Vrei un credit instant, dar nu stii de unde sa incepi?

Last update: octombrie 13, 2022

Accesarea unui credit pe loc sau instant este posibila azi si de la IFN si de la banci. Alege simplu in avantajul tau!

Daca ai nevoie de bani urgent si esti hotarat sa accesezi un credit instant, trebuie sa intelegi exact ce reprezinta acest produs.

Punctul de plecare ar trebui sa fie pentru tine nivelul tau de eligibilitate.

Poti gasi ofere de credite instant pe internet, poti aplica online la oricare dintre ele, cu conditia sa indeplinesti conditiile impuse de aceste institutii financiare.

Noi te putem ajuta sa intelegi cum trebuie sa procedezi, tu insa trebuie sa te hotarasti in cunostinta de cauza, dupa ce ai toate datele necesare.

Poti opta pentru o solutie financiara in pripa, caz in care s-ar putea sa nu fie cea mai fericita alegere, ori poti sa alegi calea mai anevoiasa dar mai sigura, anume aceea de a te informa.

Abia dupa ce ai toate datele necesare, poti sa alegi o solutie avantajoasa pentru tine.

instant

Calea de accesare pentru aceste produse

Ca sa aplici la un credit instant online este o simpla formalitate azi.

Dar, daca n-ai ales bine? Daca puteai gasi un credit mai ieftin, ori mult mai ieftin?

Sunt intrebari pe care ar trebui sa le ai in vedere inainte de a bate palma cu institutia financiara, adica inainte de semnarea contractului de credit.

Indiferent de forma imprumutului ales, este bine sa te asiguri ca nu existau alte solutii mai bune, inainte de a te decide definitiv.

Poti compara oferte, dar asta nu este neaparat o cale de urmat. Pentru ca degeaba compari niste oferte pentru care nu esti eligibil, ori care nu ti se potrivesc din punct de vedere al caracteristicilor (poate doresti sa imprumuti sume mai mari de bani, ori poate doreai o perioada mai lunga de creditare).

Asadar, vrei instant, dar inainte, fa o cercetare in piata, incearca sa intelegi cum stau lucrurile. Poti contracta un credit fulger aprobat online si de la banci si de la IFN, in functie de bonitatea ta.

Vezi pentru care tipuri de credite esti eligibil. Dupa ce ai analizat mai multe oferte si esti convins ca vei fi acceptat la creditare, abia apoi poti compara respectivele oferte.

Citeste si  Am nevoie de un imprumut rapid de 1000 de euro. Abordabil?

Si la comparare trebuie sa fii atent, sa alegi aceleasi intervale de creditare, acelasi tip de dobanda, etc.

Daca alegi sa aplici pentru un credit instant, gandeste-te ca dupa ce ai semnat contractul trebuie sa rambursezi in conditiile stipulate acolo, nu mai ai cale de intoarcere.

Care este procedura de accesare?

Pentru obtinerea unui credit instant online, trebuie sa utilizezi aplicatiile puse la dispozitie de institutiile financiare.

Daca ai optat pentru o anume institutie financiara, de regula pe platforma sa online sunt indicati pasii accesarii, unele au chiar instructiuni video, usor de urmat. Alte institutii iti pun la dispozitie suport tehnic, adica o persoana care te ghideaza in acest proces de accesare.

Procedura este destul de similara de la o institutie la alta, folosesti calculatorul de credite, alegi suma dorita si perioada aferenta si ti se calculeaza rata. Daca ti se pare o rata prea mare pentru tine (gandes-te ca nu ti se va aproba imprumutul daca depasesti gradul de indatorare admis – 40% din venitul net pentru creditele acordate in lei), selectezi o perioada mai mare, ori o suma mai mica.

Descrierea unui imprumut instant

Stiu ca multi dintre voi sunt oarecum confuzi in legatura cu notiunea de instant, pentru ca nu stiu exact care produse se pot caracteriza asstfel.

Sunt multe oferte bancare si nebancare ce ar putea fi numite astfel, dar care sunt facute cunoscute publicului larg prin alte denumiri.

Un credit instant ar putea fi definit prin timpul scurt de accesare, prin viteza mare de verificare a eligibilitatii si aprobarii, precum si printr-un transfer ultra rapid al banilor.

Acum, nu va ganditi ca exista creditor care sa va ofera instant bani. Procesul nu poate fi chiar atat de rapid. Sunt niste pasi care intarzie cumva acordarea, de aceea luati noiunea de ‘instant’ cu ghilimelele de rigoare. E adevarat vorbim de un credit rapid, dar nu chiar instant.

Sunt institutii care iti pot oferi banii in cont in cateva ore de la solicitarea unui imprumut. Si nu doar IFN-urile pot face acest lucru, ci si cateva dintre bancile ce permit accesarea unui credit online.

Citeste si  Pot lua un credit cu intrerupere in munca in ultimul an?

Cum trateaza bancile acest subiect?

Sunt unele bancile care ofera clientilor deja existenti posibilitatea de a solicita un credit din contul lor de client, iar aceasta accesare este probabil una dintre cele mai rapide din piata, avand in vedere ca transferul se realizeaza intre conturi la aceeasi banca.

Pe acest principiu, mai degraba bancile ofera credite instant, daca luam in considerare faptul ca exista limitari si conditii care nu sunt indeplinite de toata lumea.

De exemplu, la banci pot accesa online si sa primeasca banii rapid in cont clientii deja existenti. Pentru ceilalti exista alte proceduri si verificare care intarzie procesul de aplicare, deci lucrurile mai taraganeaza.

La IFN-urile ce ofera credite online, indeosebi cele axate pe microcreditare, poate aplica oricine indeplineste conditiile (minime, de altfel).

Dar, pe de alta parte, bancile ofera credite mult mai ieftine decat IFN-urile, iar in afara de asta, sumele pe care le poti imprumuta de la banci sunt mult mai mari.

Exista credit instant fara dobanda?

Acest lucru este valabil doar la unele dintre IFN-urile din piata.

Cateva societati nebancare ofera clientilor noi credite cu costuri zero, in general pentru fiedelizare. Intervalul de timp pentru care se ofera acest avantaj este scurt, de regula de 1 – 2 luni maxim.

Poti asadar contracta un credit instant fara dobanda doar daca n-ai mai accesat pana acum la acea institutie.

Nu este nimic nelalocul lui, nu este teapa, chiar sunt credite gratuite. Probabil ca acest demers al acestor societati este o strategie a lor de a atrage clienti noi.

Insa, daca nu rambursezi in intervalul specificat in care dobanda este 0, vei plati dobanda pentru fiecare zi de derulare a contractului de credit. Deci, exista un dezavantaj de care trebuie sa tii cont.

Persoanele care aspira la astfel de credite instant, vor in fapt sa scape de o analiza drastice a eligibilitatii.

Multi dintre ei au venituri mici, au istoric prost de creditare, nu au un loc de munca stabil, au vechime mica s.a.m.d.

Din punct de vedere al eligibilitatii, IFN-urile sunt net superioare bancilor, admitand o eligibilitate mult mai scazuta.

Citeste si  Am nevoie imediat de 10.000 lei imprumut

Bancile, de exemplu, pun tot felul de conditii pentru a-ti aproba creditul: sa ai vechime minima de trei luni la locul actual de munca, sa ai un venit minim specificat clar (difera de la banca la banca), sa nu ai intreruperi in munca in ultimul an, sa fii angajat cu contract pe perioada nedeterminata etc.

Credite instante de la IFN-uri

Iti vom descrie in continuare 6 imprumuturi ce pot fi catalogate drept ultra rapide:

Viva Credit ofera un imprumut in cuantum de maxim 3.000 de lei. QAcest IFN este recunoscut pentru rapiditatea cu care verifica cererea de creditare si timpul scurt in care vireaza banii in cont.

Axi Card este un produs al celor de la Axi Finance, un card de credit ce se poate accesa si el deosebit de rapid. Insa, dureaza ceva pana vei intra in posesia cardului la inceput. De la ei poti accesa pana la 3.000 de lei.

CreditPrime acorda pana la 4.000 de lei intr-un timp foarte scurt. Procesul de acordare se deruleaza online, iar daca nu te descurci poti sa-i suni pentru ghidare in completarea formularului.

SmileCredit este un alt IFN cu credite rapide acordate online fara comisioane. Ei pun la dispozitie o linie de creditare de pana la 2000 de lei pentru 2 ani maxim.

Hora Credit promit primirea banilor in 30 de minute de la accesare. Cum sa nu socotesti acest produs un credit instant?! De la ei poti imprumuta pana la 10.000 de lei.

Mozipo acorda un imprumut de pana la 20.000 de lei pentru cel mult 3 ani. Prima accesare insa permite doar un maxim de 500 de lei. Ei ne fagaduiesc ca in doar cateva minute putem face rost de bani.

Related Posts

Add Comment