You are here: Home Info credite rapide Imprumuturi rapide fara verificare la BC

Imprumuturi rapide fara verificare la BC

Unele societati nebancare acorda imprumuturi rapide fara verificarea la Biroul de Credit

Imprumuturi rapide fara verificarea Biroului de Credit, inseamna efectiv acordarea de bani catre restantieri.

Cand oferta spune ca se acorda credite nebancare fara verificare la BC, atunci este clar ca se adreseaza si restantierilor, celor care sunt trecuti pe listele negre ale Biroului de Credit.

Dupa cum bine stiti probabil, Biroul de Credit este o societate din care face parte o serie de banci comerciale din Romania, banci ce transmit periodic informatii catre BC, ca de altfel si catre Centrala Riscurilor Bancare (CRB), o institutie ce functioneaza sub patronajul BNR, avand aproximativ acelasi scop.

Pentru cine nu stie, Biroul de Credit este o societate pe actiuni, ce aduna la un loc 25 de banci din Romania. Aceasta societate are ca scop strangerea de date despre clientii persoane fizice, atat date negative, dar si date pozitive.

Pentru a beneficia de datele tale personale inscrise in Biroul de Credit, trebuie sa trimiti o cerere catre S.C. Biroul de Credit S.A. Strada Sfanta Vineri nr.29, sector 3, Bucuresti, fie prin posta, fie scanata si trimisa la email situatie@birouldecredit.ro, fie poti depune cererea personal, la adresa de mai sus.
Prima cerere adresa catre Biroul de Credit este gratuita, de la a doua cerere se plateste suma de 6 lei.

Trebuie sa stiti ca nu Biroul de Credit este cel care va aproba sau nu un credit, decizia apartine fiecarei societati financiare in parte.

Catre Biroul de Credit esti raportat daca ai intarzieri la plata ratelor mai mari de 30 de zile calendaristice, daca restantele depsesc suma de 11 lei. In Biroul de Credit ramai inscris timp de 4 ani. In caz de date eronate, trebuie sa depui o reclamatie la banca, la care trebuie sa atasezi si raportul propriu de la BC.

Citeste si  Credite bancare online fara adeverinta de salariu

Centrala Riscurilor Bancare pe de alta parte este o institutie administrata de Banca Nationala a Romaniei, si este tot o baza de date, ca si Biroul de Credit, numai ca la CRB sunt inscrise atat persoanele fizice cat si cele juridice.

Pentru o obtine informatii de la CRB, trebuie sa adresezi in scris o cerere de mana la care trebuie sa anexezi si o copie dupa buletin si sa trimit aceste documente, fie prin psta la adresa BNR:Directia Stabilitate Financiara, Str. Lipscani nr. 25, cod 030031, sector 3, Bucuresti;, fie sa le depui personale la registratura BNR.

Cand esti raportat de banca la CRB? In momentul in care ai datorii mai mari de 20.000 de lei, si intarzieri mai mari de 30 de zile cumulate cu restante mai mari de 10 lei.

Asadar, revenind la subiectul nostru, anume, imprumuturi rapide fara verificare BC, trebuie sa stiti ca in piata exista o serie de societati nebancare ce acorda astfel de produse financiare. Evident, orice concesie se face clientului, exista si o plata pe masura. Pentru aceste imprumuturi rapide pentru restantieri, dobanzile practicate de IFN-uri sunt mari, uneori foarte mari. Asadar, trebuie sa fiti atenti la costuri, chiar daca sunteti incantati de ofertele facile.

Printre cele mai cunoscute imprumuturi rapide destinate restantierilor si in general persoanelor cu venituri mici, sunt creditele pana la salariu si microcreditele in general. Dupa cum bine stiti, prin microcredite se intelege acordarea unor sume mici de bani pe termen scurt, de regula pana la salariu, adica pe o perioada de pana la 30 de zile.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies