Ce zice lumea despre iCredit? Pareri banca vs IFN

Vreti sa aflati pareri despre iCredit de la persoanele care au avut de-a face cu acest IFN? Sunteti in impas daca sa alegeti banca sau IFN?

In aceasta era digitala, exista numeroase modalitati de a obtine un credit rapid si convenabil, dar nu toate sunt de incredere sau eficiente. Unul dintre cei mai populare creditori online din Romania este iCredit, care ofera servicii de creditare rapida si accesibila.

In acest articol, vom examina parerile si experientele clientilor despre iCredit, precum si modalitatile prin care aceasta companie diferentiaza de restul.

Sansa noastra la o viata mai buna vine de la modul in care ne raportam noi la trecut, la prezent si la viitor.

Cand dorim sa avem lucruri, uneori impinsi de situatie chiar mai multe lucruri dintr-o data, s-ar putea ca bugetul nostru sa nu faca fata.

Te gandesti la un imprumut, si uneori chiar inainte de a ne strafulgera acest gand incepem sa facem calcule justificative in minte, daca merita, daca ne incadram, daca ne permite stabilitatea serviciului s.a.m.d.

Unii dintre noi incepem sa ne informa, citim ce ne pica in mana pentru a fi stapani pe situatie. Chiar si atunci cand vrei un imprumut rapid de bani, informatia s-ar putea sa-ti fie de folos mai incolo.

Cand ai o parere forma, este dificil sa ti-o schimbi. Insa, cand disperarea isi spune cuvantul, s-ar putea sa te intereseze si ce zic altii pe un anumit subiect.

Daca ai o parere clara despre imprumuturile iCredit ori despre alte imprumuturi IFN poti sa ne-o spui si noi pentru a avea o imagine mai clara.

Nici nu trebuie sa fie neaparat o parere iCredit, poate fi si o observatie ori o experienta pe care ati avut-o cu acest creditor.

Cat costa un imprumut iCredit?

Rata dobanzii creditului este fixa pentru prima perioada a creditului.

Iata cateva exemple:

 • pentru un imprumut de 3.000 de lei cu rambursare saptamanala (pentru o perioada de 21 de saptamani), rata dobanzii in prima perioada este de 368%, iar pentru a doua perioada de 1-%. DAE-ul este de 1204%.
 • daca imprumuti 5.000 de lei pentru 14 saptamani, rata dobanzii este de 452% pentru prima perioada, iar mai apoi de 23%, DAE-ul in acest caz este de 1403%.
Citeste si  Terra Credit IFN - acces la maxim 7000 lei

Vi se pare mult, putin? In comparatie cu alte credite rapide, costurile unui imprumut iCredit sunt mai mici. Costurile unui microcredit pot la un DAE de 4000 – 5000%.

Un imprumut iCredit este unul simplu de accesat, fara deplasare, fara multa birocratie.

Mai mult de atat, consultantii acestui IFN va ajuta la tot pasul, cu orice nelamurire, cu orice act.

Vestea buna este ca la iCredit majoritatea solicitarilor de credite sunt aprobate.

Pentru ca nu vi se solicita neaparat giranti, procedurile sunt destul de simpliste.

Poti sa soliciti un imprumut iCredit chiar din vacanta ori dintr-o deplasare cu serviciu.

icredit pareri

Un consultant iCredit IFN poate sa te ajute sa completezi cererea de credit si te poate ajuta sa strangi actele indispensabile accesarii. El se poate deplasa la tine acasa pentru a-ti usura calea spre un imprumut.

La iCredit veti gasi consultanti seriosi. Astfel de persoane sunt angajate de catre IFN si nu sunt colaboratori. Stiti cum e cu un astfel de colaborator, s-ar putea sa nu puna intotdeauna accent pe imagina pe care o lasa clientilor despre firma cu care colaboreaza.

Pareri iCredit – ce credit oamenii despre acest IFN?

Neindoielnic ca nu poti multumi pe toata lumea.

Deosebi am vazut vorbindu-se despre diverse tepe pe care unii clienti pretind ca le-au luat accesand un credit.

In opinia noastra in cazul de fapta nu se poate vorbi de o teapa iCredit. Nicidecum! Acesta este un IFN ce apare in listele BNR, este monitorizat de Banca Nationala.

Iar in decursul vremii, e bine sa stiti ca cei de la BNR au radiat diverse societi nebancare pentru practici nepotrivite in piata (Goldfin IFN – cei de la Goldie IFN au fost radiat in 2016, deci relativ recent, IFN Extra Finance – cunoscuti pentru produsul lor Extra Simplu – acest IFN a fost radiat in 2009, Askredit IFN S.A. – radiata si ea in 2016, Finance One IFN, radiata in 2007, Balkan Credit IFN – radiata in 2008, Balkan Credit IFN era axata pe credite imobiliare, Zaplo IFN – radiata in 2015, Mindi IFN – radiata in 2016, Asset Leasing IFN – radiata in 2007 etc).

Citeste si  Din 2023, IFN-urile vor trebui sa aplice IFRS 9

In masura in care iCredit activeaza de ani buni in piata, iar plaja de clienti este una deosebit de bogata, putem afirma ca oamenii au pareri destul de bune despre acest IFN.

In fapt, cei care sunt la a doua ori a treia accesare de la icredit pot sa va spuna parerea lor despre acest IFN mult mai avizat decat am face-o noi.

Noi putem doar sa acoperim o plaja larga de opinii si sa vi le impartasim in forma bruta. De aceea si am facut apel la cei care au contractat un imprumut iCredit – parerea lor conteaza mult mai mult.

Caracteristici imprumut iCredit

Daca v-am atras atentia asupra acestui IFN, haideti sa vedem si care sunt caractersiticile unui imprumut iCredit:

 • nu necesita garatii
 • platile se efectueaza saptamana
 • consultantul se poate deplasa la voi acasa
 • dispuneti de asistenta la acordare si la rambursare
 • actele sunt minime
 • procesul de acordare facil

Contractarea la distanta de la iCredit este conditionata de urmatoarele aspecte:

 • sa ai cel putin 18 ani
 • vechime in munca de cel putin o luna, ori sa ai cel putin un copon de pensie
 • cetatenie romana ori resedinta permanenta in Romania
 • detii un card bancar in lei unde sa primesti banii imprumutati.

In cazul in care v-a fost refuzat creditul, cei de la icredit spun ca puteti reveni daca v-ati schimbat locul de munca, daca nu mai sunteti datornici ori daca vi s-a imbunatatit intr-un fel sau altul starea financiara.

Cu alte cuvinte, iCredit este o alternativa de a obtine suma dorita de bani. Fiti siguri ca veti fi tratati corect, pentru ca avem de-a face cu un IFN inregistrat la BNR ce functioneaza legal.

In comparatie cu un credit de la banca, mult mai greoi de accesat, cu mult mai multe puncte de indeplinit pe partea de eligibilitate, aceasta optiune este una chiar facila.

Citeste si  5 lucruri importante despre creditele non-bancare

Related Posts

Add Comment