Iata un credit ce-ti premiaza onestitatea

Tot din categoria credite nebancare, va prezentam astazi un nou imprumut rapid, la care, daca rambursezi la timp, esti rasplatit.

Imprumutul CreditPrime are avantajul ca este usor de acces, fara multe documente, si mai ales online, fara deplasari.

CreditPrime este un produs financiar marca Ecofinance, un IFN nou aparut pe piata din Romania. Mai precis, acest IFN a fost inregistrat in octombrie 2017 in registrul BNR.

Creditul rapid nebancar ce functioneaza pe sistemul cashback, iti returneaza pana la 10% din banii imprumutati, drept rasplata pentru rambursarea in termenii contractuali ai creditului.

Pentru o prima accesare, poti obtine suma maxima de 10.000 de lei, cu o dobanda 0 in primele 30 de zile. Adica, cat imprumuti, atat returnezi.

Daca te imprumuti de mai multe ori la Ecofinance IFN, rambursand la timp banii, vei fi rasplatit in timp cu dobanda din ce in ce mai mica.

Creditul se acceseaza 100% online, indiferent de locul unde te gasesti.

Cum se acceseaza un imprumut de la CreditPrime

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a accesa un CreditPrime este sa te inregistrezi. Dupa ce oferi datele personale, poti trece la accesarea propriu-zisa a imprumutului.

Daca datele sunt introduse corect, poti primi decizia de creditare in maxim 2 minute. Adica, extrem de rapid.

Banii imprumutati iti vor fi virati in contul bancar propriu, ori pot fi ridicati din reteaua BCR.

Procesarea cererii de imprumut se poate face indiferent de locul unde te gasesti. Poti aplica de pe orice gadget conectat la internet: smartphone, tableta, laptop, computer.

Un astfel de credit urgent online este accesibil 24/7. Iata ca in sfarsit am descoperit credite nebancare non-stop.

CreditPrime este un serviciu oferit de Ecofinance IFN, ce ofera microcredite – sume mici de bani pe perioade reduse de timp. Differenta fata de alte IFN-uri este aceea ca, imprumutul rapid online oferit de aceasta societate nebancara vine cu reduceri pe masura ce creste bonitatea clientului, de la o accesare la alta. Astfel, clientii sunt recompensati cu scaderi de dobanda, daca s-au mai imprumutat si au restituit banii la timp.

Citeste si  Credit IFN pentru cei cu eligibilitate scazuta

Pentru informatii suplimentare, puteti accesa numarul de telefon: 0800 00 80 80. Puteti sa trimiteti mesaje la adresa info@creditprime.ro, ori puteti sa va informati singuri accesand platforma online a produsului: https://creditprime.ro.

Asadar, iata o noua aparitie in piata financiara nebancara din Romania. ECOFINANCE IFN S.A., aparuta in 2017, isi are sediul in str. Louis Blanc nr. 1, etaj 4, faza II, sector1, Bucuresti.

Va mai spunem ca acest serviciu CreditPrime este creditor direct, nu broker. Garanteaza confidentialitate si discretie si ofera solutii personalizate clientilor sai.

Cat poti imprumuta de la CreditPrime?

Sumele de bani ce pot fi accesate variaza intre 200 si 10.000 de lei, iar durata creditului este de 24 de luni.

Pe platforma online CreditPrime gasiti un calculator de credit, unde puteti sa va calculati singuri costurile, in functie de suma selectata si perioada aleasa.

Pentru a aplica la un imprumut rapid online CreditPrime, trebuie sa ai la indemana o copie dupa buletin. Copia trebuie sa fie clara, sa se vada bine poza si celelalte date inscrise in buletin.
Pe langa buletin, vei mai avea nevoie si de:
– adeverinta de venit pe ultima luna (poza scanata)
– talon de pensie (scan)
– fluturas de salariu (scan)
– extras de cont pe ultima luna (scan)
– alte documente care sa-ti ateste venitul.

Daca imprumutul ti se aproba, vei fi anuntat printr-un SMS. Acest SMS va contine toate detaliile imprumutului oferit de CreditPrime.

Acest imprumut de la CreditPrime se acorda usor 100% online, fara sa te deplasezi. Se ramburseaza la fel de usor.

Ce poti face cu banii imprumutati?

Depide de planurile tale: poti sa mergi in vacanta, sa faci cumparaturi, sa repari ceva la casa, sa-i folosesti pentru cheltuieli neprevazute, pentru probleme de sanatate, pentru a-ti achita facturi etc.

Related Posts

Add Comment