Finexpress IFN – cunoscut pe piata MD vine si in RO

Printre ultimele societati nebancare inregistrate la BNR in acest an se numara Finexpress Financing IFN S.A. Descriere credite, pareri, contact.

Despre Finexpress Financing IFN

La data de 24.11.2022 aparea in registratul General al IFN-urilor active de la BNR societatea nebancara Finexpress Financing IFN.

Noi am mai auzit de Finexpress IFN de cand acorda credite in Republica Moldova, finexpress.md fiind una dintre societatile populare moldovene.

In Moldova, Finexpress a aparut inca din anul 2018, oferind solutii financiare de business si retail.

Produsele financiare md erau creditele de consum, creditele ipotecare si creditul universal – cu sume consistente acordate cu gaj.

De asemenea, pe portalul fiexpress.md mai gaseam la categoria credite si imprumuturile pentru business, consulting si factoring.

In registrul de la BNR, Finexpress Financing IFN este inregistrata ca acordand credite de consum, credite imobiliare, microcredite, finantare tranzactii, dactorinf, scontare, forfetare, leasing financiar si emitere de garantii. Se mai spune acolo ca nu emitere carduri de credit.

Adresa stabilita a sediului este str. Soveja nr. 111-113, et.1, camera 2, sector 1, Bucuresti, telefon 0722376509.

Deocamdata nu stim mai multe amanunte despre acest IFN. Vom reveni pe masura ce vom afla alte informatii.

Pana atunci, va rugam sa urmariti articolul nostru legat de IFN-urile noi 2023, pentru ca va vom tine la curent cu ultimele noutati in materie de IFN-uri inregistrate la BNR.

Dupa parerea noastra Finexpress va intra in forta in piata, avand si experienta deja considerabila din Moldova.

O sa vedem insa cum va face fata adaptarilor din piata romaneasca.

Adevarul este ca in ultima perioada au intrat foarte multe IFN-uri pe piata din Romania. Si am remarcat ca sunt cateva IFN-uri care si-au inceput activitatea in Moldova deja de cativa ani.

Este o evolutie normala, avand in vedere ca si din Romania s-au extins catre Moldova multe institutii financiare, atat banci cat si IFN-uri.

Citeste si  Te poate ajuta Ralfi IFN cu un credit ori o refinantare?

Finexpres.md isi are sediul in Chisinau, pe str. 31 august, 1989, nr. 98, of. 104.

Acest IFN se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Cand ne referim la persoanele juridice, ne gandim in special la factoring.

Pana in momentul cand veti solicita de la Finexpress credite, nu mai este multe. Asteptam de la voi parerile despre Finexpress si le dorim succes.

Related Posts

Add Comment