Vrei bani imprumut? Intra in Hora si joaca!

Last update: ianuarie 3, 2021

Daca esti in cautarea unui imprumut urgent, poti analiza oferta Hora Credit. Actele sunt putine, accesarea usoara. Clientii par multumiti.

Un imprumut marca Hora Credit IFN poate fi usor accesat de la calculator, smartphone ori tableta.

Pentru a solicita un credit trebuie sa dispui de un device, calculator – tableta – smartphone, cu o legatura la internet care sa-ti permita completarea formularelor online.

Pentru cei ce acceseaza pentru prima data un imprumut de la Hora Credit IFN, puteti sa aplicati un mod simplu si rapid. Se selecteaza suma de bani pe care doriti s-o imprumutati si sa intrati in sectiunea Aplica acum. Daca datele introduse de tine iti confirma eligibilitatea, vei primi banii in contul tau bancar, intr-un timp foarte scurt.

Pentru a aplica pentru un imprumut la Hora Credit IFN ai nevoie de o copie scanata dupa cartea de identitate si una dupa extrasul de cont bancar pe ultima luna. Daca nu dispui de extrasul de cont, poti sa-ti dovedesti bonitatea prin: adeverinta de venit, fluturas de salariu ori alt document justificativ.

Suma maxima de bani pe care o poti solicita depinde de bonitatea ta, de cat poti sustine financiar din veniturile tale actuale. Perioada de creditare este de maxim 30 de zile.

Dupa ce ai accesat un credit, astepti sa fi instiintat de IFN, fie printr-un SMS, fie prin email.

Daca vrei sa prelungesti perioada de creditare ori poti face pe o perioada de maxim 360 de zile.

Un astfel de imprumut oferit de Hora Credit IFN poate fi accesat de orice cetatean cu rezidenta in Romania, ce are o varsta intre 19 si 75 de ani.

Iata si algoritum de accesare al unui imprumut Hora Credit:

– aplici online, alegand suma dorita;
– completezi formularul pus la dispozitie,
– upload-ezi copia dupa buletin impreuna cu copia dupa extrasul de cont bancar de unde sa reiasa venitul tau pe luna anterioara.

Citeste si  Credite facile de la CreditFix

Sugestiile celor de la Hora Credit este sa ne imprumutam responsabil si sa nu accesem un astfel de produs financiar pentru achitarea unui alt credit. De asemenea, este neindicat sa ne indatoram excesiv, netinand cont de veniturile noastre actuale. In urma unui astfel de imprumut, o situatie financiara dificile, va deveni cu siguranta si mai dificila.

Trebuie sa te informezi in prealabil, citand cu atentie toate informatiile de pe platforma IFN-ului. Gasiti pe site-ul Hora Credit o sectiune de Intrebari si Raspunsuri bine pusa la punct. trebuie sa citesti conditiile de accesare si sa te asiguri ca ai cum sa rambursezi creditul solicitat.

Hora Credit este un IFN nou in piata, autorizat de BNR in septembrie 2016. Iata si cum puteti lua legatura cu acest IFN: Contact Hora Credit IFN S.A., Splaiul Unirii, nr. 16, Cladirea Muntenia, Etaj 2, Sectorul 4, Bucuresti.Tel.: +40 310 806 806. Email: info@Hora Credit.ro.

Daca accesati un credit la acest IFN, trebuie sa sititi ca intarzierile in rambursare va pot aduce penalizari de 2% pe zi, penalizari calculate la soldul restant.

Cei de la Hora Credit au periodic si promotii cu dobanda 0 pentru prima accesare. Asadar, daca nu te-ai imprumutat pana acum la acest IFN, o poti face fara sa platesti dobanda, adica cu 0 costuri de accesare.

Pentru a accesa un credit la acest IFN, trebuie sa-ti deschizi un cont pe platforma online a societatii respective. Dupa ce iti creezi contul, intri in el folosind adresa de email si numarul de telefon, precum si parola. Dupa ce intri in cont, selectezi suma de bani pe care doresti sa o imprumuti. Urmeaza sa ti se verifice bonitatea si daca totul este in regula, sa ti se aprobe creditul. Pasul final este sa inchei contractul si sa primesti banii.

Daca nu reusesti sa platesti la timp, perioada de rambursare se prelungeste automat. Trebuie sa platesti o suma minima pentru prelungirea perioadei de rambursare si vei primi un nou grafic de rambursare.

Citeste si  Gaseste cel mai bun credit pe termen limitat

Program de lucru Hora Credit:

luni – vineri: 9:00 – 20:00

sambata: 9:00 – 13:00

duminica: inchis

(Visited 41 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment