You are here: Home Info credite rapide Cum de a aparut din nou creditul doar cu buletinul?

Cum de a aparut din nou creditul doar cu buletinul?

Daca va intrebati ce-o mai fi si cu acest credit doar cu buletinul, de ce-l promoveaza atat IFN-urile cat si bancile, iata cateva explicatii

In realitate creditul doar cu buletinul reprezinta mai mult o sintagma pe care romanii au apreciat-o in trecut si si-ar mai dori-o si in prezent.

Pleacand de la aceasta afirmatie, care in mod sigur este cunoscuta si departamentele de marketing ale institutiilor financiare, se incearca pe cat posibil lansarea de produse similare ca denumire, care sa-i atraga pe clientii romani.

In fapt, si atunci cat si acum, creditul doar cu buletinul este doar o prezentare frumoasa, pentru ca, luand la detaliu ofertele care incep in acest fel, constati ca, vei avea nevoie, pe langa buletin, si de alte documente ori cerinte obligatorii.

Spre exemplu, unele banci au venit in prezent cu oferta de credite doar cu buletinul care implica pe langa numitul act de identitate si acordul de consultate a starii tale financiare in baza de date ANAF. Asadar, cine indrazneste, poate soliita un credit, si mai mult de atat, il poate primii foarte repede, chiar cu buletinul.

Idea Bank, de exemplu, a lansat creditul de nevoi personale Ideea::Selfie, un credit accesibil doar cu un act (buletinul).

Creditul de nevoi personale doar cu buletinul – Idea::Selfie, este usor de accesat. Poti sa aplici online, fara documente, doar cu un singur act – cartea de identitate. Poti obtine sume de pana la 120.000 de lei, iar pana la 70.000 de lei nu aveti nevoie de garanti. Dobanda anuala efectiva pentru acest credit incepe de la 8% pe an.

Citeste si  Pe termen scurt un credit rapid nebancar online poate fi solutia

Pentru a aplica, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani si un venit minim de 1000 de lei/persoana, ori de 2000 de lei/familie.

Aceasta noua promovare a bancilor se datoreaza acordului semnat intre Asociatia Bancilor din Romania si ANAF. Prin acest acord, ANAF furnizeaza informatii legate de veniturile persoanele in cauza. Situatia financiara a persoanelor este furnizata bancilor de catre cei de la ANAF in urma acordului personal pe care clientii il ofera la solicitarea unui credit.

Alte oferte ale bancilor, care au aderat la acest plan de promovare a creditului doar cu buletinul (prin intermediul ANAF): Raiffeisen cu al ei flexicredit si ING cu renumitul credit in 15 minute.

Asadar, iata ca exista sansa sa accesati un astfel de imprumut rapid, fara documente, daca nu va stiti „cu musca pe caciula” si indrazniti sa oferiti acordul de consultare a situatiei financiare in baza de date ANAF.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies