You are here: Home Info credite rapide Imprumuturi rapide fara garantii

Imprumuturi rapide fara garantii

La ce IFN-uri poti apela pentru obtinerea unui imprumut rapid nebancar fara garantii?

Oferte de imprumuturi rapide fara garantii pentru persoanele ce doresc sa faca rost de bani pentru nevoi ce nu suporta amanare.

Ne-am propus sa va informam despre cele mai noi oferte din piata, cele care va permit sa obtineti credite rapide fara garantii, in conditii usor de accesat, cu acte putine, fara cerinte greu de indeplinit.

In prezent, indiferent ca vorbim de banci ori de IFN-uri, poti sa obtii imprumuturi rapide fara garantii 2017, daca ai un venit stabil (certificabil fie printr-un extras de cont, fie prin interogarea bazei de date ANAF, fie prin prezentarea unei adeverinte de venit ori de salariu, etc).

Aceste forme de creditare este preferata de persoanale cu nevoi financiare urgente, cele ce nu aspira la obtinerea unei sume mari de bani.

Daca in cazul bancilor, pe langa existenta veniturilor, mai intervin si alte solicitari care s-ar putea sa te descurajeze la un moment dat, in cazul IFN-urilor lucrurile sunt mai simple, iar conditiile mai usor de indeplinit (vezi modalitati de a accesa).

Ne-am propus sa va informam despre cateva oferte din piata, ofertele unor institutii financiare nebancare, cele care va pun la dispozitie imprumuturi rapide fara garantii 2017 (citeste mai multe despre modul in care va evolua piata nebancara in 2017).

Hora Credit. Un IFN nou aparut in peisajul financiar din Romania. Daca doresti sa obtii un imprumut rapid nebancar pe termen scurt, atunci aceasta poate fi o varianta de luat in calcul. Cei de la Hora Credit IFN iti pot oferi o suma de bani cuprinsa intre 100 si 3000 de lei pe perioade de timp de pana la 30 de zile – adica echivalentul creditului pana la salariu.

Citeste si  Credite rapide prietenoase, pe termen scurt

Fiind discutam de un credit rapid doar cu buletinul, poti accesa produsul celor de la Hora Credit IFN doar pe baza buletinului de identitate si al unui extras de cont. Un astfel de imprumut rapid fara garantii poate fi obtinut in 2017 intr-un timp foarte scurt.

Printre conditiile de eligibilitate, amintim pe cea leata de varsta; trebuie sa ai o varsta de minim 19 ani pentru a aplica pentru un imprumut rapid doar cu buletinul, fara garantii la cei de la Hora Credit IFN. Banii ii obtii rapid, daca indeplinesti conditiile, in chiar ziua accesarii.

Credius. Un IFN cu experienta mai vasta in piata financiara nebancara din Romania. Deja despre Credius se cunosc foarte multe lucruri. Parerile despre creditele celor de la Credius sunt destule, ele pot fi citite pe forumuri, pe bloguri, in alte medii sociale de impact. Parerea noastra despre imprumuturile Credius este una pozitiva.

De la Credius puteti obtine sume mai mari de bani, in conditii avantajoase. Un alt avantaj este acela ca poti sa te imprumuti chiar daca nu ai o adeverinta de venit, insa, te va costa mai mult.

Tot la Credius vor gasi imprumuturi rapide fara garantii si pensionarii. Un lucru pozitiv este ca multe IFN-uri isi diversifica portofoliul de credite, integrand o serie de categorii sociale, lasate la o parte pana acum de institutiile financiare, fie ele banci ori IFN-uri.

Cetelem. De la Cetelem poti obtine sume mari de bani pe termen lung. In fapt, cei de la Cetelem au o gama diversificata de credite, iar voi va puteti orienta catre ceea ce vi se potriveste.

Citeste si  Surse de imprumut online cu buletinul, fara alte acte

IFN-ul Cetelem ofera atat credite rapide 100% online, cat si credite de consum. Mai mult de atat, la Cetelem te poti imprumuta chiar daca esti pensionar.

Este adevarat ca cei de la Cetelem au totusi niste conditii mai difcil de indeplinit, spre exemplu trebuie sa ai vechime de minim 3 luni la ultimul loc de munca si sa fi ceatean roman. De asemenea varsta trebuie sa fie intre 18 si 70 de ani.

Oricum, este cert, la Cetelem poti apela pentru astfel de imprumuturi rapide fara garantii, fie ca esti salariat, pensionar, persoana fizica, etc. Totul e sa ai o forma fiscalizata de venit.

Provident. Aduce in doua oferta, anume creditul Starr cu voloare de pana la 15.000 de lei si cu posibilitatea rambursarii lunare a imprumutului si creditul mic pe termen scurt, prin care poti accesa 600-800 de lei, cu rambursare saptamanala. Cei de la Provident au in continuarea disponobil serviciu de gestionare la domiciliu a imprumutului, serviciu foarte util pentru cei ce nu colaboreaza cu bancile, pentru ca in acest caz, clientii pot primi banii in mana, acasa, fara ca acestia sa treaca printr-o banca.

De fapt, accesarea serviciului de gestionare la domiciliu a imprumutului, reduce substantial si perioada de acordare a creditului. Un credit IFN fara garantii cum este cel de la Provident poate fi o varianta buna la indemna celor ce vor sa-si rezolve o problema financiara pe termen scurt si mediu. Sumele ce pot fi accesate variaza de la 500 pentru o prima accesare si poate urca pana la 15.000 de lei, pentru clientii existenti, cei buni-platnici, ce au avut deja o colaborare cu Provident.

Citeste si  Imprumuturi pentru datornici

Actele necesare Provident pentru accesarea unui credit sunt: dovada de venit (fluturas de salariu/cupon de pensie ori alta forma de dovada de venit) si buletinul de identitate. Aceste acte solicitate de cei de la Provident pot fi incadrate intr-o clasa medie de eligibilitate, undeva intre creditele de nevoi personale si imprumuturile rapide, clasice.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies