Credite OMRO pentru intreprinzatorii din Romania

O societate de microcreditare OMRO ofera credite intreprinzatorilor din Romania, in urban si in rural.

Creditele de la OMRO acopera o vasta arie de la intreprinzatorii, de tipul PFA, II, IF, SRL, SA si liber profesionisti la cei ce deruleaza activitati de comert, productie, transporturi, constructii, producatori agricoli, asociatii de producatori agricoli, etc.

OMRO este un IFN revitalizat in 2018 dupa o infuzie majora de capital. Aceasta societate functioneaza pe piata din 2005 cand a fost autorizata de BNR.

Denumirea de OMRO vine de la Opportunity Microcredit Romania IFN S.A. Numele oficial este OMRO IFN S.A., nume capatat in august 2018.

Printre suprizele celor de la OMRO am ramarcat una demna de amintit: au obtinut un certificate de la Comisia Europeana pentru certificarea de conformitate cu Codul European de buna conduita in acordarea de microcredite.

OMRO are tinte importante in piata nebancara, printre care:

 • sa creeze un partener de incredere cu intreprinzatorii romani si din urban si din rural
 • aduca un plus de valoare afacerilor finantate
 • ofere servicii inalte calitativ
 • creeze locuri de munca
 • ajute la imbunatatirea egalitatii de sanse si respigerea discriminarii, etc.

Printre rolutiile de finantare de la OMRO amintim:

Solutiile de creditare oferite de OMRO sunt urmatoarele:

 • credite pentru afaceri
 • linie de credit
 • solutii pentru agricultura
 • credite agro – EaSI
 • pentru nevoi urgente
 • varianta oportun
 • cu garantie EaSI

Creditul pentru afaceri este unul care poate fi folosit atat pentru capitalul de lucru cat si pentru investitii.

In cazul capitalului de lucru se pot solution probleme de lichiditati, achiztionari de marfuri, plata unor furnizori, plata datoriilor curente ori a restantelor la buget, restituirea imprumuturilor catre asociati, refinantarea creditelor curente de la banci ori IFN-uri, etc.

Creditele pentru investitii pot fi accesate pentru: achiztionarea de utilaje de productie, cumpararea de masini noi ori second hand, renovarea spatiilor, cumparare de mobilier de birou ori echipamente, refinantarea creditelor curente in acelasi scop, de la banci ori IFN-uri, refinantarea investitiilor realizate in ultimul an.

Citeste si  Oferta de microcreditare de la Ferratum

Aceste doua tipuri de credite ce definesc produsul dedicat afacerilor sunt disponobile pentru clientii de tipul: PFA, II, IF, SRL, SA, Liber Profesioniști cu o vechime de minim 6 luni de activitate.

Pentru astfel de imprumuturi obtnute instant nu este nevoie de multe documente.

Despre produse finantare OMRO

Sumele ce pot fi accesate variaza intre 10.000 si 120.000 lei in functie de vechimea bisnisului.

Rambursarea de poate face in cazul creditelor pentru capitalul de lucru intre 3 si 24 de luni, iar pentru imprumuturile dedicate investitiilor intre 3 si 36 de luni.

Se accepta o gama larga de venituri pentru aceste credite de afaceri.

Linia de credit este disponibila pentru acelasi tip de clienti ca la creditele pentru afaceri. Sumele ce pot fi accesate printr-o linie de credit variaza intre 10.000 lei si 45.000 lei.

Linia de credit poate sa functoneze condomitent cu celelalte tipuri de credite. Aprobarea liniei de credit este super rapida – de maxim 3 zile de la depunerea actelor.

Creditele pentru mici agricultori sunt destinate urmatoarelor tipuri de clienti: producatori agricoli, asociatii de producatori agricoli cu o vechime de minim 6 luni activitate, PFA, II, IF si SRL.

Sumele ce pot fi accesate prin credite agricole variaza intre 5.000 si 120.000 lei daca se finanteaza capitalul de lucru si intre 10.000 si 120.000 pentru investitii, in acord cu varsta afacerii.

Rambursarea se face intre 3 si 24 de luni pentru finantarea capitalului de lucru si intre 3 si 36 de luni pentru investitii.

Creditul pentru nevoi urgente sau creditul puncte cum mai este numit el de OMRO (Bridge) se utilizeaza pentru atari situatii – adica de urgenta.

Acest imprumut poate fi disponibil pentru finantari din fonduri structurale pentru plata facturilor restante, a TVA-ului pentru acoperirea unor cheltuieli de urgenta.

Clientii care pot accesa un credit punte sunt: PFA, II, IF, SRL, SA, liber profesionisti, producatori agricoli, asociatii de producatori agricoli cu o vechime de minim 6 luni activitate.

Citeste si  Credite facile de la CreditFix usor de accesat

Sumele disponibile sunt intre 5.000 si 120.000 lei, iar perioada de rambursare este de maxim 3 luni.

Se accepta venituri din activitate.

Creditul rapid este disponibil pentru capitalul de lucru. El pune la dispozitia clientilor sume de pana la 10.000 de lei, cu aprobarea in maxim 24 de ore.

Se califica pentru un astfel de credit rapid urmatoarele categorii de clienti: PFA, II, IF, SRL, SA, liber profesionisti care deruleaza activitati de comert, productie, transporturi, ce au o vechime mai mare de 6 luni.

Rambursarea creditului rapid se face intre 6 si 12 luni. Veniturile acceptate sunt cele obtinute din vanzarea produselor si a marfurilor, din executarea lucrarilor ori a altr servicii si venituri rezultate din activitati diverse.

Acest credit este unul ultra rapid avand in vedere destinatia lui. Obtinerea intr-un interval de maxim 24 de ore reprezinta o noutate pentru creditele dedicate intreprinzatorilor.

Despre societatea OMRO

Cei de la OMRO au sediul central in judetul Mures: Bd. 1 Decembrie 1918, nr 183, parter, targu Mures, 540528, jud Mures. Au insa acoperire si in Bistrita, Sibiu, Ala Iulia, Miercurea Ciuc, Oradea, Bucuresti, Ilfov, Prahova, Buzau, Arges, Dambovita, Dolj, Mehedinti, Gorj, Olt, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Botosani, Neamt, Iasi, etc.

In Bucuresti biroul OMRO se gaseste pe strada Ceasornicului, nr 3/7, etaj 5, ap. 17, sector 1, 01411, Bucuresti.

OMRO are o pagina de facebook bine pusa la punct, usor de accesat si interesant de urmarit pentru noutati.

Dupa parerea noastra cei de la OMRO chiar merita atentie, avand in vedere profilul destul de inovativ in piata nebancara. Nu sunt multe IFN-uri care sa se adreseze direct intreprinzatorilor si noi le salutam intrarea in piata la ‘categoria grea’.

Va mai spunem ca alte informatii despre OMRO puteti gasi pe platforma lor online omro.ro. Detalii despre produsele lor puteti solicita la numarul de telefon 0265 263 644.

Related Posts

Add Comment