You are here: Home Info credite rapide Imprumut rapid in 2016 fara dovada de venit

Imprumut rapid in 2016 fara dovada de venit

Antrenul institutiilor financiare in privinta acordarii de credite rapide fara adeverinta de venit ia amploare in 2016

Se pare ca 2016 va fi anul guvernat de credite rapide acordate doar pe baza declaratiei proprii de verificare a bazei de date ANAF, fara adeverinta de venit.

Asadar, daca ai venituri taxabile, inregistrate la ANAF, daca n-ai datorii la alte credite si n-ai un grad de indatorare mare, poti merge la banci si poti solicita simplu un imprumut rapid fara sa mai fie nevoie de acte de venit.

Adeverinta de venit va fi un act uitat in acest an, atat pentru IFN-uri cat si pentru banci.

Obtinerea unui imprumut cu acte putine, fara adeverinta de salariu se poate face chiar si in 2 ore, atat de rapid a devenit procesul de creditare. Practic, poti obtine un imprumut rapid nebancar chiar si in conditii avantajoase de costuri.

Principalele cerinte ale aceste imprumuturi raman cele de varsta (se solicita de regula sa ai o varsta intre 18 si 70 de ani), si sa ai un act de identitate valabil. Multe IFN-uri deja nu mai solicitau deloc adeverinta de venit, fluturas de salariu ori cupon de pensie. In 2016 adeverinta de venit va fi data uitarii si de catre banci, multe dintre ele facand acest pas inca de la finele anului precedent.

Multe societati nebancare solicita in locul dovezii de venit, o copie dupa extrasul de cont. Daca n-ai un cont deschis la o banca nu trebuie sa-ti faci griji, vei primi si in aceste conditii un imprumut doar cu buletinul 2016. O varianta de accesare pentru cei ce nu au un cont bancar este varianta oferita de unele IFN-uri de gestionare la domiciliu a imprumutului (Provident, iCredit, etc).

Accesarea online a unui credit fara adeverinta de venit doar cu buletinul in 2016 va fi o formalitate, iar operatia in sine n-ar trebuie sa-ti ia mai mult de 3-5 minute. N-ai decat sa completezi formulare online puse la dispozitie, sa incarci pe internet documentele scanate solicitate si sa astepti sa ti se verifice respectivele documente. Conform celor mai recente prognoze, acordarea acestor credite rapide doar cu buletinul fara dovada de venit va atinge timpi record in 2016, probabil ca vom cobori usor-usor sub 2 ore.

Ca sa aplici online pentru un credit rapid doar cu buletinul 2016 iti nu-ti ia decat cateva minute, mai greu va fi cu rambursarea, de aceea este bine sa-ti calculezi bine situatia financiara sa nu te indatorezi excesiv pe termen mediu si lung.

Pentru un astfel de imprumut rapid doar cu buletinul 2016, fara adeverinta de venit, vei plati de regula rate fixe, fara comisioane ascunse, fara emotii in privinta fluctuatiilor de curs, etc. De asemenea, costurile asociate se rezuma la dobanda zilnica, dobanda fixa, care se mentine pe toata durata contractului de imprumut.

Haideti sa vedem si cateva optiuni pe care de aveti de a solicita un imprumut rapid de bani cu buletinul in 2016:

– Credius – societate nebancara ce ofera creditul pentru doamne si domni, creditul DO-DO cum este e cunoscut in piata, ce poate fi accesat simplu si rapid, fara adeverinta de venit. Daca totul este in regula si respecti conditiile de eligibilitate, un astfel de credit iti poate fi aprobat chiar in 60 de minute. Ratele sunt fixe, dobanda la fel, tot ce ai de facut este sa rambursezi la timp ratele si nu vei avea probleme cu penalizari.

– CreditFix – ofera la randu-i credite rapide prin care poti beneficia de suma de bani dorita chiar si in 2 ore de la accesare. Dobanda este fixa de 1,2% pe zi, iar documentele solicitate se reuma la buletin si copie dupa extrasul de cont. Nu ti se solicita nici adeverinta de venit, nici alte acte.

– Allegro Credit – are la randul ei o oferta tentanta de imprumuturi nebancare. De la Allegro Credit poti imprumut completand un simplu formular online prezent pe platforma societatii. Allegro Credit iti ofera un imprumut online cu buletinul 2016 pentru care nu ai nevoie de adeverinta de venit.

– Telecredit – ofera spre accesare un imprumut rapid doa cu buletinul acordat in cele mai simple conditii. Poti face rost de sume de bani de maxim 1500 de lei pentru maxim 30 de zile. Trebuie sa completezi un formular online si sa incarci documentele scanate in contul tau deschis pe platforma online a IFN-ului. Daca totul este in regula, poti primi banii in contul tau bancar chiar in aceeasi zi in care ai accesat.

Este bine sa fi la curent cu ofertele de imprumuturi doar cu buletinul 2016 pentru ca nu stii cand iti bate necazul la usa si ai nevoie urgenta de bani. Este simplu sa obtii informatii de pe platformele online ale IFN-urilor ori chiar ale bancilor, daca vei considera ca intrunesti conditiile solicitate de acestea. Pana la urma, nici ofera bancilor de credite rapide fara adeverinta de venit nu este de ignorat.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies