You are here: Home Info credite nebancare Imprumuturi nebancare fara adeverinta de venit

Imprumuturi nebancare fara adeverinta de venit

Credite nebancare doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, acordate in baza unui extras de cont.

Cea mai noua gaselnita in materie de imprumuturi nebancare fara adeverinta de venit este cea in care IFN-urile iti solicita un extras de cont. Vrei un credit doar cu buletinul pentru ca nu ai niste venituri care sa-ti permita obtinerea unei adeverinte de venit? Atunci, ar fi cazul sa apelezi la societatile nebancare ce nu mai solicita adeverinta de venit, merg doar pe varianta unui extras de cont pe o anumita perioada.

Extrasul de cont ofera informatiile necesare unei societati financiare, legate de intrarile de bani in contul tau bancar. Asadar, daca catre contul tau s-au efectuat plati constante in ultimele luni, atunci IFN-ul te considera eligibil din punct de vedere financiar si iti poate acorda creditul doar cu buletinul, fara sa-ti mai solicite si o adeverinta de venit.

Chiar si asa, bonitatea clientului ramane la latitudinea societatii nebancare, pentru ca detalii despre ce bani ar fi trebuit sa se ruleze prin contul tau, astfel incat sa obtii imprumutul dorit, nu se cunosc. Putem doar sa presupunem ca, daca respectivele venituri ce reies din extrasul de cont, acopera la un grad de indatorare acceptat de societatea financiara ratele imprumutului, atunci, probabil ca vei fi declarat eligibil.

Chiar daca te suprinde, poate chiar placut, trebuie sa sti ca poti obtine credite rapide doar cu buletinul, daca in contul tau bancar au fost virati bani cu o anumita constanta lunara.

Daca va intrebati Cine mai acorda credite doar cu buletinul, raspunsul este simplu: acele societati nebancare ce solicita un extras de cont ca masura a verificarii bonitatii tale.

Citeste si  Imprumuturi cu istoric negativ, fara consultarea Biroului de Credit

In categoria Imprumuturi rapide dar riscante pentru restantieri, intra si aceste imprumuturi fara adeverinta de venit, acordate doar in baza buletinului de identitate si a unui extras de cont.

Una din societatile cunoscute ce ofera clientilor aceasta posibilitate de accesare a unui imprumut este Viva Credit. Cei de la Viva au printre cerintele generale, varsta minima de 21 de ani, si un venit stabil din salariu ori pensie, insa, fara a solicita adeverinta de venit, fluturas de salariu ori cupon de pensie, ci doar un cont bancar sau un card.

O alta societate ce ne transmite clar ca acorda imprumuturi nebancare fara adeverinta de venit, este Credius. Cei de la Credius ofera credite in conditii permisive. Totusi, pentru accesarea unui produs la Credius, trebuie sa ai un minim de o luna vechime in munca. Si totusi, ei accepta si persoane inscrise in BC, daca in prezent aceste persoane au o situatie financiara buna, cuantificabila intr-un venit decent.

Acum, trebuie sa tinem cont de faptul ca, societatile ce acorda imprumuturi nebancare fara adeverinta de venit, ne si atentioneaza cu privire la riscurile asociate acesor produse financiare. Asadar, fiti cu bagare de seama, si mai ales, analizati-va bine situatia financiara pe parcursul perioadei de creditare, pentru a fi siguri ca va puteti rabursa la timp imprumutul solicitat, altfel veti ajunge la reesalonari si la costuri foarte mari datorita penalizarilor.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies