Probleme financiare cu firma? Business microcredit IFN Iasi!

Last update: februarie 1, 2023

Un credit pentru firme necesar dezvoltarii sau echilibrarii bugetului afacerii. Poti solicita ajutorul unui specialist Business Microcredit Iasi pentru implementare.

Business microcredit IFN SA Iasi poate fi solutia pe care o astepti de iesire din impas pentru afacerea ta.

Insa, nu doar nevoile iti pot indrepta atentia catre acest IFN, ci si planuri de viitor, planuri pe care ti le-ai dori duse la bun sfarsit.

Creditele profesionale oferite de catre cei de la Business microcredit IFN Iasi pot fi revigorante pentru afacwrea ta si o solutie pe care o asteptai de multa vreme.

Solutia de creditare a acestui IFN se poate obtine in 5 zile.

Finantare variaza intre 10.000 si 150.000 dolari, iar perioada de rambursare este de peste 6 ani.

Oferta de creditare de la Business microcredit IFN Iasi

Capitalul de lucru, va pune la dispozitie sume intre 10.000 si 150.000 dolari si este un credit destinat unor afaceri ce au depasit criza financiara. Poti aplica si IFN-ul va decide in cel mult 48 de ore daca te incadrezi sa nu.

Credite Business fara garantii are avantajul de a fi acordare fara garantii reale. Plus de asta nu trebuie sa te deplasezi, procesul este deosebit de rapid. Practic, in doi timpi si trei miscari iti sustii afacerea si nevoile ei curente.

Cei de la Business microcredit IFN Iasi ofera nu doar solutii financiare ci si consultanta de specialitate privitoare la:

leasing
finantare afaceri
cumparare de actiuni
finantare in franciza
credit pentru dotari
finantarea unor lucrari
forme de rascuparare pentru cont curent

Cu multi parteneri de incredere, capabili sa gaseasca solutii la problemele pe care le ai cu afacerea, Business microcredit IFN Iasi poate fi exact rezolvarea financiara necesara in aceasta perioada. Oricum, va puteti vaza pe ei in oricare dintre etapele planurilor in curs, dar si pentru construirea dosarului aferent finantarii.

Citeste si  Maxicredit - la vremuri noi, solutii noi

Business microcredit IFN Iasi sprijin util pentru antreprenori

N-ai inca afacerea ta, dar ti-ai dori sa-ti deschizi una? Nu stii daca domeniul pe care te-ai axat este unul de viitor? Poate esti deja antreprenor dar nu stii in ce dotari sa investesti pentru ca afacerea ta sa ajunga la un alt nivel?

Puteti gasi raspunsuri la Business microcredit IFN Iasi. Specialistii de acolo va pot asista si oferi sustinerea si cunostintele lor pentru a va deschide noi oportunitati financiare.

Printr-un credit marca Business microcredit IFN Iasi poti sa-ti finantezi tot felul de actiuni, ca de exemplu: infiintarea unei firme, redresarea unei afaceri, echipamente si utilaje, finantarea unui transfer de actiuni, dezvoltarea intrinseca a afacerii tale.

Cum accesati un imprumut de la Business microcredit IFN Iasi?

In primul rand trebuie sa va decideti care este produsul potrivit pentru firma dvs.

Apoi, veti purta un dialog cu creditorul pentru a stabili impreuna exact care sunt nevoile afacerii voastre.

In momentul in care ati determinat care este categoria de imprumut potrivit, treceti la urmatorul pas.

Daca optati pentru un imprumut traditional la termen puteti sa va sustineti cresterea afacerii ori sa va finantati achizitia de echipamente ori vehicule.

Acesta nu este un credit IFN pentru persoane fizice, ci este dedicat exclusiv persoanelor juridice.

In cazul in care doriti o finantare de tip startup, puteti sa va orientati catre creditul pentru afaceri si imprumuturile personale.

Aceasta institutie financiara – Business microcredit IFN Iasi alege sa acorde credite cu costuri destul de scazute persoanelor cu un scor de credit ridicat.

Pentru a te califica pentru un credit, trebuie ca afacerea ta sa fi implinit macar un an, daca e vorba de o intreprindere mica, ori de doi daca vorbim de intreprinderi mijlocii.

Ei sustin ca finanteaza orice firma, indiferent de forma de organizare, fie ca e PFA, SRL, intreprindere individuala, familiala ori PA (producator agricol).

Citeste si  IFN-uri active din Romania ce desfasoara activitati multiple de creditare

In cererea de credit online, veti fi intrebati si ce incasari aveti. Daca aveti sub 10.000 RON, intre 10.000 si 100 000 RON sau peste 100.000 RON.

De asemenea, vi se vor cere dovezi dupa extras de cont bancar, facturi, chitante, registru de incasari si plati ori alte forma prin care sa va puteti dovedi incasarile.

Creditele pentru capital de lucru necesia o garantie imobiliara care poate fi: tere, casa, apartament, hala, spatiu comercial ori alt imobil. Vei fi intrebat si ce suprafata are imobilul si in ce localitate se gaseste acesta.

Contact Business microcredit IFN Iasi

Aveti in fata o societate de microfinantare specializata in acordarea de finantari pentru IMM. Solutiile lor sunt rapide si la moment, de aceea si-au facut o deschidere spre antreprenori.

Business microcredit IFN Iasi poate fi accesat din: Arad, Timis, Salaj, Hunedoara, Gorj, Alba, Dolj, Olt, Vrancea, Giurgiu, Brasov, Maramures, Tulcea, Covasna, Dambovita, Ialomita, Constanta, Calarasi, Caras-Severin, Arges, Iasi, Suceava, Cluj, Bucuresti, Bacau, Braila, Buzau, Botosani, Mures, Bihor, Neamt, Bistrita-Nasaud, Sibiu, Vaslui, Prahova, Galati, Teleorman, Valcea, Mehedinti.

Pe cei de la Business microcredit IFN Iasi ii puteti contacta prin telefon 0739675060. Adresa lor este Str. Eternitate, nr. 76 Bl. Axa Plus, et. 3, Iasi.

Puteti de asemenea sa gasiti mai multe detalii pe platforma lor online: https://businessmicrocredit.ro.

Related Posts

Add Comment