You are here: Home Microcredite Imprumut de bani pana iei salariul

Imprumut de bani pana iei salariul

O solutie de a face rost de bani rapid este imprumutul pana la salariu, pe termen scurt

Chiar daca economia „duduie”, romanii tot mai au nevoie de un imprumut de bani pana la salariu, pentru a face fata cheltuielilor de zi cu zi. Cand banii nu-ti mai ajung de la un salariu la altul, cauti surse alternative de a face rost de ei, in conditii cat mai simple.

In regimul comunist, neexistand posibilitatea de a te imprumuta la vreo institutie pe termen scurt, in fapt, eu nu prea-mi aduc aminte de posibilitati de imprumuturi in general de pe vremea aceea, oamenii faceau rost de bani asa cum puteau. In mare parte, existau grupuri de prieteni, de cunoscuti, la care puteai apela pentru a obtine o suma de bani pana la urmatorul salariu. Acum, nici chletuielile nu erau prea mari, iar daca ma gandesc bine, nici nu prea aveai ce sa cumperi.

Intre timp vremurile s-au schimbat, avem din belsug ce sa cumparam, insa, banii ne cam lipsesc. Acum ne uitam la rafutirle de magazin cu jind, pentru ca nu avem banii necesari, nu pentru ca rafturile n-ar fi incarcate. Pe vremea lui Ceausescu rafturile erau pline de creveti, ghiveci, sfecla si alte mizerii. Astazi rafturile ne imbie cu cele mai alese produse, insa, banii ne lipsesc.

Adevarul este ca in prezent, problemele oamenilor de rand nu se limiteaza la imposibilitatea de a achizitiona produsele dorite din rafturile prea-pline. Problemele din zilele noastre sunt mult mai grave. Astazi oamenii au probleme cu plata intretinerii, cu plata diverselor servicii.

In fine, acest imprumut de bani pana la salariu a devenit aproape parte din viata pentru o clasa mare de romani. Este adevarat ca de la o vreme, oamenii parca nici nu se mai ajuta intre ei, parca au devenit mai egoisti. Probabil ca pe vremea comunistilor, neceazurile ii uneau mai bine pe oameni, decat o fac circurile TV din zilele noastre.

Asadar, este nevoie in piata de credite pana la salariu, iar acest lucru il cunosc si societatile ce acorda astfel de produse financiare: imprumuturi mici de bani, pe termen scurt.

Microcreditele sau creditele pana la salariu au fost introduse in Romania de catre Viva Credit, societate nebancara ce si detine marca inregistritata asupra acestui produs. De la Viva Credit poti imprumuta sume de bani de pana la 1000 de lei, pe perioade de pana la 35 de zile. Procedura de aplicare este simpla – totul se realizeaza online, fara acte, iar ca fapt divers, pentru acest imprumut pot aplica si restantierii, cei ce apar in Biroul de Credite ca rau-platnici, cu un scoring negativ.

O alta societate ce acorda o forma de imprumut rapid pentru salariati si pensionari, fara acte multe, constand in sume de bani de pana la 500 de lei, este Vimaro Credit IFN.

Simplu Credit este o alta societate nebancara ce acorda credite pana la salariu sau pana la pensie. Sumele de bani ce pot fi accesate variaza intre 330 si 880, pe perioade cuprinse intre 7 si 30 de zile.

Solutii de imprumut de bani pana la salariu gasiti si la IFN Extra Finance, societate ce ofera credite fara garantii, de pana la 2000 de lei, in cateva ore, doar pe baza buletinului si a unui extras de cont.

Un alt credit pana primesti salariul este si cel oferit de Ferratum, o societate ce acorda microcredite pe termen scurt. Variantele de imprumut Ferratum sunt pentru 15, 30 sau 45 de zile, iar sumele acordate variaza intre 200 si 1290 lei.

O societate noua aparuta in piata IFN Imprumut.com SA, ofera un credit cu buletinul online, pana la salariu. Acest credit cu buletinul este util pentru moment in care ai nevoie urgenta de bani si n-ai la cine apela. Sumele ce pot fi obtinute variaza intre 100 si 1200 lei, pe perioade de la 3 la 40 de zile.

Chiar daca Volksbank n-o sa mai fie pentru multa vreme solitara, aceasta banca fiind preluata de Banca Transilvania, trebuie sa stiti ca in portofoliul Volksbank exista ceea ce se cheama Overdraftul – un imprumut pentru situatii de urgenta, bun pentru atunci cand ai ramas fara bani inainte de ziua de salariu. Acest overdraft iti poate oferi sume de bani echivalente salariului pe cateva luni, si este cu adevarat o plasa de siguranta pentru situatiile in care ti-ai cheltuit salariul si ai nevoie de bani pentru cheltuieli curente ori pentru alte plati ce nu sufera amanare.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies