You are here: Home Microcredite Vrei bani imprumut? Intra in Hora si joaca!

Vrei bani imprumut? Intra in Hora si joaca!

Daca ai nevoie de bani, poti sa apelezi la un imprumut oferit de Hora Credit IFN!

Un imprumut marca Hora Credit IFN poate fi usor accesat de la calculator, smartphone ori tableta.

Pentru a solicita un credit trebuie sa dispui de un device, calculator – tableta – smartphone, cu o legatura la internet care sa-ti permita completarea formularelor online.

Pentru cei ce acceseaza pentru prima data un imprumut de la Hora Credit IFN, puteti sa aplicati un mod simplu si rapid. Se selecteaza suma de bani pe care doriti s-o imprumutati si sa intrati in sectiunea Aplica acum. Daca datele introduse de tine iti confirma eligibilitatea, vei primi banii in contul tau bancar, intr-un timp foarte scurt.

Pentru a aplica pentru un imprumut la Hora Credit IFN ai nevoie de o copie scanata dupa cartea de identitate si una dupa extrasul de cont bancar pe ultima luna. Daca nu dispui de extrasul de cont, poti sa-ti dovedesti bonitatea prin: adeverinta de venit, fluturas de salariu ori alt document justificativ.

Suma maxima de bani pe care o poti solicita depinde de bonitatea ta, de cat poti sustine financiar din veniturile tale actuale. Perioada de creditare este de maxim 0 de zile.

Dupa ce ai accesat un credit, astepti sa fi instiintat de IFN, fie printr-un SMS, fie prin email.

Daca vrei sa prelungesti perioada de creditare ori poti face pe o perioada de maxim 360 de zile.

Un astfel de imprumut oferit de Hora Credit IFN poate fi accesat de orice cetatean cu rezidenta in Romania, ce are o varsta intre 19 si 75 de ani.

Iata si algoritum de accesare al unui imprumut Hora Credit:
– aplici online, alegand suma dorita;
– completezi formularul pus la dispozitie,
– upload-zi copia dupa buletin impreuna cu copia dupa extrasul de cont bancar de unde sa reiasa venitul tau pe luna anterioara.

Sugestiile celor de la Hora Credit este sa ne imprumutam responsabil si sa nu accesem un astfel de produs financiar pentru achitarea unui alt credit. De asemenea, este neindicat sa ne indatoram excesiv, netinand cont de veniturile noastre actuale. In urma unui astfel de imprumut, o situatie financiara dificile, va deveni cu siguranta si mai dificila.

Trebuie sa te informezi in prealabil, citand cu atentie toate informatiile de pe platforma IFN-ului. Gasiti pe site-ul Hora Credit o sectiune de Intrebari si Raspunsuri bine pusa la punct. trebuie sa citesti conditiile de accesare si sa te asiguri ca ai cum sa rambursezi creditul solicitat.

Hora Credit este un IFN nou in piata, autorizat de BNR in septembrie 2016. Iata si cum puteti lua legatura cu acest IFN: Contact Hora Credit IFN S.A., Splaiul Unirii, nr. 16, Cladirea Muntenia, Etaj 2, Sectorul 4, Bucuresti.Tel.: +40 310 806 806. Email: info@Hora Credit.ro.

Daca accesati un credit la acest IFN, trebuie sa sititi ca intarzierile in rambursare va pot aduce penalizari de 2% pe zi, penalizari calculate la soldul restant.

Pentru un imprumut de 1.000 de lei, contractat pentru o perioada de 30 de zile, dobanda pe zi este de 20 de lei.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies