You are here: Home Info IFN Te poate ajuta Ralfi IFN cu un credit ori o refinantare?

Te poate ajuta Ralfi IFN cu un credit ori o refinantare?

Ralfi IFN este o societate nebancara ce ofera credite de nevoi ori in magazin in conditii destinse, fara multe acte.

Noi am mai discutat in timp despre Ralfi IFN pentru ca aceasta companie a fost destul de vizibila in piata de-a lungul vremii.

Probabil ca cei ce au contractat deja un credit de nevoi de la acest IFN cunosc si oferta lor si procesul de accesare.

Insa, cu siguranta exista persoane care nu sunt familiarizate cu conditiile de creditare Ralfi IFN, unele dintre ele intrebandu-ne direct ori solicitand informatii legate de anumite produse de-ale lor.

Printre primele informatii pe care ai dori sa le aflii, daca te-ai hotarat sa contractezi un credit de la acest IFN, este aceea ca ratele aferente imprumuturilor oferite sunt fixe.

Aceasta informatie este una importanta in conditiile economice actuale, cand este greu de anticipat cum evolueaza anumite variabile in piata financiara.

Apoi, e bine de stiut ca nu ai nevoie de multe acte pentru accesare. In cazul creditului de nevoi standard, este nevoie pentru accesare de o copie dupa buletin si un acord de verificare la ANAF pentru identificarea veniturilor. Pensionarilor li se solicita in plus talonul de pensie si decizia de pensionare, iar PFA-urilor decizia de impunere pe ultimul an, autorizatia de libera practica, certificat de inregistrare fiscala si copie dupa registrele de incasari si plati din ultimul trimestru.

Solutiile de creditare oferite de Ralfi IFN

Poti aplica online oricare dintre credite de nevoi aflate in oferta Ralfi IFN, indiferent ca e vorba de Mini, Standard, Excelent, Mega ori Maxim.

Pentru un Credit de nevoi Mini, daca accesezi online, IFN-ul promite ca te contacteaza in cel mult 24 de ore.

Citeste si  IFN-uri care ofera credite fara acorduri

Creditul MIni iti da accesul la sume de pana la 15.000 de lei, cel standard ofera pana la 150.000 de lei dar trebuie sa ai cel putin un co-platitor, creditul Excelent ajunge tot pana la 150.000 de lei, dar cu el poti sa-ti si refinanezi extern. Varianta Mega ajunge pana la 200.000 d lei, ca si cea Maxima de altfel, insa cu cea Maxima poti refinanta si intern si extern alte credite.

Ralfi IFN credit Mini

Pentru cel mai mic credit – varianta Mini, trebuie sa ai peste 21 de ani impliniti si sa fii salariat. Cel mai bine este sa nu ai intreruperi in munca, cel putin nu in ultimele 3 luni cat este minimul solicitat de acest IFN pentru indeplinirea conditiilor de eligibilitate.

Verificarea veniturilor, dar si a vechimii se poate face prin intermediul ANAF, deci nu se mai pune problema de adeverinta de venit ori de salariu.

Un alt avantaj importat al acestei societati nebancar este acela ca are multe unitati deschise in tara, este vorba de unitatile bancii Garanti de unde se pot solicita si astfel de imprumuturi.

De asemenea, ratele aferente creditelor pot fi platite si in unitatile Garanti Bank, desi e mai simplu sa o faci online, prin transfer direct dupa card. Este mai sigur astazi sa nu te deplasezi pentru astfel de operatuni.

Ralfi IFN te poate ajuta sa obtii suma dorita de bani atunci cand te regasesti intr-o imprejurare nefericita. Fiind o cale mai usoara de a obtine un imprumut, actele sunt mai putine iar conditiile mai putin drastice decat la o banca.

In cazul creditului de achizitie bunuri Garanti BBVA, poti usor sa cumperi electrocasnice mari, utile pentru o gospodarie, poti sa cumperi mobila, ori alte obiecte cu valoare mare, care depasesc bugetul tau lunar actual.

Citeste si  Mai poti contracta un credit daca te stergi din Biroul de Credit?

Avand o retea destul de mare de magazine partenere, Ralfi IFN iti ofera accesul la o gama larga de produse necesare pentru casa si nu numai.

Si in cazul creditului de achizitie bunuri trebuie sa ai mai mult de trei luni vechime in munca. Sumele minime ce pot fi accesate sunt de 1.000 de lei, in care intra si TVA-ul.

Creditul pentru bunuri se poate aproba in maxim 24 de ore. Pentru a-l accesa trebuie sa ai intre 18 si 66 de ani.

Iata si un exemplu reprezentantiv pentru cei care doresc sa apeleze la acest produs de achizitie bunuri: pentru o suma de 5.000 de lei contractata pe 5 ani, rata lunara are valoarea de 159,08 lei, deci totalul de plata la finele perioadei de creditare este de 9.544,8 lei.

Ralfi IFN colaborareaza cu Biroul de Credit?

Stim ca multi dintre voi mai au o intrebare importanta, si anume daca Ralfi IFN verifica la Biroul de Credit sau nu. Dupa informatiile culese de noi, acest IFN verifica Biroul de Credit, asigurandu-se ca nu ai avut datorii mari in trecut. Asadar, putem sa-ti raspundem fara echivoc ca cei de la Garanti BBV colaboreaza cu Biroul de Credit. Dar, faptul ca figurati pe listele acestei institutii nu va priveaza in mod automat de accesarea unui credit la acest IFN. Deci, cel mai bine este sa incercati sa discutati cu un reprezentant al institutiei si sa va expuneti problema in mod corect si cinstit, si abia apoi sa vedeti care sunt solutiile si caile de urmat.

Persoanelor angajate le este necesara o factura de telefon in nume propriu pentru aplicarea la un credit. Pensionarilor nu li se solicita asa ceva, ei au nevoie doar de talon si decizie de pensionare.

Citeste si  10 lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre creditele de la IFN

Acest IFN si-a facut deja o faima in piata, noi personal le cunoastem activitatea de peste 8-9 ani. Asa cum urmarim sa vedem ce apare nou in piata, pentru a va aduce in atentie aceste schimbari, asa i-am avut in atentie si pe ei si produsele lor.

Ralfi IFN mai ofera si alte servicii, in afara de cele de acordare de credite, spre exemplu asigurarea de credit pentru somaj ori pierderea locului de munca.

Pentru a obtine mai multe informatii legate de oferta de creidtare ori alte detalii de interes pentru voi, puteti sa le scrieti pe adresa crediteconsum@garantibbvaconsumer.ro, ori puteti sa-i sunati la nr de telefon 021 232 17 77. Programul de lucru este de luni pana vineri, intre orele 9 si 17:30. Alte detalii gasiti si pe platforma lor online: https://www.garantibbvacreditedeconsum.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies