You are here: Home Info credite rapide Modalitati facile de obtinere a unui imprumut rapid nebancar

Modalitati facile de obtinere a unui imprumut rapid nebancar

Care este cel mai usor de obtinut credit rapid nebancar? Cum se acceseaza el?

Un credit rapid nebancar se presupune a fi usor de obtinut, insa, nu tot ce e usor de obtinut este si indicat a fi accesat. De regula, creditele rapide usor de accesat sunt si cele mai scumpe produse din piata. Acest fapt presupune o evaluare buna a situatiei inainte de a va angrena intr-un astfel de proces. Analizati cu atentie termenii si conditiile de accesare, costurile implicate, comisioane daca ele exista, modalitatile de rambursare, penalitatile, etc.

Cum poti obtine un imprumut rapid nebancar intr-un mod cat mai usor posibil? Daca te-ai informat in prealabil cu privire la conditiile de accesare si cunosti implicit mare parte din ofertele pietii, poti sa apelezi la una din variantele de credite oferite de IFN-uri. Exista in piata destul de multe societati nebancare ce ofera astfel de imprumuturi usoare, cu acte putine si fara deplasare la sediul. Modul de accesare pus la dispozitie de aceste IFN-uri este cel online. Inainte de a incepe completarea formularelor online de accesare, este indicat sa simulezi imprumutul dorit. Pe majoritatea platformelor online ale IFN-urilor ce acorda credite, gasiti calculatoare de credite unde puteti sa simulati imprumutul dorit pentru a vedea cat costa, ce rate implica, ce dobanda se percepe.

Este cu adevarat usor sa obtii un credit online. De regula, pentru prima accesare, multe IFN-uri va solicita sa va deschideti un cont pe site-ul lor, adica sa va inregistrati, ca si in cazul cumparaturilor online, unde de asemenea trebuie sa va deschideti un cont de client. De la al doilea credit lucrurile se simplifica, pentru ca, accesezi diret contul tau de client si soliciti imprumutul, nu mai trebuie sa te inregistrezi.

Citeste si  Online este mai simplu sa accesezi credite nebancare

Formularele online de accesare a unui credit nebancar sunt de regula simple si usor de completat. Pe langa formularele pe care trebuie sa le completezi, ti se vor mai solicita si niste acte, pe care trebuie sa le fi scanat in prealabil si sa le incarci (upload-ezi) online, unde ti se indica. Actele solicitate pentru acordarea unui credit nebancar online sunt de regula doua: buletinul de identitate si extrasul de cont.

O alta modalitate de accesare este cea prin telefon ori prin SMS. Insa, niciuna din acestea nu inseamna o accesare completez. Ca sa primesti banii, mai trebuie sa urmeze niste etape. Pentru aceste accesari, se practica creditele rapide la domiciliu, cand un reprezentant al societatii nebancare ia legatura cu tine si te viziteaza pentru a-ti explica detaliile contractului de credit, pentru a-l semna, pentru a-ti aduce banii si ulterior pentru a ridica banii aferenti ratelor.

Asadar, accesarea unui credit rapid nebancar usor la nivelul anului 2016 se face online. Aceasta ar fi singura modalitate care nu implica asteptare, care nu mai implica si alte etape ulterioare. Exista credite acordate online, prin care poti obtine banii chiar si in 2 ore de la accesare. Aceste societati iti verifica eligibilitatea dupa extrasul de cont, si-ti acorda imprumutul prin transferul de bani in contul tau bancar.

Orice imprumut presupune si plata unei dobanzi aferente. Exista totusi printre societatile nebancare ce acorda credite rapide, cateva, care acorda primul imprumut cu dobanda 0. Daca va intrebati ce lucru necurat se ascunde in spatele acestei reclame, va spunem ca nu este niciunul. Este o modalitate de a-si face reclama a acestor IFN-uri. Practic, aceste societati considera ca daca ai accesat odata un astfel de credit si l-ai rambursat la timp, o vei face si a doua oara, in conditiile in care trebuie sa plattesti si dobanda, pentru ca, ai descoperit ca este o varianta sigura de imprumut.

Citeste si  Credite rapide fara verificari la Biroul de Credit

Exista in piata o serie de IFN-uri ce acorda credite rapide online, cu accesare usoara, fara batai de cap. Tot ce trebuie sa faceti este sa va asigurati ca aveti niste scanuri dupa buletin si dupa extrasul de cont, inainte de a incepe completarea formularelor.

Exemple de societati nebancare ce acorda credite online:

– Provident, acorda credite online, pentru cei ce au acces la acest mediu. De la Provident insa, puteti accesa si telefonic cu o solicitare de gestionare la domiciliu a imprumutului. Nu uitati sa simulati in prealabil imprumutul, pentru a afla care sunt costurile asociate.

– Cetelem, una dintre primele IFN-uri care a permis acordarea online de credite. Un IFN ce practica dobanzi avantajoase, insa, solicita si niste conditii mai greu de indeplinit.

– Credius, o societate mai noua, dar care ofera credite rapide online in conditii usoare. La Credius poti opta pentru prezentarea unei adeverinte de venit, caz in care obtii o rata a dobanzii intre 7 si 9%, ori pentru a nu prezenta o adeverinta de venit, caz in care vei plati o rata a dobanzii intre 17 si 19%, asadar, mult mai mare.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies