You are here: Home Info credite rapide Imprumut prin telefon, fara garantii

Imprumut prin telefon, fara garantii

Exista posibilitatea sa soliciti un credit rapid prin telefon, fara adeverinta de venit si fara garantii

Imprumut prin telefon cauta acei clienti ce vor sa limiteze pe cat posibil timpul de obtinere a unei sume de bani, de cele mai multe ori limitate.

Chiar daca acum ceva in urma, parea o utopie sa accesezi un credit prin telefon, de acum aceasta facilitate a devenit o certitudine. Da. Azi se poate sa suni la o institutie financiara nebancara, sa soliciti un credit si sa-l obtii, fara alte formalitati.

Exista societati nebancare in piata care ne oferteaza cu astfel de accesari facile, prin telefon, printre ele numarandu-se firmele nebancare ce detin in portofoliu forme de microcreditare.

Haideti sa vedem cateva dintre aceste IFN-uri ce acorda imprumuturi prin telefon si care sunt procedurile la fiecare in parte:

– Fast Finance este un IFN care ne spune ca are solutii si pentru clientii ce vor sa solicite un credit prin telefon. Pentru aceasta ocazie, ei au creat un produs special, numit genric creditul urgent fara garantii, un produs simplu, ce poate fi accesat in trei pasi clar definiti pentru obtinerea sumei de bani de care ai nevoie. Dedicat acestui produs financiar, cei de la Fast Finance au pus la dispozitia clientilor un centru special de apel care sa-i ajute in obtinerea unui credit direct prin telefon. Accesandu-l, poti solicita sume de bani de pana la 15.000 de lei. Astfel, un credit urgent fara garantii contractat de la Fast Finance iti permite accesul la sume de bani de pana la 15.000 de lei, cu conditia sa ai un venit minim lunar de 1.000 de lei. Documentele necesare incheierii contractului de credit le trimiti tu ulterior prin posta ori prin curier. Asadar, nu este nevoie sa te deplasezi la sediul IFN-ului. Imprumutul prin telefon acordat de cei de la Fast Finance, numit si creditul urgent fara garantii se acorda pentru o perioada de maxim 36 de luni, in rate fixe, fara comision de rambursare anticipata. Cei de la Fast Finance ne spun ca cei ce apeleaza la un credit prin telefon isi doresc discretie. Si o obtin. Discutia telefonica se poarta intre solicitant si operatorul alocat clientului din centrala celor de la Fast Finance. Nu sunt implicate alte persoane (rude, prieteni, vecini, etc) in aceasta soliicitare.

Citeste si  Imprumut rapid nebancar pentru restantieri

– CreditFix ne transmit la randul lor ca ofera clientilor credite rapide prin telefon. Astfel, clientii sunt sfatuiti sa acceseze telefonic IFN-ul, putand imprumuta astfel sume de bani de pana la 2000 de lei pentru perioade de maxim 55 de zile. Pentru primul imprumut prin telefon vor beneficia si de dobanda 0.

– Cetelem ne ofera creditul de nevoi personale prin telefon, un produs ce poate fi accesat in trei pasi simpli: alegerea activitatii pentru care soliciti imprumutul, alegerea sumei dorite si alegerea perioadei. In functie de aceste trei alegeri ti se vor calcula ratele si celelalte costuri aferente imprumutului. Pentru a obtine un credit prin telefon de la Cetelem, formalitatile par simple, si, la fel ca la alte IFN-uri care au in portofoliu astfel de produse, documentele aferente imprumutului se transmit ulterior prin posta. Pentru solicitarea creditului nu este nevoie de adeverinta de venit, dar iti vei da acordul si consumantul pentru consultarea bazei de date ANAF pentru insectarea veniturilor tale. Ti se solicita de asemenea o factura de utilitati si un extras de cont, precum si o copie dupa actul de identitate.

Sunt alte IFN-uri care au venit si cu alte metode de accesare, chiar mai ingenioase.

Spre exemplu, cei de la Mobilo Credit au venit cu o aplicatie pe care o poti instala pe telefon, prin intermediul careia poti accesa rapid un imprumut.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies