You are here: Home Microcredite Credite simple Allegro pentru probleme complicate

Credite simple Allegro pentru probleme complicate

Credite nebancare fara garantii – Allegro Credit in 15 minute de la accesare.

Allegro Credit este un credit oferit de o societate nebancara nou aparuta pe piata financiara – Purple Financial Services IFN S.A, fiind inrgistrata in Registrul Comertului in 2015, an in care fost si inscrisa in registrul BNR.

Asadar, creditul Allegro este oferit de Purple Financial Services IFN S.A, cea mai simpla cale de accesare a unui imprumut urgent nebancar.

Avantajele creditului Allegro:

– simplitate in acordare
– flexibilitate
– rapiditate
– responsabilitate
– onestitate
– siguranta.

Creditul Allegro iti poate aduce sume cuprinse intre 300 si 1000 de lei, pe perioade de pana la 30 de zile.

Conditiile de acordare:

– sa ai o varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani
– sa fi cetatean roman
– sa ai un venit permanent
– sa ai un cont bancar si sa primesti venitul pe card
– sa ai o adresa de email si un telefon mobil valide.

O cerere de credit se poate completa in 5 minute, iar aprobarea dureaza maxim 15 minute. Banii iti sunt transferati pe card in contul tau bancar, daca imprumutul iti este aprobat. Daca nu doresti aceasta varianta, poti ridica banii de la o sucursala CEC Bank.

Pentru a obtine un astfel de credit Allegro, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani.

Trebuie sa fiti atenti insa, ca daca nu rambursati la timp imprumutul solicitat, veti plati o dobanda penalizatoare de 3% pe ai, fapt ce va conduce suma restanta la valori foarte mari. Deci, daca stiti ca nu va puteti achita datoriile la timp, mai bine gasiti alta varianta de a face rost de bani.

Solicitarea unui credit Allegro pana la ora 12 intr-o zi lucratoare, iti poate aduce suma dorita de bani pana la ora 15 a aceeasi zi.

Important de retinut ca discutam despre un credit urgent ce poate fi accesat doar petnru situatii neprevazute, dificile de pana la 30 de zile. N-ar fi bine sa va ganditi sa amanati rambursarea, pentru ca, o dobanda de 3% pe zi, pentru cei ce nu ramburseaza la timp imprumutul va conduce la marirea rapida a sumei daorate.

Creditul Allegro este o varianta simpla de a rezolva o problema complicata. Discutamd e un credit aproape instant, iar accesarea online este la indemana si destul de agreata de romani in ultima vreme.

Pentru a accesa un imprumut nebancar fara garantii de la Purple Financial Services IFN S.A ai nevoie de doar 5 minute pentru completarea cererii de credit de pe site-ul institutiei.

Trebuie sa stiti ca nu aveti nevoie de adeverinta de venit pentru a lua un credit Allegro, deci, discutam de un credit doar cu buletinul. Avand o valoare de maxim 100 de lei, acest produs financiar se incadreaza in categoria microcreditelor.

Purple Financial Services IFN S.A isi are sediul in Str. Gheorghe Titeica, nr. 142m Sector 2, Bucuresti. Telefon: 031-9990 | 031-1000166.

Iata si cateva exemple de calcul pentru creditul Allegro:

– pentru o suma de 300 de lei imprumuta pentru 10 zile, suma totala de rambursat va fi de 333,33 lei;
– pentru un imprumut de 500 de lei pentru pentru 20 de zile, suma totala de rambursat va fi de 610 lei;
– pentru un credit maxim de 1000 de lei contractat pe o perioada de 30 de zile, suma totala de rambursat va fi de 1330 lei.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies