You are here: Home Info credite rapide Credite rapide exclusiv online fara acte

Credite rapide exclusiv online fara acte

Cel mai nou target al consumatorului roman de credite il reprezinta imprumuturile rapide fara acte

Romanii cauta credite rapide acordate exclusiv in mediul online fara acte. Ce inseamna asta? Inseamna ca, stand acasa in fotoliu, in fata calculatorului, clientul roman isi doreste sa acceseze un imprumut rapid de bani, fara a i se solicita o sumedenie de acte, cele care se solicita de regula pe la banci.

In fapt, lucrurile n-ar fi atat de complicate din punct de vedere birocratic, problema fiind una mai degraba de eligibilitate. Asadar, pentru ca multi oameni au probleme cu credite mai vechi, ei figurand in prezent pe listele Biroului de Credit ca rau-platnici, nu se mai califica pentru vreun credit bancar in prezent si incearca sa obtina imprumuturi nebancare fara acte care sa-i dovedeasca reaua credinta din trecut.

Aceasta categorie a persoanelor restantiere este una destul de mare, drept pentru care, muajoritatea societatilor nebancare specifica foarte clar daca acorda sau nu credite catre restantieri.

O alta categorie de clienti care mizeaza pe astfel de credite rapide exclusiv online fara acte, sunt persoanele cu venituri mici, cele care nu-si incaseaza veniturile integral pe cartea de munca, cele care n-au un loc de munca stabil, nu au o vechime care sa le permita solicitarea de credite bancare. In aceste conditii, acesti oameni se indreapta catre creditele online fara acte, adica, acele imprumuturi care nu necesita adeverinte de venit ori o anumita vechime in munca.

Pe langa aceste situatii mentionate mai sus, mai exista, cum e si firesc, consumatorii majoritari care isi doresc cu adevarat eliminarea birocratiei, cei care indeplinind conditiile solicitate de societatile financiare, pot sa acceseze un credit oricand doresc, insa, ar prefa sa-l acceseze online pentru a nu pierde timpul cu deplasari pe la sediile instutiilor.

Citeste si  La cine apelezi pentru un imprumut rapid?

Haideti sa vedem si care sunt societatile nebancare de la care puteti solicita credite exclusiv online:

1. Viva Credit – acorda creditul rapid pana la salariu in conditii permisive, fara adeverinta de venit, fara alte acte, sunt acceptate chiar si persoanele cu un istoric negativ. Cerintele minime solicitate sunt: varsta minima 21 ani, venituri din salarii ori pensie, un cont bancar ori de card;

2. Fast Finance – ofera creditul fulger in regim exclusiv online, acordat de urgenta. Pentru acest imprumut fulger nu trebuie sa justifici utilizarea banilor. Si acesta este un credit fara adeverinta de venit, fara acte, acordat chiar si pentru restantieri, adica sunt acceptate si persoane cu un istoric negativ – cele ce figureaza in Biroul de Credit ca rau-platnici. Cu alte cuvinte, si acesta este un credit rapid online fara acte, foarte usor de obtinut.

3. Credit extra simplu de la IFN Extra Finance – un credit simplu, acordat la randul lui fara adeverinta de venit. Se solicita doar o copie dupa buletin si un extras de cont. Imprumutul se acorda fara garantii, in cateva ore, iar aprobarea se face aproape instant, banii poti sa-i primesti in cont chiar in ziua solicitarii online a creditului. Conditiile minime sunt: varsta de cel putin 18 ani, o sursa de venit si un card bancar unde sa primiti banii imprumutati.

4. Ferratum – ofera credite fara acte, accesabile online. Daca esti la al doilea credit la Ferratum, poti solicita si prin SMS. Pentru primul credit insa, trebuie sa completezi formularele online. Nu ai de trimis niciun act! Conform celor de la Ferratum: „Decizia se ia fara sa ne trimiti vreun document, nici macar in format electronic”. Asadar, nici in acest caz n-ai nevoie de adeverinta de venit ori de alte informatii legate de credite anterioare.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies