You are here: Home Info credite rapide Imprumut rapid Mindi chiar si pentru pensionari

Imprumut rapid Mindi chiar si pentru pensionari

Poti obtine pana la 600 de lei imprumut, intr-un timp rapid, cei de la Mindi acceptand ca eligibila varsta de pana la 75 de ani.

Mindi ultima Institutie Financiara Nebancara descoperita de noi si pe care ne-am propus sa v-o facem cunoscuta.

Mindi IFN are sediul in str. Bilciuresti Nr 9A, Et. 7, Sector 1 Bucuresti, si functioneaza cu doua agentii, una in Oltenitei, Sos Oltenitei, Nr. 140, bl. 5, Parte, Sector 4 si una in Camil Ressu, Bulevardul Camil Ressu, Nr. 16, bl 4, bis, parter, Sector 3.

Programul de lucru cu clientii al celor de la Mindi este de luni pana vineri de la 9 la 20.

Cei de la Mindi ofera imprumuturi fara garantii pe termen scurt si lung.

Un imprumut rapid se poate accesa de la Mindi in orice sucursala, in cateva minute, adica foarte rapid.

Pentru a accesa un credit trebuie sa ai o varsta intre 25 si 75 de ani.

Primul imprumut are dobanda 0 si o valoare de maxim 1100 de lei. De la al doilea imprumut in sus, suma maxima poate urca pana la 2.900 lei.

Conditii si acte:
– varsta intre 25 si 75 de ani
– cetatenie romana
– buletin valabil
– cont bancar
– venituri permanente
– sa nu ai alte restante

Accesarea se face rapid, primesti raspunsul aproape instant, daca furnizezi informatiile necesare solicitate si efectuezi in prealabil o aprobare.

Practic, derularea procesului de accesare a unui imprumut este aceasta: se face o preaprobare, iar mai apoi trebuie sa vizitezi cea mai apropiata sucursala. Trebuie sa ai la tine buletinul si cardul de credit, dar si o adeverinta de venit.

Citeste si  Imprumuturi rapide fara garantii

Daca nu indeplinesti conditiile de eligibilitate, cererea de imprumut iti va fi respinsa.

Odata ce ai accesat un imprumut, ai posibilitatea sa-l prelungesti, daca nu poti plati pana la scadenta. Acest lucru este posibil printr-o cerere de prelungire a perioadei de creditare. Pentru a solicita si obtine prelungirea perioadei de creditare, trebuie sa achiti o dobanda aferenta celor 8, 14 ori 30 de zile.

Rambursarea se face printr-un simplu transfer bancar, ori cash direct intr-una din sucursalele amintite mai sus.

Accesarea prealabila se face pe platforma online mindi.ro, ori prin telefon la numarul 031 9474, ori poti vizita direct o sucursala si poti completa acolo cererea de credit.

Asadar, actele necesare pentru a solicita un imprumut la Mindi sunt: buletinul, o dovada de venit (extras de cont, talon de pensie ori alt document din care sa reiasa ca ai un venit pentru care ai platit taxele aferente) si un cont bancar valabil.

Poti aplica pentru un imprumut rapid Mindi chiar daca nu ai un venit constant, tinand cont ca produse financiare ale acestui IFN sunt accesibile pe termen scurt, iar sumele oferite sunt mici. Evident, vei primi o suma in acord cu posibilitatile tale financiare. Si cu cat iti vei onora colaborarea, cu atat vei fi tratat ca un client onest pe viitor.

Acest produs financiar oferit de Mindi nu necesita garantii si nici giranti. Daca rambursezi la timp imprumutul, vei primi si oferte mai bune pe viitor.

Avantajele creditului Mindi:
– primul imprumut este gratuit (nu are nici dobanda si nici alte comisioane)
– ai dobanda buna pentru imprumuturile repetate
– primesti banii in cateva minute, aplicand online si vizitand una din sucursalele Mindi.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies