You are here: Home Info credite rapide Imprumuturi rapide ieftine fara acte

Imprumuturi rapide ieftine fara acte

Cei ce cauta imprumut rapide ieftine fara acte sunt de regula cei cu venituri mici, neeligibili la banci.

Oamenii vor imprumuturi rapide ieftine, fara sa fie nevoiti sa prezinte acte cu carul si sa nu fie plimbati pe la ghisee.

Este cu adevarat neplacut sa faci multe drumuri, sa faci rost de tot felul de acte, copii, dosare, etc. Numai cand vine vorba de obtinerea unei adeverinte de venit si te ia durerea de cap. De la firma la firma, poate sa dureze chiar si doua saptamani obtinerea unei adeverinte de venit. Si atunci, te intrebi unde este rapiditatea de a obtine un credit in aceste conditii.

Asadar, sunt cautate astfel de imprumuturi rapide, dar sa fie ieftine si sa nu necesite multe acte, daca se poate deloc, ar fi perfect.

In fapt, tot societatile nebancare i-au invatat pe clienti cu accesari lejere, solicitand din ce in ce mai putine acte si conditii din ce in ce mai usoare.

Sa zicem ca, din punctul de vedere al actelor, problema s-a rezolvat. De regula, se solicita de catre IFN-uri, buletinul de identitate si un extras de cont. Unele societati nebancare (cazul Providentului) solicita un fluturas de salariu ori cupon de pensie, dupa caz.

Bun, dar cum ramane cu costurile asociate creditelor rapide? Aici este mai dificil de ajuns la niste imprumuturi ieftine. De ce? Pentru ca riscurile pe care sociatile nebancare si le asuma atunci cand acorda credite facile sunt mari, pe masura dobanzilor solicitate. Avand in vedere ca IFN-urile sunt societati comerciale pana la urma, care functioneaza pe profit, ele se si asigura ca nu acorda imprumuturi in pierdere.

Citeste si  La cine apelezi pentru un imprumut rapid?

Pentru a obtine niste imprumuturi rapide ieftine, trebuie sa renuntati la sintagma de ‘fara acte’. Nu o sa va acorde nimeni un credit ieftin, fara sa se asigure ca aveti bonitatea necesara care sa asigure o rambursare in concordanta cu contractul de imprumut. Deci, daca vreti imprumuturi ieftine, trebuie sa asuceti dovezi de vneit suficiente si dovezi privind buna dumneavoastra credinta vis-a vis de alte credite. Una din conditiile solicitate de IFN-urile care acorda credite cu dobanda rezonabila este verificarea istoricului in Biroul de Credit si in Centrala Riscurilor Bancare. Daca nu esti restantieri al altor credite, daca au un scoring bun, atunci, poti obtine si imprumuturi rapide ieftine.

Cu alte cuvinte, cele doua cerinte nu prea pot ceoexista. Nu poti sa obtii si imprumuturi rapide ieftine si fara acte. Poti alege ori una, ori alta.

Ce inseamna imprumuturi rapide ieftine? Inseamna acele produse financiare a caror dobanda anuala efectiva scade sub 40%. De regula insa, microcreditele, cele acordate fara acte, majoritar online, doar in baza buletinului de identitate si a extrasului de cont, au dobanzi de peste 4000%. Asadar, deschideti bine ochii, inainte sa accesati un imprumut. Si mai ales, verificati si care sunt penalizarile, in caz de intarziere la plata ratelor. Si acestea pot fi foarte mari, caz in care, puteti ajunge la niste sume restante foarte mari.

Care sunt societatile din piata care acorda imprumuturi rapide ieftine? In ordinea vizibilati din piata (dupa parerea noastra, fireste): Cetelem, BRD Finance, Credius, BT Direct, Provident, TBI Credit, etc.

Care sunt societatile ce acorda imprumuturi rapide fara acte? Tot intr-o ordine a vizibilati pe care noi am ‘simtit-o’ in piata: Viva Credit, Ferratum, Telecredit, CreditFix, Simplu Credit, IFN Extra Finance, etc.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies