Credit nebancar STAR. La zi in 2021

Last update: ianuarie 3, 2021

In doua ore poti sa primesti in contul bancar suma de bani imprumutata, accesand un credit STAR.

Daca ai nevoie de bani rapid, poti sa apelezi la una din societatile nebancare ce ofera imprumuturi in conditii permisive de acordare.

Creditul STAR este un produs oferit de SC STAR Credit & Leasing IFN, o companie infiintata in 2016 si inscrisa in registrul BNR in ianuarie 2017.

Conditiile de acordare pentru creditul STAR sunt urmatoarele:
– sa ai peste 18 ani
– sa ai un cont bancar pe numele tau
– sa ai un telefon valid si o adresa de email
– sa ai o poza de buletin si un extras de cont
– sa nu ai un grad de indatorare mai mare de 80%.

Acest IFN este specializat in microfinantari, oferind clientilor credite cu valoare redusa.

Imprumutul se acceseaza online, completand o cerere de credit pe platforma IFN-ului. Dupa ce se finalizeaza cererea online, daca toate datele sunt introduse corect si sunt indeplinite conditiile de eligibilitate, vei primi aprobarea si implicit banii iti vor fi transferati rapid, in aceeasi zi. Pentru orice detalii legate de credit, puteti sa sunti la numarul de telefon 0374 17 990, ori puteti sa trimiteti un email pe adresa contact@star.credit.

Pentru accesare, trebuie sa aveti peste 18 ani, sa aveti un loc de munca stabil si sa indepliniti conditiile de eligibilitate enuntate anterior. STAR Credit va lua in calcul toate informatiile si va analiza cererea ta tinand cont de toate aceste informatii oferite.

Daca esti client nou, pentru a aplica online vei avea nevoie de: o copie dupa buletin si una dupa extrasul de cont pe ultima luna (se obtine de la banca ori prin internet banking). Aceste doua acte se pot scana ori fotografia si se pot trimite pe email ori pot fi upload-ate pe site.

Citeste si  Iata un credit ce-ti premiaza onestitatea

In functie de informatiile pe care le introduceti online, vi se va oferi o suma maxima de bani pentru un prim credit. Pentru urmatoarele imprumuturi, suma maxima pe care o poti accesa va urca la 2.000 de lei.

Imprumutul se acorda pentru o perioada de 45 de zile.

Fiind un imprumut rapid, tot procesul de accesare se deruleaza usor, fara batai de cap. Dupa ce vei trimite toate informatiile solicitate, vei primi raspunsul in cel mai scurt timp posibil. Daca este necesar, vei fi contactat si pentru ale detalii necesare.

Contractul de credit se smneaza electronic.

Banii ii primesti in contul tau bancar personal.

Daca doresti, poti sa-ti rambursezi creditul si inainte de finalizarea contractului de credit, fara costuri suplimentare.

Daca intarzii cu rambursarea la timp a creditul vei plati penalizari si vei fi raportat catre Biroul de Crfedit.

Daca te gasesti in situatia de a nu putea sa rambursezi la timp imprumutul, esti bine sa contactezi IFN-ul si sa afli ce posibilitati ai si cum poti face pentru a rezolva situatia in care te gasesti.

Daca vrei o rescadentare, poti s-o soliciti printr-un simplu SMS. Pentru a activa rescadentarea, trebuie sa tirmiti un SMS cu doleantele tale, dar trebuie sa platesti comisionul de rescadentare. Numarul de zile de amanare se stabileste de comun acord intre parti.

(Visited 125 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment