Ai auzit de Aventus Group IFN – alias Credit 7?

Promotie Credit7: Dobanda 0 pentru clientii noi, pentru perioade de 5, 10 ori 15 zile!

Credit7 este denumirea sub care cei de la Aventul IFN ofera credite rapide online. Aplici online si esti anuntat pe SMS.

Aventus Group IFN S.A. este o societate nebancara tanara, inregistrata la BNR in 2021.

Despre Credit 7 putem sa spunem ca a fost bine primit in piata romaneasca, in acord cu opiniile pozitive pe care cei care au interactionat cu aceasta societata nebancara le-au emis.

Pareri Credit 7 vom vedea mai multe peste un timp, cand se va mari portofoliul de clienti al acestui IFN. Deocamdata ei sunt la inceput.

in Registrul General al IFN-urilor active, apare ca acordand credite de conum, imobiliare, microcredite, finantare tranzactii, scontare, factoring etc.

Acest IFN activeaza atat in Romania cat si in Moldova. Asadar daca locuiti in Chisinau ori in alte localitati din Moldova veti gasi varianta credit7 md sau Aventus md.

De asemenea, Avantus Group se gaseste si in alte tari, precum: Polonia, Kazahstan, Ucraina, Vietnam etc.

in Romania, Credit 7 ofera un imprumut cu valoare intre 200 si 1500 de lei, cu acordate pe perioade de la 5 la 30 de zile.

credit 7 online

Dar sa incepem cu inceputul cum e firesc.

Cine este Credit 7?

Cum am spus si anterior, este vorba despte o institutie nebancara inregistrata la BNR anul trecut in Romania, in Moldova activa deja din 2009.

Aceasta societate este axata pe acordarea de credite nebancare online cu valoare redusa si perioade scurte. Produsele ei sunt tipice pentru microcreditare.

Cei de la Aventus IFN spun ca pentru ei conteaza experienta pe care o ofera clinetilor in perioada de accesare si de contractare. Din acest motiv pun accentul pe o debirocratizare a procesului.

Credit 7 este un microprodus financiar aflat in portofoliul Aventus IFN usor de accesat atunci cand ai nevoie de o mica suma de bani pe termen scurt.

Citeste si  IFN-uri actuale - conditii propice pentru microcredite

Caracteristici Credit7

Acest credit rapid online oferite de Aventus IFN este unul avantajos din punct de vedere al accesarii si in special al rapiditatii cu care se primesc banii pe card.

Ca acte este necesar doar buletinul.

Produsul Credit7 se acorda in Bucuresti dar si in alte orase ale tarii pentru ca intreg procesul de creditare se face de la distanta, online.

Aceasta forma de imprumut este similara creditului pana la salariu, tinand cont de perioada scurta de acordare si de sumele limitate de bani.

Cum va spunea, se poate accesa online folosind un dispozitiv adecvat conectat la internet: telefon, laptop, tableta, calculator.

Puteti accesa de oriunde, cu conditia sa aveti o conexiune stabila.

Banii imprumutati pot fi primiti pe card sau daca preferati in numerar la agentiile BCR.

Acesta este genul de imprumut cu bani la un click distanță!

Cat costa?

Daca esti la primul imprumut, obtii o reducere de 50%. Spre exemplu, daca accesezi o suma de 500 de lei pentru 30 de zile, costul creditului este de 96,5 lei. La scadenta va trebui sa platesti suma de 596,5 lei.

De la a doua accesare in sus DAE-ul este de 5206% pentru suma mai sus amintita, suma totala de rambursat ajungand astfel la 693 de lei.

imprumutul se ramburseaza intr-o singura rata.

Ex de calcul:

 • pentru suma de 1000 de lei contractata pentru 30 de zile, costul cu reducere este de 193 de lei, iar cel fara reducere este de 387 lei. Cand rambursati, pe langa cei 1000 de lei imprumutati mai platiti si costurile asociate (adica sumele amintite: fie 193 de lei, daca sunteti la prima accesare, fie 387 de lei daca sunteti client vechi).
 • pentru un imprumut de 1500 lei, costul redus este de 290,25 (la prima accesare), iar cel standard de 580,50 lei.

DAE-ul pentru aceste sume si respectiv intervale selectate este de 760,34%.

Citeste si  Servicii si produse diversificate marca Delta Finance IFN

Accesare Credit 7

Pentru a fi eligibil pentru un imprumut Aventus IFN trebuie sa:

 • aveti un numar de telefon
 • card in lei – nu conteaza la ce banca, daca doresti sa primesti banii pe card. Daca alegi varianta sa-i ridici de la BCR, nu este nevoie de card.
 • sa ai un istoric de creditare bazat pe informatii reale
 • bonitatea necesare pentru a-ti rambursa la timp imprumutul – extras de cont
 • adresa de email pentru a primi contractele
 • documente care sa ateste venitul obtinut
 • buletin

Pentru accesare trebuie sa ai peste 18 ani si cetatenie romana.

Pasii accesarii sunt urmatorii:

 • iti faci un cont pe platforma IFN-ului
 • intri in cont
 • selectezi suma si perioada dorita
 • completezi formularul online
 • dupa ce primesti decizia, vei primi pe email contractele pe care trebuie sa le semnezi si retrimiti in format electronic
 • ti se vireaza banii pe card sau daca ai ales sa-i ridici de la banca, trebuie sa te deplasezi pentru a-i incasa cash de la un ghiseu BCR.

Cum rambursez imprumutul?

Pentru a plati imprumutul, ai la dispozitie mai multe optiuni:

 • poti plati direct din contul tau bancar, cu cardul, fara costuri
 • la o agentie BCR cu buletinul, se achita numerar
 • virament bancar prin online banking la banca la care aveti cont

Contact Credit7 – Aventus IFN

Acest IFN poate fi gasit la adresa str. Soseaua Virtutii, nr. 19D, et. 4, sector 6, Bucuresti. Puteti sa-i contactati si telefonic: numar telefon Credit7 0310057777. Pentru mai multe informatii puteti accesa pagina lor online https://credit7.ro.

Related Posts

Add Comment