Credit IFN pentru cei cu eligibilitate scazuta

Last update: ianuarie 3, 2021

Au IFN-urile credite speciale pentru cei cu eligibilitate scazuta? Esti acceptat chiar daca ai in continuare datorie la banca?

Credite IFN pentru cei cu eligibilitate scazuta cauta datornicii bancilor, cei inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici. In fapt, societatile nebancare nu au produse dedicate exclusiv restantierilor. Nici nu stim de unde si pana unde a aparut aceasta ‘legenda’ ca toate creditele nebancare sunt dedicate restantierilor.

Este adevarat ca pentru a accesa un credit pentru restantieri nu o poti face decat de la IFN-uri, bancile nu te accepta la creditare daca esti inscris in Biroul de Credit ca datornic.

Asadar, IFN-urile accepta si restantieri (nu toate IFN-urile), dar nu ofera produse exclusiv restantierilor. Mai degraba putem spune ca balanta in piata nebancara este inclinata catre creditele de nevoi personale acordate in conditii de eligibilitate mai putin permisiva. De regula, cele mai permisive IFN-uri sunt cele ce detin in portofoliu exclusiv microcreditare. Da, in acest caz, putetm vorbi de credite pentru restantieri, dar nu doar pentru ei.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca un astfel de produs?

Un credit IFN pentru restantieri trebuie sa indeplineasca niste conditii totusi pentru a putea fi acordat.

In primul rand, doritorul trebuie sa faca dovada ca are potentialul financiar de a rambursa imprumutul, altfel nicio institutie financiara nu se va grabi sa-l imprumute.

In al doilea rand, doritorul trebuie sa aiba varsta eligibila solicitata de IFN, si nu in ultimul rand, trebuie sa aiba un buletin valabil.

De multe ori, oamenii au tendinta de a generaliza si de a umfla foarte mult niste spuse ale altor oameni mai putin informati, dar dornici de a oferi sfaturi si idei.

In fine, nu plecati urechea la toate informatiile care circula in jurul vostru. Puteti sa va extrageti informatiile si de la surse sigure. Ce rost are sa-l credeti pe cuvant pe x-ulescu ca a luat un credit pentru restantieri de la nu stiu ce IFN? Mai bine incercati sa aflati informatia de la reprezentantii respectivului IFN.

Citeste si  Vrei bani imprumut? Intra in Hora si joaca!

Acum exista atatea moduri de a ajunge la informatii, internetul fiind cea mai la indemana cale de a le obtine direct de la sursa, incat, nu-si mai are rostul barfa. Eu personal va sfatuiesc sa luati legatura cu IFN-urile. Majoritatea acestor societati au platforme online chat-uri unde vi se va raspunde in timp real la orice intrebare. Nu va mananca nimeni daca intrebati.

Nu perdeti nimic daca va resping cererea. Chiar daca sunteti restantieri, nu va dati in laturi sa intrebati daca sunteti acceptat sau nu la creditare. S-ar putea sa aveti suprize cand va asteptati mai putin.

Nu mizati doar pe cele auzite din vecini, amici, colegi. Bazati-va mai mult pe informatia direct de la sursa.

Iata si cateva IFN-uri care specifica clar in ofertele lor ca accepta si restantieri la creditare:

Fast Finance ofera clientilor restantier un credit urgent fara garantii. Asadar, chiar daca figurati in Biroul de Credit ca restantier, cei de la Fast Finance IFN iti acorda creditul dorit. Suma de bani acordata va fi in acord cu veniturile tale actuale.

Telecredit de asemenea ne spun ca ofera un credit IFN restantieri, simplu si rapid. Cei de la Telecredit te imprumuta daca ai peste 18 ani, daca ai un cont bancar, un venit din salariu ori pensie, un telefon mobil activ si o adresa de email valabila.

Credius – ofera creditul pentru redresare, dedicat celor inscrisi in Biroul de Credit. Sunt niste conditii de indeplinit in acest caz, de exemplu sa-ti fi achitat restantele intre timp, iar sumele datorate sa nu fi fost mari.Cei de la Credius ofereau candva si bani cu buletinul de la bancomat.

Viva Credit – ne informeaza ca de imprumutul lor pot beneficia si cei inscrisi in Biroul de Credit. Acest IFN ofera un credit rapid online extremd e usor de accesat, doar in baza buletinului si a unui extras de cont.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment