Imprumut nebancar de nevoi personale cu acte putine

Last update: ianuarie 3, 2021

Cei vor sa beneficieze de persmivitatea IFN-urilor la acordare, dar doresc si un credit nebancar de nevoi mai ieftin, au la indemana mai multe oferte

Un credit nebancar de nevoi personale cu acte putine si costuri mai mici puteti gasi in piata financiara daca va adresati IFN-urilor specializate, cu conditii de eligibilitate medii.

Stim cu totii cat de usor este sa iei un credit rapid online, cu buletinul si un extras de cont. Practic, in doua ore poti obtine banii in cont. Sume mici, dar pe termen scurt s-ar putea sa fie ceea ce iti este necesar. Stim si cat costa aceste produse, DAE-ul fiind ametitor.

Bine, dar cum facem sa imprumutam sume mai mari de bani, cu acte putine si costuri mai mici. Ca daca am avea nevoie de 20.000 de lei pentru 2-3 ani si trebuie sa platim o DAE de peste 4.000% ajungem la niste costuri de-a dreptul usturatoare. Aproape ca nu ne mai preocupa cat de permisiva este accesarea.

Daca am contracta un credit de 10.000 de lei pentru un an, cu DAE 4000%, la finalul anului costul creditului ar ajunge la peste 60.000 de lei. Aiuritor.

Bine, veti spune, dar daca pentru banci nu ne calficam, de unde facem rost de bani? Tot la IFN-uri trebuie sa apelam. Cum le descoperim pe cele care ofera credite mai ieftine dar in conditii mai laxe de creditare.

Deci, la cine apelam pentru un astfel de imprumut nebancar de nevoi personale cu acte putine si costuri mai mici?

  1. BRD Finance – ofera astfel de credite de nevoi personale cu dobanda anuala fixa de doar 7,9%. Adunand toate costurile implicate, DAE-ul este totusi de 17,23%. Insa este incomparabil mai mic decat DAE-ul pe care noi vi l-am specificat mai sus. practic, acest credit de la BRD Finance, daca l-am contracta pentru 5 ani, ar avea un cost total la finalul perioadei de contract de 4,591,4 lei. Adica valoarea totala platibila va fi de 14.591,4 lei. Pentru a contracta acest credit, trebuie sa aveti o vechime in munca de minim trei luni la ultimul angajator si un venti minim net lunar de 640 lei. Sunt acceptati salariati, pensionari si PFA.
  2. Cetelem ofera de asemenea un credit fara garantii in cuantum axim de 225000 lei. Dobanda incepe de la 9,95%. Pentru un imprumut de 10.000 de lei pentru 12 luni, cei de la Cetelem ofera un cost de 972,8 lei in total, iar pentru 60 de luni costul total ajunge la 5.072 lei. Rata lunara fiind in acest caz de 251,20 de lei. Pentru accesare cei de la Cetelem solicita o vechime minim de 3 luni la locul actual de munca. Despre venit nu specifica nimic, insa banuim ca acesta este in functie de sumele pe care doriti sa le accesati, in acordul cu restrictiile impuse de gradul de indatorare.
  3. Ralfi IFN (Garanti Credite de Consum) ofera credite de nevoi in cuantum ridicat de pana la 250.000 de lei. De la ei puteti obtine cei 10.000 de lei pentru 60 de luni la un cost total de 7.309,4 lei. Adica veti plati la finalul celor 60 de luni 17.309,4 lei, asta inseamnand o rata lunara de 288,49 lei. Pentru a solicita acest imprumut de la Ralfi IFN, trebuie sa aveti o copie dupa buletin si acord de interogare ANAF.
  4. UniCredit Consumer Financing ofera credite in cuantum de la 1.500 la 100.000, cu rambursare in maxim 60 de rate lunare. Dobanda poate fi fixa ori variabila. Pentru sume de pana la 25.000 de lei poti obtine o aprobare pe loc. Pentru sume mici de bani, de pana la 20.000 de lei, dobanda fixa, ajunge la 15.99% fara livrarea veniturilor prin banca si respectiv 13,99% cu virarea veniturilor. Pentru acest produs ti se solicita un venit de 650 de lei daca ai studii superioare, 450 de lei minim daca esti pensionar, 543 de lei pentru angajatii cu studii liceale posticeale si respectic 450 de lei pentru cei cu nivel minim de scolarizare. Cu venitul minim insa se poate imprumuta suma maxima de 6.300 de lei.
Citeste si  Credit de nevoi personale Simplu Credit

Iata asa cateva exemple de IFN-uri care nu practica costuri mari. Ca ele mai sunt si altele in piata, important este sa le cauti si sa fii bine informat inainte de a solicita un imprumut.

Fireste, s-ar putea sa nu indeplinesti conditiile lor de eligibilitate si atunci sa nu ai incontro decat sa apelezi la microcredite. Insa, inainte de a o face, este bine sa-ti cunosti optiunile si sa alegi pana la urma in cunostinta de cauza. Ne-am lamurit cu totii ca un credit nebancar in rate este mai ieftin insa decat unul pe termen scurt.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment