You are here: Home Info credite rapide Credite rapide – oferte noi

Credite rapide – oferte noi

IFN-urile ofera credite rapide, unele promitand oferte foarte bune, altele simplificarea conditiilor de imprumut.

Fiecare din noi isi face planuri cu privire la eligibilitate, insa, este clar ca produsele financiare de tip credite rapide vor fi la mare cautare si in acest an.

Din acest punct de vedere, noi ne-am gandit sa facem o incursiune printre ofertele IFN-urilor, ca sa stim la ce sa ne asteptam.

Exista, dupa cum v-am mai spus, o sumedenie de oferte de microcredite, de aceea este bine sa analizati minutios inainte de a va imprumuta. Nu stie nimeni mai bine decat dumneavastra care va sunt necesitatile. Degeaba va spun eu sa optati pentru una sau alta dintre oferte, pentru ca este nu stiu cum, daca voi aveti nevoie de altceva. In ciuda aparentelor, exista certe diferente intre ofertele de credite rapide de la IFN.

Unele acorda bani in 24 de ore, altele in 2 ore, unele acorda la o dobanda de 1,2% pe zi, altele la o dobanda mai mica, unele va solicita adeverinta de venit, altele vor doar extractul de cont bancar, etc. Fiecare dintre acestea pot fi pe placul dumneavoastra sau nu. De aceea, noi va aducem in atentie o selectie mai larga, pentru ca voi sa decideti in final pe care o alegeti, care vi se potriveste mai bine.

Haideti sa vedem astazi cateva propuneri de IFN ce acorda credite rapide in 2016:

Telecredit – societate cu o ampla dezvoltare, cu certitudine isi va creste popularitatea in continuare. De la Telecredit poti imprumuta sume de bani de pana la 2.000 de lei, pe o perioada de maxim 30 de zile. Etapele imprumuturi sunt urmatoarele: soliciti, astepti sa ti se analizeze cererea si in final primesti banii. Pentru a fi eligibil, trebuie sa ai peste 18 ani, sa fi angajat ori pensionar, sa primesti venituri intr-un cont bancar cu un card atasat si sa detii un telefon mobil activ si o adesa de email.

Citeste si  Credit online Extra Simplu de accesat

CreditFix – o alta societate relativ noua in piata de la care asteptam credite rapide la fel de lejer acordate. De la CreditFix poti imprumuta sume de bani de maxim 2000 de lei, pe perioade de maxim 62 de zile. Pentru accesare ai nevoie de buletin si de o copie dupa extrasul de cont, iar ca masura de eligibilitate primordiala, trebuie sa fi incasat venit pe luna precedenta. De asemenea, ca sa beneficiezi de acest credit rapid oferit de CreditFix, trebuie sa ai minim 18 ani, sa ai un venit de minim 500 de lei net lunar, sa ai o adesa de email valabila si un telefon mobil activ, de asemenea ai nevoie de un cont bancar cu card atasat.

Simplu Credit – o Institutie Financiara Nebancara cu experienta solida in piata, ne propune un credit rapid pana la salariu ori pana la pensie. Valoarea maxima ce poate fi accesata este de 20.000 de lei pentru maxim 36 de luni. Ca sa imprumuti, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 75 de ani, o vechime de minim 3 luni la ultimul angajator si un venit lunar net de 650 de lei. De asemenea, ai nevoie de urmatoarele documente: solicitare de credit, acord Birou de Credit, carte de identitate, acord ANAF sau adeverinta de venit sau talon de pensie (insotit de decizia de pensionare).

Aceste oferte prezentate anterior sunt printre cele mai facile din piata. Si de ce sa nu spunem drept, si printre cele mai vizibile.

Pentru ca vorbim de vizibilitate, este important sa nu accesati prinul produs care va iese in cale, sa analizati inainte temeinic care sunt conditiile, sa verificati cu atentie costurile aferente (DAE-ul), sa vedeti care pot fi urmarile in caz de nerambursare la timp (neaparat trebuie sa stii care sunt penalizarile pentru intarzieri la plata).

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies