BT Direct – solutii de finantare in magazin, prin card sau auto

Ai vrea sa obtii un credit smart – digital, sa cumperi din magazin ori sa-ti iei o masina? BT Direct IFN poate fi de ajutor!

Despre BT Direct IFN

BT Direct IFN SA este o societate financiare, parte a grupului Financiar Banca Trnasilvania, o firma nonbancara cu multe produse in portofoliu: credite in magazin, credite online de nevoi personale, auto, pentru seniori.

Aceasta institutie nebancara isi are sediul in judetul Cluj, orasul Cluj-Napoca, pe str. Constantin Brancusi nr 74-76, et 3.

Pentru cei care nu au aflat inca de existenta celor de la BT Direct, le spunem ca aceasta societate a luat nastere in urma unei fuziuni intre doua institutii nebancare, si anume ERB Retail Services si fost BT Direct.

Produsele oferite de catre BT Direct

Cum va spuneam anterior, cei de la BT Direct au un portofoliu destul de diversificat, la ei putand apela aproape oricine, de la salariat la persoana fizica ori pensionar.

Pentru a obtine un credit la BT Direct trebuie sa fii salariat, angajat pe perioada nedeterminata ori determinata cu cel putin 3 luni vechime la locul actual de munca.

Insa, este posibil sa iei un credit fara sa fii angajat prin Credit Direct daca realizezi totusi venituri din profesii liberale de tip PFA.

Creditul Smart online

Noutatea oferita de BT Direct este creditul online prin SMART.

Acesta este un produs 100% digital si 100% smart.

Practic, cu acest produs, poti sa cumperi din magazinul online dorit si sa optezi la plata pentru optiunea „credit online Smart by BT Direct”.

Creditul se acceseaza usor, nu ti se cere comision de analiza, iar aprobarea dureaza 10 minute.

Este bine de stiut ca pentru accesare trebuie sa ai intre 18 si 75 de ani si cel putin un venit de 1000 de lei. Plus de asta, ai nevoie si de o vechime de minim trei luni la ultimul angajator.

Citeste si  IFN-uri actuale - conditii propice pentru microcredite

Nu ti se cere comision de analiza, aprobarea dureaz 10 minute, iar procesul se desfasoara digital in totalitate.

De anul trecut, BT Direct poate examina veniturile prin ANAF, astfel incat accesarea sa fie mai rapida si mai simpla. Pe aceasta cale, procesul de aplicare este mult mai usor pentru client.

Creditul direct de nevoi personale

Acesta este un produs simplu si deosebit de rapid. Accesand un Credit Direct vei beneficia de rate fixe pe toata durata contractului, nu platesti comision de analiza dosar, obtii si o asigurare de viata gratuita.

Creditul Direct are un plafon maxim de 40.000 de lei, iar perioada de finantare este intre 6 si 59 de luni.

Acest imprumut de nevoi poate fi accesat si pentru refinantarea altor credite.

Pentru a-l accesa trebuie sa ai buletin si acord de verificare ANAF. Daca nu ai veniturile inregistrate la ANAF, poti prezenta o adeverinta de venit, modelul il gasiti pe platforma BT Direct de unde il puteti descraca.

In cazul seniorilor este nevoie de ultimul talin de pensie.

Costurile aferente ale acestui credit sunt de 17,90% la care se adauga un comsion lunar de administrare de 5 lei.

Pentru rambursare anticipata vei plati 1% din creditul tamas, daca mai dureaza mai mult de 1 an pana la incheierea contractului si de respectiv 0,5% daca este mai putin de un an pana la finalul contractului.

Creditul Senior

Iata un imprumut simplu disponibil pensionarilor.

Seniorii se vor bucura la randul lor de rate fixe, zero comision de analiza si asigurare de viata gratuita.

EDobanda creditului este fixa – 14,90% pe an. La acest cost se mai adauga 5 lei drept comision lunar de administrare plus costurile de rabursare anticipata, daca este cazul.

Pentru accesare, ai nevoie de buletin, ultimul copon de pensie si decizia de pensionare.

Creditul pentru pensionari BT Direct are un platfon de maxim 40.000 de lei, iar perioada de contractare variaza intre 6 si 59 de luni.

Citeste si  Poti lua un credit daca te elimini din Biroul de Credit?

Pentru a accesa creditul senior BT Direct trebuie sa mergi la o unitate a Bancii Transilvania.

Creditul Auto

Pentru doritorii de masini, acest credit auto BT Direct poate fi o solutie de luat in calcul.

Daca vrei sa-ti cumperi o masina, un vehicul ori un echipament, creditul auto-moto BT Direct te ajuta rapid.

Ratele sunt fixe pe toata durata derularii imprumutului, nu platesti comision de analiza si dispui si de o asigurare gratuita de viata.

Poti accesa un credit auto prin BT Direct de pana la 40.000 de lei pentru perioade intre 6 si 59 de luni.

Dobanda de 14,90% este fixa pe toata perioada creditului auto.

Vei mai avea de plata si un comision de administrare lunar de 5 lei si eventuale costuri cu rambursare anticipata.

Pentru accesarea unui credit auto BT direct, trebuie sa ai venituri permanente de cel putin 640 de lei, sa ai minim 3 luni vechime la locul actual de munca si maxim 75 de ani la finalului contractului de imprumut.

Creditul in magazin

Unul dintre cele mai populare produse in ultima vreme este creditul in magazin, o solutie la indemana pentru a cumpara produsele dorite, chiar daca nu dispui pe loc de sumele necesare de bani.

Magazine fizice

Creditul in magazin BT Direct poate fi accesat dintr-unul din magazinele partenere ale IFN-ului, semnand documentatia de credit si ridicand produsele.

Pentru accesare vei avea nevoie de buletin, de o adeverinta de venit pe care o puteti descarca online daca nu aveti veniturile inregistrate prin ANAF. Daca aveti veniturile inregistrate prin ANAF nu mai aveti nevoie de adeverinta de venit.

Dupa aprobarea cererii de creditare in cel mult 3 zile vei primi acasa Cardul Direct si mai apoi PIN-ul. Pentru activtare trebuie sa suni la numarul 021 308 4000.

Pe platforma BT Direct vei gasi un calculator rate credit in magazinul unde, poti afla valoarea ratei lunare in functie de veniturul tau, de pretul produsului si de perioada de imprumut.

Citeste si  5 lucruri importante despre creditele non-bancare

Magazine online

Acest credit se poate accesa in magazin sau online.

credit online bt direct

In cazul in care vrei sa cumperi de la unul din partenerii BT Direct, poti achizitiona online produsele dorite, iar la sectiunea de plata, alegi plata prin credit ONline @Credit BT Direct unde vei completa datele tale.

Urmeaza sa fii sunat de un reprezentant BT Direct pentru mai multe informatii.

Dupa aprobare, vei primi cardul Direct acasa in cel mult 3 zile, iar mai apoi si PIN-ul. Cardul poate fi activtat sunand la telefon 021 308 4000.

Related Posts

Add Comment