You are here: Home Servicii Credite pentru nesalariati – vesti bune pentru cei ce obtin venituri din activitati independente

Credite pentru nesalariati – vesti bune pentru cei ce obtin venituri din activitati independente

Si bancile si IFN-urile sunt flexibile cu acordarile de credite pentru nesalariati, cu conditia ca aceste persoane sa aiba venituri din surse alternative.

Credite pentru nesalariati gasim astazi atat in portofoliul bancilor cat si al IFN-urilor.

In ultima perioada institutiile financiare, indeosebi bancile (pentru ca IFN-urile erau deja mult mai permisive) si-au largit aria de acceptare a mai multor tipuri de venituri.

Astazi , bancile acorda credite si celor fara carte de munca daca acestia pot face dovada unui venit substantial, taxabil. In fapt, este indeajuns sa aiba un venit inregistrat la ANAF pentru ca o persoana nesalariata sa primeasca un credit bancar.

Somajul scade, piata muncii fiind intr-o continua degringolada din acest punct de vedere. Multi romani au plecat in afara, astfel ca, exista necesar de mana de munca. Patronii au inceput sa se orienteze catre a aduce straini sa lucreze in Romania. Deja se cunoscut catva cazuri destul de celebre, desi nu putem spune ca au fost si cazuri fericite.

Chiar daca oamenii nu duc lipsa unui loc de munca, totusi, sunt multi care lucreaza pe salariul minim pe economie. Altii care obtin venituri nepermanente din activitati independente.

Cand venitul e mic si persoana mai are si un scoring negativ in BC, ii scad sansele la accesarea unui credit bancar pentru nesalariati.

In situatii de reala urgenta, cand ai nevoie reala de bani, singura sansa se a-i obtine este sa te imprumuti. Vestea buna este ca nu doar IFN-urile acorda credite celor ce obtin venituri din activitati independente ci si bancile.

Bancile, cum va spunea mai sus, acorda credite si celor fara carte de munca, daca aceste persoane pot dovedi ca au un venit constant.

Citeste si  Imprumutul anului 2019 - creditul prin telefon

Pentru cazuri de urgenta noi recomandam creditele rapide, indeosebi cele nebancare, fiind mult mai usor de accesat mai ales celor cu venituri mici si scoring negativ in BC.

Aceste tipuri de imprumuturi pentru nesalariati de la IFN nu sunt garantate si sunt unele institutii care nu consultanta nici Biroul de Credit la acordare.

Creditele rapide sunt acordate cu precadere online, dar pot fi solicitate si de la sediul institutiilor in cele mai multe cazuri. Ele se acorda facil, fara giranti si fara garantii, daca e vorba de sume mici. Pentru creditele nebancare pe termen lung este nevoie de garantii ori de niste venituri substantiale.

In urma accesarii online a creditelor rapide poti primi aprobarea si in careva minute. Sunt unele IFN-uri care promit transferul bancilor in cateva ore de la aprobare, depinde si de transferul bancar.

Conditiile de accesare a unui credit pentru nesalariati in 2019 nu sunt deloc dificile, mai ales ca majoritatea societatilor nebancare solicita pentru identificarea veniturilor un simplu extras de cont bancar.

Printre cele mai uzitate conditii de eligibilitate se numara: varsta mai mare de 18 ani, cetatenia romana, un venit stabil, un cont bancar unde sa incasezi banii imprumutati.

Daca esti nesalariat nu este o problema cu conditia ca in contul bancar sa-ti fi intrat bani in ultima vreme, sume care pot acoperi creditul dorit.

Sumele ce pot fi accesate astfel de nesalariati nu vor depasi 2000 poate 3000 de lei. Perioadele de accesare sunt si ele mici, de maxim 62 de zile, media fiind de 30 de zile.

Citeste si  Imprumut rapid fara venit obtinut din salarii ori pensii

In situatia in care esti nesalariat si ai si un scoring negativ, singura cale de a obtine un imprumut rapid intr-o situatie dificila este sa apelezi la IFN-uri care iti pot pune la dispozitie sume mici de bani rapid, fara sa-ti solicite prea multe acte.

Dobanzile nu sunt mici, dar sunt in acord cu riscurile asociate acestor produse financiare.

Cei cu istoric negativ pot obtine un credit rapid nebancar 2019, acest produs fiind disponibil la cateva din IFN-urile din piata: Viva Credit, CredtiFix, Ferratum, IFN Extra Finance, iCredit.

Accesarea unui imprumut pentru nesalariati este o posibilitate de a iesi dintr-o situatie critica de urgenta, cu conditia ca aceasta sa fie de scurta durata. Ideea e ca imprumuturile nebancare ce pot fi accesate de persoanele cu venituri mici si cu scoring negativ se acorda pe termen scurt.

Orice institutie de credit acorda credite si celor nesalariati cu conditia ca acestia sa aiba o sursa sigura de venit. Indiferent de sursa din care castiga bani, fie ca e vorba de contracte de chirii, diurne, concedii, somaj, indemnizarii, concediu de crestere a copilului, potential de accesare a unui credit exista, mai ales la unele IFN-uri.

Pentru acordarea unui credit unei persoane cu venituri mici, bancare isi asuma un risc, la fel si IFN-ul. De asemenea, celor ce nu obtin venituri salariale cu caracter permanent (adica celor care nu au contract de munca pe perioada nedeterminata) li se acorda credite in conditii destul de riscante. De ce? Pentru ca, neavand un contract de munca pe perioada nedeterminata, acestor oameni le poate inceta brusc contract, ori li se pot intrerupe sursa de venit. De aceea si institutiile financiare acorda nesalariatilor credite pe termen scurt, perioade predicitibile avand in vedere lipsa predictibilitatii veniturilor pe termen lung.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies