You are here: Home Info credite rapide Zambeste cand accesezi imprumuturi rapide online

Zambeste cand accesezi imprumuturi rapide online

Am folosit un joc de cuvinte pentru a va prezenta o noua societate financiara – Smile Credit

Imprumuturi rapide online oferite cu zambetul pe buze de cei de la Smile Credit; aceasta ar fi ultima noutate din piata financiara nebancara din Romania.

Smile Credit IFN SA, o noua societate nebancara autorizata de BNR in 2016, isi are sediul in Sibiu, Str. Justitiei, nr. 22, ap. 2, ofera imprumuturi rapide in conditii avantajoase.

Poti sa imprumuti suma de care ai nevoie in mod rapid, indiferent de locul unde te gasesti: acasa, in vacanta, la cumparaturi. Cum? Simplu! Intri pe platfora smilecredit.ro si completezi formularul online. Daca toate datele sunt in regula, poti obtine banii in cont chiar in ziua accesarii.

Smile Credit IFN ofera imprumut sume de bani de pana in 2000 de lei, pe o perioada de maxim 35 de zile.

Ca sa obtineti creditul rapid online dorit, trebuie sa aveti minim 18 ani, venituri constante si un card bancar unde sa incasati veniturile si unde, eventual, sa primiti suma imprumutata.

Pentru accesare, aveti nevoie doar de buletin. Nu vi se cere adeverinta de venit. Aveti nevoie insa de un extras de cont bancar cu operatiunile din ultimele doua luni. Contul respectiv bancar trebuie sa fie cel in care primiti salariul.

Accesarea unor imprumuturi rapide online de la Smile Credit se face rapid, iar banii ii primesti cel tarziu a doua zi de la accesare.

Daca rambursati imprumutul in trei zile de la accesare, dobanda aferenta este 0. Deci, practic, timp de trei zile, veti rambursa doar suma imprumutata.

Contractul de credit se semneaza online, deci, nu este nevoie de deplasari, de drumuri inutile.

Puteti sa apelati la un credit rapid online de la acest IFN chiar daca aveti restante la alte credite. Practic Smile Credite IFN nu ia in considerare ale credite de la alte institutii financiare, fie ele banci ori IFN-uri.

Daca depasiti termenul de rambursare prevazut prin contractul de imprumut, veti plati o dobanda penalizatoare de 0,95% pe zi.

Dupa ce ati accesat un credit – ati completat formularele online aferente, asteptati sa fiti instiintati pe email daca vi s-a aprobat sau nu imprumutul.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies