You are here: Home Microcredite Extra credit super simplu

Extra credit super simplu

Un microcredit extrem de simplu si usor de accesat de la IFN Extra Finance

O alta varianta de a obtine un credit rapid nebancar este cea oferita de IFN Extra Finance SA.

Acest produs financiar iti permite sa te imprumuti sume de la 200 la 5000 de lei, pe perioade de la 5 la 30 de zile.

Accesarea acestui credit rapid se realizeaza in trei pasi simpli, usor de urmat. In primul rand, e ine de stiut ca IFN-ul va pune la dispozitie un simulator de credite pe prima pagina a platformei online atribuite acestui produs financiar. Cu ajutorul acestui simulator de credite, puteti afla foarte simplu cat veti avea de rambursat la finalul perioadei aferente derularii imprumutului.

Creditele oferite de Extra Finance sunt fara garantii, ele acordandu-se in baza a doua documente: o copie dupa buletinul de identitate si o copie dupa un extras de cont. Aprobarea creditului se realizeaza aproape instant, iar banii ii primesti chiar si in ziua accesarii, in contul tau bancar, daca este soliciti imprumutul in intervalul orar de functionare.

Din cele aflate de noi de pe platforma online a IFN-ului, conditiile minime pentru accesarea unui credit sunt urmatoarele: varsta minima de 18 ani si maxima de 75 ani, o sursa de venit stabila si un card bancar unde sa va fie livrati banii.

Datorita faptului ca dobanda este fixa, nu exista comisioane si intervalul de rambursare este de pana in 30 de zile, putem spune ca avem de-a face cu niste produse financiare serioase ce pot fi incadrate in categria microcreditelor.

Revenind la procesul de creditare, trebuie sa stiti ca, din momentul in care efetctuati solicitarea creditului si pana primiti banii, nu dureaza mai mult de o zi. Dupa ce primiti acceptul, banii va sunt livrati in contul bancar pe care l-ai furnizat, dupa care puteti sa retrageti respectiva suma de la orice bancomat.

Citeste si  Surprizele imprumutului fara dobanda

Pentru orice detalii, puteti sa apelati la numerele de telefon 0784 777 444 sau 0736 111 999, ori puteti sa solicitati aceste informatii la adresa de email salut@extrasimplu.ro.

De retinut ca, dobanda aferenta microcreditului rapid – Extra Simplu, este de 1,2% pe zi, fiind fixa pe toata durata derularii contractului de imprumut.

De asemenea, dobanda penalizatoare, in cazul in care nu va rambursati la timp creditul, este tot de 1,2% pe zi, aplicabila la sold, acest lucru intamplandu-se pana va achitati integral suma de bani restanta.

Cum aplic pentru un credit ExtraSimplu?

– in primul rand trebuie sa accesezi platforma online dedicata acestui produs
– folosesti simulatorul de credite de pe site, selectand suma dorita si perioada de rambursare
– vezi care sunt costurile aferente
– te asiguri ca ai ales bine suma si perioada, si cunosti exact care sunt costurile
– treci la accesarea propriu-zisa prin completarea cererii de credit.

Dupa cum stiti, aceste credite pe termen scurt sunt usor de obtinut dar scumpe. Costurile aferente sunt mari si tu trebuie sa te asiguri ca le cunosti atunci cand accesezi.

Un lucru foarte important pe care trebuie sa-l cunosti esti si ce se intampla daca nu rambursezi la timp.

Daca ajungi in situatia de a nu putea rambursa la timp, trebuie sa anunti imediat IFN-ul pentru a gasi impreuna o solutie. Altfel, platile neefectuate pot conduce la executare silita si la ingreunarea obtinerii altor credite.

Amanarea platii la IFN Extra Finance pentru produsul ExtraSimplu se poate face o singura data, pentru o perioada de maxim 30 de zile.

Citeste si  Imprumut de bani pana iei salariul

Daca nu ai luat masurile necesare, IFN-ul te va pune sa platesti penalizari, asa cum am anuntat anterior.

Printre avantajele acestei oferte de la IFN Extra Finance, spicuim:

– transparenta
– costuri la vedere
– suport in oferirea de informatii si lamurirea tutoror detaliilor creditarii
– date protejate, tratate cu confidentialitate.

ExtraSimplu este unul dintre creditele nebancare populare in piata, avand deja o varsta venerabila pentru un astfel de produs financiar.

Cei de la IFN extra Finance l-au modificat in timp, in speta marit suma maxima acordata, astazi clientii avand posibilitatea de a imprumuta pana la 5.000 de lei.

Acorda o nota, daca ti-a placut!
[Total: Average: ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies