You are here: Home Info credite rapide Credite rapide fara acte acordate online

Credite rapide fara acte acordate online

Oferta de credite rapide acordate online de IFN-uri necesita prezenta buletinului si a unui extras de cont

Ofertele IFN-urilor ce acorda credite rapide vin insotite de conditii de eligibilitate dintre cele mai lejere. Practic, se acorda imprumutul daca ai o varsta cuprinsa de regula intre 18 si 70 de ani, daca ai un buletin valabil si un extras de cont din care sa reiasa ca incasezi niste venituri lunare. Pe deasupra, actele solicitate nu trebuie sa fie trimise undeva anume, nu trebuie sa te deplasezi ca sa le duci, ci doar trebuie sa le scanezi si sa le urci pe internet, pe platforma online pusa la dispozitie de respectiva institutie nebancara.

Romanii au devenit mari amatori de credite rapide fara acte, iar accesarea online se regaseste printre preferintele lor. Pana la urma, nimic de obiectat, tinand cont ca, sa soliciti un credit din fata calculatorului este destul de confortabil.

Dintre cele mai vizibile oferte de imprumuturi online acordate cu acte putine, putem mentiona:

– creditul pana la salariu oferit de Viva Credit – acordat in baza unor copii dupa buletin si dupa extrasul de cont;
– imprumuturi rapide de la Telecredit – acordate de asemenea in baza unei copii dupa cartea de identitate si a uni extras de cont pe ultima luna;
– creditul Extra Simplu de la IFN Extra Finance – ce necesita existenta unei copii dupa buletin si a uneia dupa extrasul de cont;
– imprumuturi Zaplo – ale caror cerinte generale se rezuma la existenta unei copii dupa CI sau pasaport, a unei copii dupa extrasul de cont sau dupa talonul de pensie;

Citeste si  Credit rapid si sigur doar cu buletinul

Lista de IFN ce acorda astfel de produse financiare cu acte putine este destul de substantiala, mai ales ca noile societati non-bancare intrate pe piata, mizeaza aproape exclusiv pe acordarea de credite rapide.

Dupa parerea noastra, sunt din ce in ce mai multi romani care apeleaza la astfel de variante de a face rost de bani, si din pacate, aceste solutii nu sunt folosite doar pentru situatii de urgenta, dimpotrivta.

Este adevarat ca multe dintre IFN-urile din piata atrag atentia ca aceasta clasa de credite rapide este una destul de scumpa, ca astfel de imprumuturi de bani este bine sa fie folosite doar pentru situatiile cu adevarat urgente, si nu pentru satisfacerea unor placeri ori mofturi personale.

Acum, daca este sa vedem si partea pozitiva, trebuie sa stiti ca avantajul major al acestor credite rapide online fara multe acte este dat de faptul ca sunt acceptati si restantierii. Asadar, pe undeva se poate si intelege si explica de ce dobanzile practicate sunt asa de mari – pentru ca riscurile asociate sunt si ele pe masura de mari din partea IFN-urilor.

Acest fapt este cunoscut destul de bine si de clienti, pentru ca, multi apeleaza la aceste solutii de a face rost de bani, tocmai pentru ca au fost refuzati de alte institutii financiare (banci ori IFN-uri), din motive de istoric negativ.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies