You are here: Home Info credite rapide Imprumut urgent pana la salariu

Imprumut urgent pana la salariu

Cea mai simpla si mai rapida forma de imprumut este cel numit „pana la salariu”. Caracteristicile unui imprumut urgent pana la salariu.

Asadar, un imprumut rapid pana la salariu reprezinta varianta optima de a obtine o suma de bani in regim de urgenta.

Daca ma intrebati cand poti accesa un astfel de credit, pot sa va raspund ca depinde de dumneavoastra, in principiu, insa, este clar ca astfel de credite nu sunt menite a va satisface niste nevoi superficiale. Deci, sunt solutii de creditare pentru nevoi urgente: o amenda auto, o situatie medicala dificila, achitarea unei facturi restante, un necaz in familie, etc.

Un imprumut urgent pana la salariu te poate indatora excesiv, de aceea este bine sa stabilesti niste limite in care sa te indatorezi, pentru a nu-ti afecta siguranta financiara pe termen mediu si lung.

In situatii de criza, aceste credite rapide pana la salariu (payday loans cum sunt ele cunoscute) reprezinta o solutie viabila, ce merita luata in calcul. Principalul avantaj este modul rapid in care faci rost de bani, mod ce nu poate fi obtinut de niciun credit bancar, spre exemplu. Un alt avantaj major este lejeritatea de accesare si conditiile de eligibilitate sumare. Deci, poti obtine un credit rapid pana la salariu cu acte putine, cu dovezi de venituri simplificate, nu ca cele intalnite la creditele de nevoi personale.

In piata financiara din Romania, exista o serie de IFN-uri ce acorda astfel de imprumuturi rapide pana la salariu, insa, cea mai cunoscuta dintre ele este Viva Credit. Aceasta societate detine in fapt si marca inregistrata pe „creditul pana la salariu”. Pe langa Viva Credit mai activeaza in piata si alte IFN-uri, ce au portofoliu produse similare.

Haideti sa vedem care sunt acracteristicile acestor IFN-uri cunoscute ce acorda credite pana la salariu:

– Viva Credit – iti poate furniza sume de bani cuprinse intre 100 si 1000 de lei, pe perioade de la 1 la 35 de zile. Pentru acest imprumut rapid pana la salariu nu ai nevoie de garantii ori ginrati si nici de adeverinta de venit, iar colac peste pupaza, sunt acceptate si persoanele cu istoric negativ, adica restantierii.

– Simplu Credit, o alta societate furnizoare de imprumuturi mici pe termen scurt. Creditele lor pana la pensie ori pana la salaiu se acorda persoanelor cu varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani si o vechime de 3 luni la ultimul angajator. Mai ai nevoie de un venit minim de 750 de lei, de o copie dupa buletin si un extras de cont pe ultimele 3 luni. De la Simplu Credit poti obtine sume de bani cuprinse intre 330 si 880 lei, pe perioade de la 7 zile la 30 de zile.

– Creditul Extra Simplu de la IFN Extra Finance, este tot o forma de imprumut urgent pana la salariu. Micocreditul acordat de IFN Extra Finance iti poate oferi sume de bani cuprinse intre 200 si 2000 de lei, pe perioade de la 5 la 30 de zile. Important de retinut este ca acest credit rapid nu necesita garantii, iar aprobaea se realizeaza pe baza a doua documente: copie dupa buletin si o copie dupa un extras de cont.

– Ferratum ofera un credit pana primesti salariu, un microcredit acordat pe termen scurt, pe perioade de 15, 30 ori 45 de zile. De la Ferratum poti obtine sume de bani cuprinse intre 200 si 1290 lei. Cererea de credit se face online pentru primul credit, iar incepand cu al doilea, poti solicita si prin SMS. Decizia de creditare se ia rapid, iar termenii rambursarii sunt destul de lejeri.

– imprumut.com (da, asa se numeste – IFN imprumut.com SA), este o societate nebancara noua in piata, ce nu si-a inceput inca activitatea, insa, ne informeaza ca vor acorda imprumuturi incepand cu iulie 2015, asadar, fiti pe faza. Imprumut.com ne ofera credite online pana la salariu, sume de bani cuprinse intre 100 si 1200 lei, pe perioade de la 1 la 40 de zile. Banii ii obtii pe loc, fara adeverinta de venit si fara garantii. Creditul cu buletinul online pana la salariu este indicat sa fie folosi in momente de extrema urgenta. Poti aplica pentru imprumutul cu buletinul pana la salariu de la imprumut.com, in mod online, dupa care trebuie sa trimiti actele solicitate, iar mai apoi primesti banii doriti.

V-am expus mai sus cateva variante de imprumuturi urgente pana la salariu, in fapt discutam la modul general de imprumuturi mici de bani acordate pe termen scurt.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies