venind in intampinarea cerintelor din piata.

Dovada ca a functionat ceea ce au intreprins stau parerile pozitive ale clientilor, cei care sunt multumiti de ceea ce au primit daca ar fi sa ne luam dupa pozitiile lor exprimate in mediul online, pe facebook, pe forumuri, pe blogguri.

Cu o varsta frageda de doar 5 ani, AXI Finance IFN SA a dat dovada ca isi intelege clientii, venind in intampinarea nevoilor acestora si creeand in timp relatii bazate pe incredere.

O masura a acestei apropieri de clientii o are si acordarea online ori prin telefon a cardului de credit, lucru care in ultima perioada a devenit esential in acord cu distantarea sociala cautata de multi.

Descrierea societatii nebancare AXI Finance

Institutia nebancara AXI Finance IFN SA a fost inregistrata in BNR in anul 2015, avand sediul in Bucuresti, pe Bulevardul Primarii, numele 19 -21, in sectorul 1.

In Registrul General al IFN-urilor de la BNR, Axi apare ca furnizand credite de consum, credite imobiliare, microcreditare, finantare tranzactii comerciale, factoring, scontare, forfetare si emitere de garantii.

Pana in 2016 era inregistrata la BNR cu denumirea de Access Finance IFN SA, iar mai apoi si-a luat titulatura de astazi – AXI Finance IFN SA.

Citeste si  Express Credit - Bani urgent cu garantii

Pentru cei care sunt interesati sa obtina un Axi CARD le sugeram sa analizeze bine oferta pentru a intelege intai care sunt conditiile de creditare.

Noi v-am prezentat mai demult produsul lor, cu toate detaliile aferente, deci puteti sa gasiti si la noi informatiile necesare. Dar, cel mai sigur este sa urmariti platforma online a acestui creditor si sa va luati informatiile direct de la sursa (noi incercam sa tinem actualizate informatiile, dar se mai intampla sa ne scape unele aspecte ori sa ramanem in urma cu actualizarile, de aceea este indicat sa studiati oferta direct la creditor).

Despre opiniile clientilor fosti, actuali si viitori gasiti sectiuni bogate pe platforma online a IFN-ului, pe pagina lor de facebook, in motoarele de cautare.

Este util sa va inspirati si din prerile despre AXI exprimate de cei care au contractat cand un credit la ei.

Din punctul nostru de vedere, astfel de review-uri (chiar daca nu toate sunt cinstite) va pot contura o parere proprie despre produsul dorit.

In definitiv, review-urile nu sunt importate doar in cazul magazinelor online ce comercializeaza produse variate, ci si in cazul altor tipuri de produse (de exemplu, cele financiare dezbatute de noi) si de servicii (ca de exemplu impresiile oamenilor despre un anumit mester).

Intrebarile si opiniile emise de potentialii clienti si de raspunsurile aferente oferit de reprezentantii oficiali ai companiei, va pot lamuri anumite aspecte. Deci, nu ezitati sa folositi astfel de surse de informare.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment