Imprumuturi mici dar discrete Telecredit

Imprumutul Telecredit este unul lesne de obtinut, online cu transferul banilor pe card. Acte necesare, costuri, pareri.

Telecredit ofera o solutie de finantare simpla. Nu trebuie sa te temi de conditiile de accesare pentru ca sunt minime.

Imprumuturi rapide acordate in mod confidential cu valoare redusa pot fi accesate de la Telecredit simplu si, spunem noi, eficient, avand in vedere faptul ca IFN-ul a devenit oarecum faimos in piata, atragand un numar mare de clienti.

Despre Telecredit stim ca este o societate nebancara fiind autorizata sa functioneze si inscrisa in registrul Bancii Nationale in anul 2014.

Deviza lor este aceea a unui club al oamenilor de incredere, lucru necesar, dupa parerea noastra, tinand cont de faptul ca riscurile asociate de regula imprumuturilor rapid sunt destul de mari, poate pe masura dobanzilor.

Dupa parerea noastra, Telecredit si-a mentinut un anumit standard in piata, fara sa starneasca extreme in aprecierile oamenilor.

Am vazut oameni multumiti si le-am citit parerile pe forumuri si alte medii de socializare. Am observat ca cei de la Telecredit si au si o pagina buna de facebook, cu foarte multi urmaritori. Si acolo am vazut ca oamenii ii apreciaza si nu sunt deloc iesiri negative la adresa lor.

Revenind la Telecredit si la ale lor imprumuturi la nevoie, am aflat ca pentru solicitarea unei sume de bani, exista un algoritm simplu al IFN-ului: solicitarea imprumutului, accesarea rapida, eliberarea banilor.

De la Telecredit poti solicita sume cuprinse intre 100 si 2.000 de lei, pe perioade de la 10 la 30 de zile.

Avantajele imprumutului Telecredit:

– aplici rapid online
– cererea este verificata imediat
– primesti banii in contul tau bancar in scurt timp de la accesare
– nu exista intermediari: brokeri ori alte forme de intermedieri
– IFN-ul iti raspunde la orice intrebare fie prin telefon, fie prin email.

Citeste si  Oferta de microcreditare de la Ferratum

Conditiile minime pentru accesarea unui credit: sa ai o varsta minima de 18 ani, sa ai domiciliul stabil in Romania, sa ai statut de angajat ori pensionar, sa primesti venitul intr-un cont care sa aiba si un card atasat, sa ai un numar de telefon activ si o adresa de email. Acestea fiind indeplinite, poti sa aplici fara grija ca vei fi refuzat.

Dupa cum ne indica si cei de la Telecredit, este important sa retineti ca aceste credite rapide accesate pe termen scurt sunt desinate unor urgente, ca de exemplu: ai nevoie de medicamente, trebuie sa te internezi, trebuie sa platesti o factura restanta, cand ramai fara benzina in rezervor si de facut un drum important, etc. Deci, selectati-va cu grija momentele in care sa va indatorati excesiv, chiar si pe termen scurt. Nu mai discutam de a rostogoli imprumutul. Cei de la Telecredit iti dau totusi posibilitatea de a reesalona imprumutul, daca achiziti dobanda la data scadenta. Acest lucru se va intampla doar daca ii contactezi inainte de data scadenta. Retineti insa, ca daca intarziati cu rambursarea imprumutului si nici nu solicitati rescadentarea, veti plati 1,2% pe zi dobanda penalizatoare.

Acte necesare Telecredit: copie dupa buletin, copie olograf (printata si semnata de mana pe fiecare pagina) a acordului de consultare a bazei de date ANAF.

In rest, ce sa va mai spunem, daca doriti mai multe amanunte, nu ramane decat sa vizitati platforma online a IFN-ului. Acolo veti gasi un simulator online, chiar pe prima pagina.

Alegand suma dorita si intervalul de timp, puteti sa treceti la faza de aplicatie.

Accesarea efectiva a unui imprumut online se face completand un formular mai amplu, ce cuprinde urmatoarele categorii de date: date personale, date legate de venituri, date legate de alte credite, felul in car eiti incasezi salariul, etc.

Cum accesezi un imprumut Telecredit?

– intri pe platforma online a IFN-ului
– selectezi suma dorita si perioada, prin tragere spre dreapta a cursorului
– completezi formularul de credit cu datele tale
– dupa ce-ti configurezi contul, vei prin un email si un SMS
– urmeaza sa trimiti actele necesare in format electronic
– dupa ce ti se aproba imprumutul, ti se transfera banii in cont in aceeasi zi. daca ai accesat intr-un interval rezonabil in timpul programului.

Citeste si  Credite facile de la CreditFix usor de accesat

Iata mai jos si datele de contact de la Telecredit:

Adresa: Str Dr. Iacob Felix, Nr. 55, Et. 4, Cod Postal 011033, Sector 1, Bucuresti . Telefon: 0219933 sau 021.527.1748. Email: contact@telecredit.ro. Daca n-ai credit pe telefon, poti trimite un SMS (cu textul ‘telecredit’ la numarul 1892 si vei fi sunat.

Program de lucru:

luni – vineri: 8:00 – 16:46

sambata – duminica: inchis.

Compania Telecredit nu mai este disponobila in piata (nu mai are platforma online functionala) desi apare in Registrul IFN-urilor active de la BNR.

Related Posts

Add Comment