You are here: Home Info credite rapide Credite rapide fara adeverinta de salariu

Credite rapide fara adeverinta de salariu

Cu certitudine, cei ce cauta astfel de credite rapide fara adeverinta de salariu au mai avut de-a face cu bancile

In ultima vreme a devenit virala cautarea de credite rapide fara adeverinta de salariu. De ce? Pentru ca, s-a aprins speranta multora de a obtine in sfarsit imprumutul dorit, uneori chiar daca nu este neaparat de trebuinta.

Sa ma explic, avand in vedere ca marea majoritate a societatilor nebancare ce ofera credite fara adeverinta, ofera imprumut sume mici de bani, de ordinul a 1000-2000 de lei maxim, nu se poate vorbi de o necesitate in adevaratul sens, decat in cazuri izolate.

Exista si exceptii, evident, pentru ca, sunt multi romani ce si-ar rezolva o problema cu 1000 de lei, insa, realitatea este complicata in asamblul ei.

Acum, lasand la o parte exceptiile, este clar ca, cei ce cauta sa obtina bani fara multe acte, fara dovezi de venit, au mai avut intr-un fel sau altu de-a face cu bancile, unii fiind refuzati de aceste institutii tocmai din cauza celor inscrise in aceste adeverinte. Sunt altii ce nu pot arata de loc un astfel de document, pentru ca nu vor sa se stie la serviciu de imprumutul lor, in primul rand, pentru ca, obtinerea unei adeverinte de salariu implica contabilitatea unei firme si automat, informatia se transmite.

Mai sunt si altii ce cauta pur si simplu credite fara venit, adica, oameni ce nu pot scoate de undeva o adeverinta de salariu, pentru ca nu au de unde s-o scoata; multi dintre acestia lucreaza la negru, adica nu au venituri taxabile inregistrate undeva.

Citeste si  Imprumuturi rapide la domiciliu cu rate fixe

Plecand la ideea acestor venituri taxabile, inregistrate in speta de ANAF, este o moda mai nou in piata bancara, aceea a verificarii in baza de data ANAF. Asfel ca, mai multe banci au incheiat protocoale cu aceasta institutie, mizand exclusiv pe verificarile ei (cu acordul clientilor) pentru determinarea bonitatii clientilor. Iata de ce, ING Bank, Raiffeisen Bank, Ideea::Bank, Banca Romaneasca si chiar CEC Bank au in ofertele lor actuale credite fara adeverinta de venit. Si aceasta lista de banci se va largi cu siguranta, pentru ca departamentele de marketing ale bancilor au sesizat tendinta din piata si dorinta romanilor de a scapa de afurisita de adeverinta de salariu.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies