You are here: Home Info credite nebancare Imprumuturi cu istoric negativ, fara consultarea Biroului de Credit

Imprumuturi cu istoric negativ, fara consultarea Biroului de Credit

Pentru datornici exista in piata credite speciale oferite de IFN-uri persoanelor cu istoric negativ, inscrise in Biroul de Credit

Va intrebati daca bancile mai acorda credite celor cu istoric negativ, adica datornicilor ce apar inscrisi cu restante in Biroul de Credit? Ei bine, exista unele situatii in care bancile se mai abat de la regula scoringului pozitiv din BC.

Sunt cateva pozitii ale unor banci mari din Romania, in care se nuanteaza acordarea creditelor, lasand o portita de acces la credit chiar si acelor persoane cu istoric negativ.

Sunt cateva conditii pe care bancile le pun insa celor ce apar pe liste BC, este vorba indeosebi de sumele restante, perioadele cat au durat restantele, etc.

Multe banci resping din start restantierii, fara drept de apel. Prrimul act pe care il semnezi la o banca atunci cand mergi sa soliciti un credit (orice fel de credit, fie el ipotecar ori de consum) este acordul de consultare BC.

Daca apelezi la IFN-uri, s-ar putea sa ai sansa sa nu fi trimis la plimbare. Exista IFN-uri care acorda credite fara consultare in BC, altele care nu acorda. Depinde indeosebi de tpurile de produse financiare aflate in portofoliul respectivului IFN, de dobanzile practicate (dovada riscurilor asumate de IFN-uri), etc.

Unele banci si IFN-uri tin cont si de bonitatea clientului. Exista banci pun accent in mod deosebit pe bonitatea clientului, pe calitatea firmei la care esti angajat, pe vechimea in munca, pe gradul de indatorare, etc.

La unele IFN-uri, chiar daca ai statutul de datornic poti obtine imprumuturi rapid, cu foarte putine acte si in conditii destul de usor de indeplinit.

Imprumuturi cu istoric negativ si fara consultarea Biroului de Credit gasiti indeobste la acele societati nebancare ce ofera microcredite. Socotiti drept clienti cu risc ridicat, datornicii inscrisi in Biroul de Credit sunt evitati de societatile financiare. Microcreditele sunt insa produse financiare ce se adreseaza in special persoanelor ce nu pot indeplini niste conditii de eligibilitate substantiale de genul celor impuse de banci.

Microcreditele au capatat in timp tot felul de denumiri. Unele mai sugestive decat altele: credite cu buletinul, pana la salariu, la domiciliu, pe termen scurt, online, urgente, fulger, etc. Toate aceste produse financiare nebancare pot fi rezumate astfel: sume de bani mici, acordate in conditii lejere, pe termen scurt.

Ca sa accesezi microcredite, trebuie sa te adresezi IFN-urilor.

Asta nu inseamna ca IFN-urile in totalitatea lor nu verifia Biroul de Credit, nu inseamna ca nu consulta si aceste societati bazele de date cu datornici. Nu! Inseamna ca riscurile asumate de aceste firme sunt asumate, ele fiind acoperite de alti indicatori, ca de exemplu prin dobanda.

Exista si cazuri de cetateni ajunsi pe listele de acum celebrului Birou de Credit din motive independente de vointa ori putina lor. Sunt tot felul de cazuri, unele sunt chiar erori, ori pur si simplu este vorba de motive nu tocmai grave, ce pot fi evidentiate la solicitarea unui credit. Nu la banci, ci la IFN-uri. O institutie financiara nebancara nu este atat de riguroasa si trece uneori cu vederea daca la un moment dat ai adunat restante in Biroul de Credit.

Fara garantii, oricum nu obtii sume prea mari, nici la banci si nici la IFN-uri. Fara sa consulte Biroul de Credit, IFN-urile nu-ti ofera mai mult de 5.000 de lei imprumut. De fapt aceasta este o suma deosebit de generoasa, maximele oferite in aceste situatii nu depsesc 1000 – 2000 de lei.

Daca ai garantii, poti obtine de la IFN-uri si sume mai mari, de pana la 50.000 de lei ori chiar mai multe, chiar si fara consultarea Biroului de Credit. Daca mergi pe un credit ipotecar nebancar, exista o sansa mare ca respectivul IFN sa nu solicite deloc istoricul tau din BC, interesandu-se doar de valoarea imobilului si de veniturile tale lunare.

La momentul actual nu exista banci care sa nu verifice Biroul de Credit. Unele IFN-uri trec peste aceasta verificare, insa, daca vrei sa ai acces la credite mai ieftine, n-ai decat sa alegi un credit garantat cu o ipoteca.

Daca ai o problema financiara minora de rezolvat, trebuie sa stii ca exista in piata IFN-uri care ofera credite cu dobanda zero la prima accesare. Acesta este un mod de a atrage clientii, dupa unele guri din piata, un mod nu tocmai fair-play. Insa, pentru un client onest care nu planuieste sa se indatoreze excesiv apela la credite rapide nebancare, este o solutie optima. Cu conditia sa rambursezi la timp banii. Altfel, reesalonarile vor determina cresteri substantiale ale sumei pe care o datorezi si s-ar putea sa nu mai iesi din acest cerc vicios.

Pentru clientii cu venituri mici, imprumuturile nebancare acordate pe termen scurt pot fi o solutie eficienta atunci cand se gasesc in niste situatii fara iesire. Chiar si o suma mica de bani conteaza, atunci cand ai nevoie urgenta si nu gasesti solutii mai fezabile.

Accesarea unui astfel de imprumut nebancar nu dureaza mai mult de cateva ore, cu primirea banilor cu tot. Astazi intreg procesul de creditare la IFN-uri a devenit unul extraordinar de eficient. Exista IFN-uri care iti acorda banii si in doua ore de la accesare.

Oricum, sunt multe societati nebancare care au ajuns sa acorda imprumuturi in mai putin de 12 ore de la accesare.

Nu trebuie sa te ingrijorezi daca ai for refuzat la un credit pentru ca figurai cu restante in Biroul de Credit. Poti incerca la mai multe IFN-uri, pana la urma vei gasi unele care sa acorde imprumuturi si datornicilor, fara consultarea Biroului de Credit.

Sunt banci care nu respind din start solicitarea de creditare a unui restantier. Spre exemplu cei de la Banca Transilvania ne spun foarte clar ca nu resping cererea daca figurezi cu restante pe liste Biroului de Credit. Aceasta banca ne transmite ca tine cont de mai multi factori la acordarea imprumutului. Gasiti aceasta informatie pe platforma online a bancii, la rubrica de intrebari. Sa ne intelegem, Cei de la Banca transilvania verifica istoricul tau in Biroul de Credit, insa, nu este conditie de eligibilitate eliminatorie prezenta ta cu un scoring negativ.

Verificarea Biroului de Credit poate fi facuta si online printr-o solicitare. Gasiti mai multe informatii pe platforma online Biroului de Credit. Verificarea istoricului vostru de credit se poate face in nume personal, ori in numele institutiei financiare cu acordul vostru expres.

Un scoring prost in Biroul de Credit o sa va ingreuneze accesul la credite, insa, cu siguranta nu vi-l interzice.

Cand completati formularele online de accesare ale unui credit, asigurati-va ca datele oferite sunt corecte, pentru a nu intarzia procesul si a primi la timp aprobarea. Creditele online au devenit o forma foarte facila de a face rost de bani, destul de bine pliate pe nevoile cetateanului modern de astazi, omul fara timp, in continua alergare.

Imprumuturile cu istoric negativ fara consultarea Biroului de Creidt puteti accesa online, fara batai de cap. Majoritatea IFN-urilor axate pe microcreditare ofera aceasta facilitate de accesare online. Este un mod cat se poate de eficient de a obtine suma dorita de bani, consumand cat mai putin timp posibil pentru aceasta operatiune.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies