FAER IFN – finantare rurala pentru agricultura si alte nevoi

Societatea Rurala de Finantare FAER IFN S.A. ofera microcredite pentru acoperirea de proiecte, activitati, afaceri si proiecte ale comunitatii.

FAER IFN ofera credite ce au in vedere dezvoltarea economica atat a persoanelor fizice cat si a celor juridice.

Aceasta entitate juridica isi bazeaza activitatea pe sprijinirea gospodariilor agricole private (micile gospodarii de la sate), pe sprijinirea IMM-urilor din zonele rurale, dar si pe dezvoltarea si modernizarea acestor firme. Una peste alta, se doreste incurajarea micilor intreprinzatori din zona privata rurala.

Caractersitici credite FAER IFN

Exista mai multe produse financiare in portofliul FAER IFN – societate nebancara ce sustine dezvoltarea rurala, printre care amintim:

Agro Invest

Acest credit de investitii se poate folosi pentru achizitia de utilaje agricole noi sau second hand, pentru achizitia de animale, renovarea unor cladiri ori extinderea unor spatii destinate productiei. Dar, cu un credit Agro Invest poti sa si coparticipi la diverse investii bazate pe fonduri europene.

FAER IFN practica o rata a dobanzii fixa ce nu se schimba pe durata creditului.

Aceasta finantare are mai multe directii: credite agricultura, credite de productie, zootehnie, comert, turism, servicii.

Putem sa spunem ca acest IFN credite persoane fizice sunt perfecte pentru agricultori pentru oamenii care locuiesc in satele si comunele din Romania.

Creditul se poate acorda in euro sau in lei, in valoare de la 5.000 la 25.000 euro ori echivalent in lei. Perioada de creditare variaza si ea intre 1 si 7 ani.

FAER Credit

Profit Invest

Iata un credit de investitii prin care poti sa-ti cumperi spatii de productie, poti sa-ti reamenajezi spatii de productie ori poti sa-ti achizitionezi utilaje si echipamente. De asemenea, ai posibilitatea de a-ti moderniza ori dota spatiile comerciale existente deja. Iar pe partea de fonduri europene se poate folosi pentru acoperirea coparticiparii la investitii.

Servicii Invest

Pe partea de investitii, puteti apela la FAER credit IFN pentur achizitii spatii despozite, reamenajare spatii, achizitie utilaje si servicii, dezvoltarea unor servicii medicale, dezvoltare servicii agroturism, coparticipare investii pe fonduri europene.

Citeste si  Finopro IFN ofera solutii de creditare pentru clienti vechi si noi

Start-up Business

Acest tip de finantare se adreseaza societatilor comerciale infiintate de cel putin 6 luni. Creditul de investitii start-ul business se poate folosi pentru depozite, utilaje, echipamente de lucru, reamenajare spatii.

Acest produs financiar este unul popular pentru FAER Iernut si FAER Bistrita, dar si in celelalte zone din tara.

Productie

FAER credit productie – este un produs pentru sustinerea investitiilor in activitati de productie prin cumpararea de materii prime, combustibili, consumabile s.a.m.d.

Flex-credit

Un credit care se adreseaza activitatilor curente, dar si capitalului de lucru ori achizitionarii de materii prime si materiale.

Credite punte

Aceste credite de investitii pot asigura lichiditatile necesare pentru sustinerea activitatilor curente si a diverselor lucrari de investitii pana la incasarea unor sume din alte surse.

Credite activitatea ta – MINI

Aceste imprumuturi se adreseaza investitorilor privati inscrisi in registrul exploatatiilor agricole si destin atestat de producator sau membro intr-o cooperativa. Se adreseaza celor care muncesc pamantul, care cresc animalele ori alte activitati specifice in agricultura.

Acest credit IFN pentru agricultura este unul atat de necesar zonelor rurale destul de vaduvide de posibilitatea unor finantari facile.

Durata evaluarii si aprobarii dosarului este intre 3 si 5 zile de la depunerea tuturor actelor solicitate.

Avantajul creditului MINI agricol FAER IFN:

  • nu trebuie sa te ocupi tu de documentatie – primesti consultanta la intocmirea dosarului, consilierii se deplaseaza la proiect si tot ei intocmesc dosarul si ridica documentele.
  • obtii reduceri de costuri pentru fiecare credit nou contractat, daca creditul vechi a fost rambursat la timp, fara intarzieri si in totalitate.

Aceasta societate de finantare rurala – FAER IFN are ca scop creditare intru incurajarea economiei private si ameliorarea situatiei economice si sociale a societatii tale.

De asemenea, FAER IFN se preocupa si de pastrarea locurilor de munca in zona rurala.

Pe cei de la FAER IFN ii puteti gasi la nr de telefon 0265 511 393 ori 0265 513 728. programul de lucru: luni – vineri, intre orele 8:00 si 16:30.

Citeste si  Ai auzit de Aventus Group IFN - alias Credit 7?

FAER IFN – agentii in tara

Iernut jud Mures
Bistrita, judetul Bistrita Nasaud
Campulung Moldovenesc, jud. Suceava
Toplita, jud Harghita – punct de informare
Alba Iulia – tot punct de informare.

Adresa FAER IFN: Str. Apelor nr 5, Reghin, jud. Mures. Pentru mai multe informatii puteti sa le trimiteti email pe adresa reghin@faer.ro sau finantare@faer.ro. De asemenea, aveti la dispozitie si platforma online a IFN-ului: https://www.faer.ro.

Va mai spunem ca cei de la FAER IFN sunt membri in Asociatia de MicroFinantare, alaturi de alte nume importante precum: BT Mic, BCR Social Finance, OMRO IFN, ROCredit, Patria Credit, Vitas, OmniCredit, Mikro Kapital etc.

Aceasta asociatie are in vedere oferirea de produse financiare si servicii afacerilor fermeierilor dar si micilor antreprenori adaptate nevoilor acestora. Spre exemplu, se tine cont de capacitatea aparte de rambursare a acestor entitati, dar si de imbunatatirea conditiilor de viata, prin acces la sanatate si educatie.

Related Posts

Add Comment