You are here: Home Microcredite Imprumuturi mici dar rapide la Telecredit

Imprumuturi mici dar rapide la Telecredit

Microcredite nebancare, acordate in cel mai scurt timp posibil de catre cei de la Telecredit

Imprumuturi rapide cu valoare redusa sunt acordate de Telecredit intr-un mod simplu si, spunem noi, eficient, avand in vedere faptul ca intr-un timp atat de scurt de cand activeaza in piata, IFN-ul a devenit oarecum faimos.

Despre Telecredit am auzit de cateva luni, societatea fiind autorizata sa functioneze si inscrisa in registrul Bancii Nationale in anul 2014, deci recent.

Deviza lor este aceea a unui club al oamenilor de incredere, lucru necesar, dupa parerea noastra, tinand cont de faptul ca riscurile asociate de regula imprumuturilor rapid sunt destul de mari, poate pe masura dobanzilor. Desi nu am dorit sa sune cinic, pana la urma, acest adevar trebuie sa-l priceapa si clientii, anume ca riscurile acestor sume de bani mici, acordate pe termen scurt, in conditii din cele mai lejere, sunt foarte mari. Din acest motiv, dobanzile percepute de societatile ce acorda astfel de microcredite sunt uneori enorme. De fapt, cu cat cerintele sunt mai limitate, cu atat dobanda este mai mare; nu stiu daca este neaparat o proportionalitate intre lejeritatea accesarii si dobanda, insa, cu certitudine sunt strans legate.

Revenind la Telecredit si la ale lor imprumuturi la nevoie, am aflat ca pentru solicitarea unei sume de bani, exista un algoritm simplu al IFN-ului: solicitarea imprumutului, accesarea rapida, eliberarea banilor.

De la Telecredit poti solicita sume cuprinse intre 100 si 2.000 de lei, pe perioade de la 10 la 30 de zile.

Iata si un exemplu de calcul: pentru un imprumut de 500 de lei contractat pentru 30 de zile, suma pe care o vei returna la finalul acestui interval va fi de 635 lei, acest lucru traducandu-se printr-o dobanda anuala efectiva de 1732%. Cum spuneam mai sus, dobanzile par uneori infioratoare, insa, pe termen scurt reprezinta o rezolvare a unei situatii de urgenta. Evident ca aceste produse financiare nu sunt pentru mofturi personale, ci doar pentru situatii de urgenta.

Conditiile minime pentru accesarea unui credit: sa ai o varsta minima de 18 ani, sa ai domiciliul stabil in Romania, sa ai statut de angajat ori pensionar, sa primesti venitul intr-un cont care sa aiba si un card atasat, sa ai un numar de telefon activ si o adresa de email. Acestea fiind indeplinite, poti sa aplici fara grija ca vei fi refuzat.

Dupa cum ne indica si cei de la Telecredit, este important sa retineti ca aceste credite nebancare pe termen scurt sunt desinate unor urgente, ca de exemplu: ai nevoie de medicamente, trebuie sa te internezi, trebuie sa platesti o factura restanta, cand ramai fara benzina in rezervor si de facut un drum important, etc. Deci, selectati-va cu grija momentele in care sa va indatorati excesiv, chiar si pe termen scurt. Nu mai discutam de a rostogoli imprumutul. Cei de la telecredit iti dau totusi posibilitatea de a reesalona imprumutul, daca achiziti dobanda la data scadenta. Acest lucru se va intampla doar daca ii contactezi inainte de data scadenta. Retineti insa, ca daca intarziati cu rambursarea imprumutului si nici nu solicitati rescadentarea, veti plati 0,9% pe zi dobanda penalizatoare.

Acte necesare Telecredit: copie dupa buletin, copie olograf (printata si semnata de mana pe fiecare pagina) a acordului de consultare a bazei de date ANAF.

In rest, ce sa va mai spunem, daca doriti mai multe amanunte, nu ramane decat sa vizitati platforma online. Acolo veti gasi un simulator online, chiar pe prima pagina. Alegand suma dorita si intervalul de timp, puteti sa treceti la faza de aplicatie. Accesarea efectiva a unui imprumut se face completand un formular online mai amplu, ce cuprinde urmatoarele categorii de date: date personale, date legate de venituri, date legate de alte credite, felul in car eiti incasezi salariul, etc.

Iata mai jos si datele de contact de la Telcredit:

Adresa: IPCT Business Center, Str. Tudor Arghezi nr. 21, etaj 4, Bucuresti, Sector 2, Cod Poștal 020943. Telefon: 0219933. Email: contact@telecredit.ro.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies