You are here: Home Info credite rapide Imprumut rapid nebancar pentru restantieri

Imprumut rapid nebancar pentru restantieri

Pentru cei inscrisi in Biroul de Credit cu istoric negativ, exista variante de imprumuturi rapide nebancare pentru restantieri

Cei ce cauta imprumuturi rapide nebancare, dar au deja restante si acestea au fost raportate catre Biroul de Credit, exista variante de produse financiare de redresare oferite de unele IFN-uri.

Dezavantajul acestor imprumuturi este partea de cost. Costul aceste credite pentru restantieri este foarte mare in comparatie cu un credit de nevoi personale obisnuit. Evident, nu este nimic nelalocul lui faptul ca o societate comerciala incearca sa-si acopere riscurile, iar costurile percepute de IFN-uri pentru aceste imprumuturi rapide nebancare pentru restantieri sunt menite sa acopere riscurile asumate de aceste companii.

Asadar, un imprumut pentru restantieri costa mult, dar, iti si rezolva problemele financiare. Pe termen scurt, aceasta poate fi o varianta foarte buna. Problemele apar de regula in momentul in care imprumutatul solicita o reesalonare a creditului, rostogolind astfel datoria careia i se adauga intre timp si eventuale penalizari ori alte costuri aferente acestor actiuni. In timp, sumele ajung sa fie foarte mari, pentru ca dobanzile penalizatoare sunt foarte mari.

In opinia noastra, problema acestor imprumuturi nu este neaparat dobanda, ci, proasta informare a celor ce apeleaza la ele. Oamenii sunt fericiti ca gasesc bani rapid si fara batai de cap, si pur si simplu nu-i mai intereseaza detaliile. Unii ar semna orice doar pentru a face rost de imprumutul dorit. Evident aceasta este o greseala si nici macar IFN-urile nu au ce face in cele mai multe cazuri, pentru ca sunt multi clienti disperati, care din dorinta de a obtine suma de bani dorita, accepta orice li se pune in fata, fara macar sa citeasca conditiile din contractul de credit. Mai apoi se trezesc ca n-au stiut. Ei bine, avand in vedere ca informatiile nu lipsesc, ca exista o sumedenie de surse din care poti afla in mod obiectiv ce te intereseaza, aproape ca este de neiertat acei clienti care vin cu aceasta scuza: „nu am stiut”.

Citeste si  Imprumut rapid fara dovada de venit

Revenind la optiunile pe care clientii rau platnici (cei inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ – cei ce au inregistrat restante la credite mai vechi) le au. Pentru ei exista variante de imprumuturi rapide nebancare (detalii) destinate special restantierilor. Societatile nebancare ce le acorda specifica in mod clar ca produsele lor pot fi accesate si de catre restantieri.

Iata cateva exemple de IFN-uri ce ofera clientilor imprumuturi rapide nebancare pentru restantieri:

1. Viva Credit – societate care specifica foarte clar ca oferta lor de creditare este valabila si pentru restantieri: „acceptam si persoane cu istoric negativ”. De la Viva Credit poti imprumuta pana la 2000 de lei, iar daca rambursezi in 30 de zile dobanda 0. Acest produs oferit de Viva Credit este o linie de creditare pe 5 ani.

2. Extrasimplu – creditul rapid facil al celor de la IFN Extra Finance. Oferta este valabila si celor ce au in derulare alte credite, insa, conditia lor este sa nu te indatorezi execsiv, astfel incat sa-ti poti rambursa imprumutul. Extrasimplu este un credit ce-ti ofera sume de maxim 5000 de lei.

3. CreditFix – un IFN cu o oferta similara cu cele de mai sus. Oferta celor de la CreditFix este in linii mari aceeasi u cele doua enumerate anterior. Dobanda practicata este de 1,2% pe zi, iar penalizarea este tot de 1,2% pe zi.

4. Telecredit – ofera un credit de maxim 2.000 de lei pentru prima accesare, cu o dobanda de 1,2% pe zi. DAE-ul variaza in functie de numarul de zile. Penalizarea este si ea ca si dobanda tot de 1,2% pe zi.

Citeste si  Credit rapid si sigur doar cu buletinul

Acum, toate aceste oferte pe care noi vi le-am enumerat, au explicate in detaliu costurile asociate. Pe oricare dintre cele patru platforma ati intra, veti gasi (in sectiunea de intrebari frecvente) detaliile imprumutului rapid dorit.

Nu trebuie decat sa cititi cu atentie si sa aflati toate detaliile, de la costurile creditului pana la penalizari in caz de intarzieri la plata.

Unele dintre IFN-urile de mai sus, ofera chiar articole elaborare despre calculul dobanzii anuale efective si cum aceasta trebuie luata in considerare in compararea unor oferte similare. In fine, tot ce trebuie sa faceti este sa va informati temeinic in prealabil, inainte sa va anagajti intr-un contract de credit.

Nu neglijati sa cititi cu atentie toate informatiile disponibile pe platformele online ale IFN-urilor. Cititi de asemenea cu mare atentie contractul de credit. Vedeti care sunt costurile implicate (cea mai buna oglinda a costurilor este dobanda anuala efectiva), plus penalizarile in caz de intarzieri.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies