Capidava Financial – solutii de creditare

Capidava Financial sau Suport Real IFN SA cum este cunoscuta in piata si cum apare in Registrul BNR al IFN-urilor, practica activitati multiple de creditare.

Ca venit vorba de Registrul BNR, sa va mai spunem ca acest IFN a fost inregistrat in anul 2013, ca desfasurand activitate de creditare pe mai multe domenii de interes: credite de consum, ipotecare/imobiliare, microcreditare, finantare tranzactii comerciale, factoring, scontare, forfetare si emitere garantii.

Capidava IFN acorda credite in functie de cifra de afaceri a firmei. Perioada de contractare este de pana la 10 ani.

Pe platforma online a IFN-ului, oferta de creditare ne indica doua tipuri de produse: credite pentru persoane fizice si pentru persoane juridice.

Ce fel de credite ofera Capidava Financial?

Persoanele fizice pot accesa creditul de nevoi personale.

Persoanele juridice au la dispozitie factoring si scontare.

capidava ifn

Creditul de nevoi personale destinat persoanelor fizice.

Acest imprumut are un minim de accesare de 25.000 euro si un maxim de 500.000 euro.

Dobanda la acest produs viaraza intre 9 si 62% si este stabilita in acord cu eligibilitatea si bonitatea clientului.

Orice credit pe care il contractati de la Capidava va avea DAE fix pe toata perioada de derulare a contractului.

Creditul se acorda pentru o perioada de maxim 5 ani.

Pentru a te califica trebuie sa ai venituri. Pe langa veniturile obisnuite, salariale si din pensii, se accepta si cele obtinute din drepturi de autor, dar si venituri din strainantare (cu conditia ca tara in care obtii veniturile sa fie membra UE ori OSC).

Factoringul

Capidava ofera un factoring ce poate acoperi rapid pana la 90% din valoarea facturilor emise catre clienti.

Pentru a obtine rapid sume de bani si a va rezolva problemele de cash-flow, accesarea unui factoring poate fi o solutie utila.

Mai ales in aceasta perioada difficila pentru firme, un astfel de produs financiar va poate veni in ajutor in cazul in care aveti facturi neachitate.

Citeste si  Imprumut IFN pentru firme cu transfer in contul bancar

In acest fel va puteti creste vanzarile, puteti sa va achitati restantele de plata, puteti sa va sustineti afacerea, intr-un cuvant.

Factoringul se adreseaza firmelor, fara deosebire, indiferent de cifra de afaceri, indiferent de noutatea ori vechimea firmei s de profitul acesteia.

Scontarea

Aceasta operatiune va poate permite sa incasati in avans sume in valoare de pana la 90% din BO s CEC primite de la clienti.

Aceasta forma de finantare se realizeaza prin girarea catre Suport Real IFN SA.

Avantajul e ca nu se cer garantii materiale. Plus ca, puteti obtine destul de rapid accesul la sumele dorite de bani, indiferent de cifra de afaceri.

Costurile sunt personalizate si in cazul factoringului si in cazul scontarii.

Produsele financiare oferit de Capidava Financal pot fi accesate online, prin completarea unui formular de pe platforma online a IFN-ului. In acel formular se inscriu informatiile solicitate si actele necesare in formatele si cu dimensiunea specificata.

Noi v-am mai vorbit despre niste oferte avantajoase de credite rapide accesibile online. In acest caz chiar si personale juridice pot beneficia de astfel de produse facile.

Incepand din anul 2018 acest IFN se ocupa si de emiterea de scrisori de garantie.

Daca aveti o firma si nu ati primit finantare de la banci, poti sa verifici daca te califici pentru produsele oferite de Cpidava Financial.

Din observatiile noastre, aceasta institutie financiara nebancara este una de incredere, oferind discretie. Chiar si ei declara ca confidentialitatea clientilor este la mare pret pentru ei.

Pe cei de la Capidava Financial – Suport Real IFN SA ii gasiti la adresa Piata Presei Libere, nr. 1, sector 1, Buuresti, Corp Central, et 6. Puteti sa ii gasiti la telefon 0371 137 988, ori puteti sa le trimiteti un email pe adresa contact@capidava.com. Programul lor de lucru este de luni pana vineri, intre orele 9 si 16. Informatii detaliate puteti gasi pe platforma lor online https://www.capidava.com.

Citeste si  Speri la un credit in 2 ore? Humanik Credit e sansa ta!

Related Posts

Add Comment