You are here: Home Info credite nebancare Onnen acorda credite exclusiv online

Onnen acorda credite exclusiv online

Credite de consum online, rapid, convenabil si responsabil, imprumuturi adaptate nevoilor clientilor de azi

In zilele noastre oamenii cauta imprumuturi online rapide, ieftine, transparente, solutii simple de finantare a unor situatii neplacute de regula.

Onnen este o companie ce acorda credite online rapide. Parte din grupul financiar 4Finance, unul din cele mai mari din Europa, aceasta societate ne promite o tehnologie de ultima ora si o creditare responsabila adaptata nevoilor actuale ale clientilor.

Algoritmul de acordare a creditelor online de la Onnen este urmatorul:
– folosind calculator alegi suma pe care doresti sa o imprumuti si rata pe care o poti suporta lunar si soliciti creditul;
– completezi mai departe formularul cu informatii personale si financiare. La acest pas treuie sa completezi si datele privitoare la contul tau bancar, unde vei primi creditul online rapid solicitat.
– astepti calm analiza din partea specialistilor de la Onnen si daca datele sunt in regula, in scurt timp acestia iti vor livra banii in contul tau bancar.

Clientii noi pot solicita un imprumut rapid alegand pur si simplu suma din formulul pus la dispozitie pe platforma online (www.onnen.ro).

Pentru a accesa un imprumut, trebuie sa ai un cont la o banca din Romania , sa ai un buletin de identitate si un venit lunar stabil. Documentele necesare pentru accesarea unui credit sunt: copie scanata ori fotografiata dupa buletin si o dovada de venit.

Cei de la Onnnen acorda imprumuturi de pana la 10.000 de lei, iar in functie de rata lunara pe care ti-o permiti, vei obtine si perioada de creditare dorita. V-am spus mai sus ca trebuie sa folositi calculatorul pentru a selecta imprumutul dorit si pentru a scrie suma pe care v-o permiti lunar ca rata. In functie de aceste doua variabile, veti obtine si perioada de rambursare a imprumutului dorit.

Citeste si  Credite nebancare cu dobanda din doua cifre

Vestea buna este ca poti rambursa lunar, prin transfer bancar, iar daca ai probleme, poti chiar amana plata ratei, de trei ori intr-un an.

Daca ai luat deja un imprumut, poti sa mai imprumuti doar in conditiile in care nu ai atins pragul limita de 10.000 de lei – suma maxima acordata de Onnen.

Suma imprumutata iti poate fi livrata in contul tau bancar in mai putin de 24 de ore de cand creditul ti-a fost aprobat, depinde si de banca dar si de orarul accesarii.

Acum trebuie sa mai stiti ca cel care furnizeaza imprumutul este creditulul de drept – ZAPLO IFN S.A., o societate din Bucuresti, inregistrata in registrul BNR. DAE este de maxim 448%, in functie de durata de creditare poate ajunge la 99,8%.

Dobanda penalizatoare este de 1,25% pentru fiecare zi de intarziere la plata ratei scadente. In caz de intarzieri mari, date ti se trimit catre Biroul de Credit.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies