Servicii si produse diversificate marca Delta Finance IFN

Last update: septembrie 27, 2023

Va prezentam o societate nebancara tanara cu un portofoliu bogat – Delta Finance IFN – credite IFN pentru persoane fizice si juridice.

Descriere societate

Printre societatile nebancare inscrise in BNR in registrul institutiilor financiare nebancare active, regasim in sectiunea dedicata activitatilor multiple de creditare pe cei de la Delta Finance IFN SA.

Delta Finance IFN SA apare in RG BNR ca avand in portofoliu credite imobiliare, microcredite, finantare tranzactii comerciale, scontare, forfetare, leasing financiar si emitere garantii.

Acest IFN, ce activieaza in piata de peste doi ani, are printre obiectviele sale si pe acelea de a incuraja antreprenorii romani, oferindu-le sprijin si suport in gasirea unor solutii functionale.

Ei se bazeaza pe o cuminicare clara, rapida, transparenta, oferind chiar si consultanta financiara gratuita.

Delta Finance IFN are ca obiect tratarea fiecarui client in functie de nevoile sale, personalizand astfel ofertele in functie de necesitati.

De la scrisori de garantie financiara pana la credite de nevoi personale, produse si serviciile oferite de acest IFN se bazeaza pe incredere si respect reciproc.

Motivele pentru care ai putea sa apelezi la cei de la DeltaFinance: poti aplica 100% online, serviciile oferite sunt rapide, costurile sunt personalizate iar consultanta este gratuita.

Ce tipuri de credite ofera Delta Finance IFN?

Credite de nevoi personale

Poti contracta usor un credit de nevoi de la Delta Finance IFN SA.

Acest IFN se angajeaza sa va ajute si sa analizeze impreuna cu dumneavoastra posibilitatile financiare prezente si viitoare.

credit de nevoi personale delta finance ifn

Si nu doar atat, veti putea beneficia de sprijin pe toata perioada de derulare a contractului de credit.

Bineinteles, este important inainte sa solicitati un credit sa va asigurati ca detineti toate informatiile necesare si cunoasteti toate drepturile si obligatiile care va revin.

De exemplu, ar fi bine sa cunoasteti care este diferenta dintre un credit si o linie de credit.

Citeste si  FAER IFN - finantare rurala pentru agricultura si alte nevoi

Accesand un credit rapid pentru rezolvarea unor nevoi ce nu suporta amanare, nu inseamna ca nu suntem responsabili de rambursarea lui ulterioara.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti?

 • trebuie sa detii un telefon mobil personal
 • adresa de email a ta
 • venituri lunare – nu conteaza sursa lor
 • buletin de identitate/carte de identitate

Scrisoare de garantie financiara

Delta Finance IFN SA pune la dispozitia persoanelor fizice si juridice astfel de instrumente financiare.

Scrisorile de garantie financiara sunt in sine un angajament pe care persoanele fizice ori cele juridice si le iau fata de o alta persoana fizica ori juridica (cea care a impus prezentarea unei scrisori de garantie).

Printr-un astfel de serviciu vei beneficia de garantii in:

 • esalonarea datoriilor
 • ridicarea masurilor asiguratorii
 • suspendarea executarii silite
 • speciale legate de taxe vamale, tranzit vamal
 • pentru licenta ori autorizarea jocurilor de noroc
 • pentru licenta si autorizare in general.

Garantiile propriu zise au la baza

 • esalonarea la plata a unor obligatii fiscale
 • ridicarea unor masuri obligatorii
 • garantii specifice de tipul: obtinere licenta, de buna plata, de participare la o licitatie, de returnare a avansului, de buna executie , acoperirea unor sume retinute, s.a.m.d.

Credite pentru persoane juridice

Cei de la Delta Finance IFN SA se adreseaza firmelor mici precum si intreprinderilor individuale, precum PFA, AF ori persoane care deruleaza activitati independente.

Creditul destinat persoanelor juridice este acordat prin intermediul factoring ului ori a scoring ului.

Factoringul are la baza operatiunea prin care se pot incasa rapid bani in avans, in cuantum de pana la 90% din valoarea facturilor emise. Este o solutie eficienta pentru rezolvarea unor probleme de lipsa numerar.

Scoringul pe de alta partea iti ofera posibilitatea de la incasa in avans sume de pana la 90% din valoarea BO si CEC. Acest serviciu se deruleaza prin girarea de catre Delta Finance IFN SA.

Creditul acordat este simplu si se acorda in functie de bonitatea clientului.

Citeste si  Maxicredit - la vremuri noi, solutii noi

Poti contracta pana la maxim 100.000 de lei pentru maxim 2 ani.

Servicii de leasing

Pentru cei care doresc sa achizitioneze o masina in leasing, Delta Finance IFN SA ofera o astfel de metoda de finantare facila.

Pentru companii o astfel de solutie este binevenita, mai ales cand vine vorba de retehnologizare, completarea ori extinderea unor produse si servicii ca parte dintr-un plan mai amplu de dezvoltare a firmei voastre.

Iata deci ca avem in fata o institutie financiara compleza, cu un portofoliu bine conturat.

Va mai spunem ca pe cei de la Delta Finance IFN SA ii gasiti la adresa Str. Nicolae Caramfil nr.69, et.2, sector 1, Bucuresti, telefon 0372.707.667, email office@geltafinance.ro. Pentru informatii suplimentare puteti vizita platforma lor online https://www.deltafinance.ro.

Related Posts

Add Comment