You are here: Home Microcredite Imprumuturi de bani sigure

Imprumuturi de bani sigure

Vrei sa gasesti rapid niste imprumuturi de bani sigure? Urmareste ofertele IFN-urilor!

Una dintre cele mai sigure modalitati de a face rost de imprumuturi de bani este apelarea la Institutiile Financiare Nebancare. De regula, conditiile bancilor comerciale nu sunt accesibile orisicui, in primul rand pentru ca cerintele sunt greu de indeplinit. In fapt, la o analiza atenta, creditele de nevoi personale bancare sunt directionate catre patura medie a societatii, acei oameni ce obtin niste venituri peste medie, care nu au datorii mai vechi la alte credite, care au o perspectiva financiara buna pentru viitor, care au un grad de indatorare mic.

Asadar, cand sintetizam conditiile de eligibilitate impuse de banci, observam ca eliminam din start cateva categorii bune din populatia acestei tari. Asadar, nu poti sa fi sigur ca obtii un credit bancar, in orice conditii. Evident, merita sa incerci, oricum ar fi, pentru ca, pana la urma, creditele bancare sunt mai ieftine decat cele nebancare.

Totusi, daca vrei sa mergi din start pe varianta unor imprumuturi de bani sigure, atunci, n-ai decat sa apelezi din start la IFN-uri. Ofertele acestora se indreapta catre un segment mult mai amplu de clienti, iar conditiile sunt mult mai lejere.

Evident, nu toate creditele nebancare sunt sigur de obtinut. Sunt si credite nebancare cu dobanzi asemenatoare cu cele ale creditelor de nevoi personale din portofoliul bancilor, care, insa, au si conditii mult mai drastice decat suratele lor – microcreditele, de exemplu.

Cat de sigure sunt de obtinut creditele nebancare? Nu atat de mult pe cat ati crede, daca nu sunteti familiarizat cu subiectul.

Citeste si  Imprumuturi mici dar discrete Telecredit

Trebuie sa stiti ca si IFN-urile resping clienti. Unele resping mai mult de jumatate din cererile de creditare, altele mai putin.

Un motiv cert de respingere pentru toate IFN-urile, nu doar pentru cele cu microcredite in portofoliu, este dat de gradul de indatorare. Daca depasesti gradul de indatorare, nicio societate financiara nu te va imprumuta.

Acum, ca tot am adus in discutie microcreditele, este bine de stiut ca acestea pot fi catalogate drept cele mai facile imprumuturi de bani, cu cea mai mare probabilitate de a fi accesate, luand in considerare conditiile de eligilitate si documentele aferente solicitate. Evident, trebuie sa ganditi responsabil cand va avantati catre aceste imprumuturi, pentru ca dobanzile sunt mari, iar daca va bate gandul sa reesalonati, va veti indatora excesiv. Cititi mai multe despre creditarea responsabila AICI.

Haidetati si numim cateva dintre aceste imprumuturi de bani sigure:

– linia de credit pe cinci ani de la de la Viva Credit;
– imprumuturile rapide de bani de la Telecredit;
– creditul urgent garantat – de la Fast Finance;
– produsul rapid al celor de la CreditFix;
– creditele de nevoi oferite de SimpluCredit;
– ofertele fara garantii ale celor de la Provident;
– creditul online al celor de la Cetelem, etc.

Coroborand diversele niveluri de acceptare la finantare a diferitelor tipuri de societati nebancare, putem sa concluzionam ca o buna parte dintre clienti sunt respinsi la creditare.

Ce-ai putea sa faci pentru a obtine o finantare sigura? Unde te-ai putea adresa? Cea ai sigura finantare din piata o gasesti la Casele de Amanet, cu conditia sa ai un bun de valoare pe care sa-l lasi drept gaj. Casele de Amanet nu-ti verifica bonitatea, nici gradul de indatorare, nici scoringul din BC.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies