Imprumut fara dovada de venit

Last update: ianuarie 3, 2021

Antrenul institutiilor financiare in privinta acordarii de credite rapide fara adeverinta de venit ia amploare

Se pare ca si acest an va fi anul guvernat de credite rapide acordate doar pe baza acordului de verificare a bazei de date ANAF, fara adeverinta de venit.

Asadar, daca ai venituri taxabile, inregistrate la ANAF, daca n-ai datorii la alte credite si n-ai un grad de indatorare mare, poti merge la banci si poti solicita simplu un imprumut rapid fara sa mai fie nevoie de acte de venit.

Adeverinta de venit va fi un act uitat, atat pentru IFN-uri cat si pentru banci.

Obtinerea unui imprumut cu acte putine, fara adeverinta de salariu se poate face chiar si in 2 ore, atat de rapid a devenit procesul de creditare. Practic, poti obtine un imprumut rapid nebancar chiar si in conditii avantajoase de costuri.

Principalele cerinte ale aceste imprumuturi raman cele de varsta (se solicita de regula sa ai o varsta intre 18 si 70 de ani), si sa ai un act de identitate valabil. Multe IFN-uri deja nu mai solicitau deloc adeverinta de venit, fluturas de salariu ori cupon de pensie. Adeverinta de venit va fi data uitarii si de catre banci, multe dintre ele facand acest pas inca de la finele anului precedent.

Multe societati nebancare solicita in locul dovezii de venit, o copie dupa extrasul de cont. Daca n-ai un cont deschis la o banca nu trebuie sa-ti faci griji, vei primi si in aceste conditii un imprumut doar cu buletinul 2016. O varianta de accesare pentru cei ce nu au un cont bancar este varianta oferita de unele IFN-uri de gestionare la domiciliu a imprumutului (Provident, iCredit, etc).

Citeste si  Credite bancare online fara adeverinta de salariu

Accesarea online a unui credit fara adeverinta de venit doar cu buletinul va fi o formalitate, iar operatia in sine n-ar trebuie sa-ti ia mai mult de 3-5 minute. N-ai decat sa completezi formulare online puse la dispozitie, sa incarci pe internet documentele scanate solicitate si sa astepti sa ti se verifice respectivele documente. Conform celor mai recente prognoze, acordarea acestor credite rapide doar cu buletinul fara dovada de venit va atinge timpi record, probabil ca vom cobori usor-usor sub 2 ore.

Ca sa aplici online pentru un credit rapid doar cu buletinul iti nu-ti ia decat cateva minute, mai greu va fi cu rambursarea, de aceea este bine sa-ti calculezi bine situatia financiara sa nu te indatorezi excesiv pe termen mediu si lung.

Pentru un astfel de imprumut rapid doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, vei plati de regula rate fixe, fara comisioane ascunse, fara emotii in privinta fluctuatiilor de curs, etc. De asemenea, costurile asociate se rezuma la dobanda zilnica, dobanda fixa, care se mentine pe toata durata contractului de imprumut.

Haideti sa vedem si cateva optiuni pe care de aveti de a solicita un imprumut rapid de bani cu buletinul:

– Credius – societate nebancara ce ofera un portofoliu variat de credite, credite ce pot fi accesate simplu, fara adeverinta de venit. Daca totul este in regula si respecti conditiile de eligibilitate, un astfel de credit iti poate fi aprobat chiar in 60 de minute. Ratele sunt fixe, dobanda la fel, tot ce ai de facut este sa rambursezi la timp ratele si nu vei avea probleme cu penalizari.

Citeste si  Cheltuieli mari? Iata cateva solutii de iesire din impas.

– CreditFix – ofera la randu-i credite rapide prin care poti beneficia de suma de bani dorita chiar si in 2 ore de la accesare. Dobanda este fixa, iar documentele solicitate se reuma la buletin si copie dupa extrasul de cont. Nu ti se solicita nici adeverinta de venit, nici alte acte.

– Telecredit – ofera spre accesare un imprumut rapid doa cu buletinul acordat in cele mai simple conditii. Poti face rost de sume de bani de maxim 2000 de lei pentru maxim 30 de zile. Trebuie sa completezi un formular online si sa incarci documentele scanate in contul tau deschis pe platforma online a IFN-ului. Daca totul este in regula, poti primi banii in contul tau bancar chiar in aceeasi zi in care ai accesat.

Este bine sa fi la curent cu ofertele de imprumuturi doar cu buletinul pentru ca nu stii cand iti bate necazul la usa si ai nevoie urgenta de bani. Este simplu sa obtii informatii de pe platformele online ale IFN-urilor ori chiar ale bancilor, daca vei considera ca intrunesti conditiile solicitate de acestea. Pana la urma, nici ofera bancilor de credite rapide fara adeverinta de venit nu este de ignorat.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment