You are here: Home Info credite rapide Credite online rapide pentru rau-platnici

Credite online rapide pentru rau-platnici

Cele mai greu de obtinut imprumuturi rapide sunt cele pentru restantieri, indiferent de forma de accesare (online, prin SMS ori la domiciliu)

Pentru ca multi dintre cei ce apeleaza la formele facile de credite online, acordate rapide cu putine acte sunt de regula restantieri ai altor credite, ne-am gandit sa analizam ofertele pe care le au in piata si mai ales, care sunt costurile implicate.

De regula, creditele rapide de la noi se impart in doua categorii, cele pe termen foarte scurt si cele pe termen scurt si mediu. Chiar daca aparent cele pe termen scurt sunt mai avantajoase din punct de vedere al conditiilor de accesare, cand vine vorba de dobanzi nici nu incape indoiala ca trebuie sa te indrepti catre perioade mai lungi de contractare.

Asadar, cu cat perioada de accesare este mai scurta, cu atat dobanda este mai mare. Cu cat perioada de creditare este mai scurta, cu atat cerintele sunt mai reduse. Pentru rau-platnici, gasim, daca ne straduim, si ceva la limita celor doua optiuni pe care le avem. Adica, putem accesa niste credite online rapide pe termen scurt (nu foarte scurt), la niste dobanzi acceptabile.

Pentru solicitantii acestor credite online rapide exista de multe ori reticenta de a se informa. Este adevarat ca unii dintre acesti clienti nici nu sunt prea familiarizati cu termeni financiari, deci nu au o cultura financiara ori economica care sa le permita sa inteleaga ce inseamna imprumut, contract, dobanzi, etc. Insa, daca acum cativa ani, acest lucru era unul destul de grav, pentru ca nici IFN-urile nu se ingramadeau sa ofere cine stie ce informatii, mai ales online, in prezent, gasim explicat in detaliu toate aceste informatii pe platformele online a le societatilor nebancare. Marea majoritate a IFN-urilor au pe platformele online proprii informatii detaliate ce pot fi intlese si de cel mai nepriceput intr-ale finantelor. Ce ramane de facut? Doar sa le gasesti pe site-urile societatilor nebancare de la care doriti sa solicitati credite. Mai multe informatii gasiti si intr-un articol de-al nostru anterior – AICI.

Ce inseamna rau-platnic ori restantier? Inseamna o persoana care a solicitat in trecut un credit, si dintr-un motiv ori altul, a intariziat cu plata ratelor si cu rambursarea lui. Aceste actiuni i-au atras clientului inscrierea in Biroul de Credit (societate ce contabilizeaza datele despre majoritatea clientii bancilor si IFN-urilor). Intarzierile de 30 de zile la plata ratelor inseamna inscrierea automata in Biroul de Credit. In Biroul de Credit ramai pe o perioada de 4 ani de la inscriere. Poti sa iesi din Biroul de Credit inainte de cei 4 ani, doar daca banca care te-a inscris solicita expres acest lucru.

Cum poti afla daca esti inscris in Biroul de Credit? Puteti sa cereti informatiile acestea direct catre Biroul de Credit, facand o cerere (http://www.birouldecredit.ro/index_files/cerere_v6.pdf) catre aceasta societate, pe care sa o trimiteti la urmatoarea adresa:S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Strada Sfânta Vineri nr.29, sector 3, Bucureşti, România. Puteti trimite cererea si online, la adresa de email: situatie@birouldecredit.ro. Cererea trebuie sa o faceti singuri si sa o completati si trimitet personal. O solicitare pe an este gratuita, de la a doua in sus, veti plati suma de 6 lei, in contul Biroului de Credit:

– beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
– cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
– deschis la banca: BCR Lipscani

Exista si cazuri in care, desi ai rambursat anticipat imprumutul pentru care te gasesti inscris in Biroul de Credit pentru o intarziere la rate, banca a refuzat sa te stearga din Biroul de Credit. Asadar, tu esti numit tot rau-platnic ori restantier, chiar daca ti-ai platit anticipat imprumutul. In acest sens, te poti adresa instantelor de judecata; poti chiar sa soliciti daune materiale.

Bun, si acum, daca ne-am lamurit cum stau lucrurile cu rau-platnicii, cu restantierii, haideti sa vedem cum stau lucrurile si cu creditele online rapide pentru aceasta categorie de clienti.

Cu siguranta acesti clienti rau-platnici nu se pot adresa bancilor pentru un credit. Eu nu cunosc vreo banca care sa acorde credite restanierilor. Singura optiune pe care acestia o au raman Institutiile Financiare Nebancare.

Credite online rapide de la IFN cauta si persoanele ce nu sunt restantieri, dar au problemele in a arata o adeverinta de venit ori n-au un venit potrivit ori taxabil care sa poata fi luat in considerare de o societate financiara, fie ea banca ori IFN. In aceasta directie, IFN-urile au slabit usor conditiile de accesare, nemaisolicitand adeverinta de venit, ci limitandu-se la a conditiona acordarea de credite rapide online de un extras de cont. Extrasul de cont il puteti obtine de la banca, il puteti scana si incarca pe internet in sectiunea de upload-uri ale platformei online a IFN-ului la care doriti sa solicitati imprumutul.

Societati nebancare ce acorda credite online rapide pentru restantieri:

Extra Simplu IFN – o societate nebancara ce acorda credite si pentru rau-platnici, deci nu consulta listele Biroului de Credit. Asadar, prezenta ta in BC nu este importanta pentru cei de la Extra Simplu, daca te temi de acest lucru. Poti sa soliciti la ei credite online rapide si poti obtine urgent sume de pana la 2.000 de lei. Atentie la intarzieri! Sa nu cumva sa va inchipuiti ca e simplu sa intarziati cu rambursarea acestor credite online rapide, pentru ca nu este. Penalizarea in caz de intarziere este de 2% pe zi din suma datorata. Asadar, va puteti trezi in timp cu sume restante foarte mari, daca nu va rambursati creditul.

Ferratum – acorda credite si celor rau-platnici, analizand cu atentie situatia fiecaruia in parte. Ferratum poate fi o solutie pentru restantierii ce cauta credite online rapide. Este adevarat ca suma pe care o au la dispozitie nu este una extraordinar de mare, dar, pana la urma, este buna si asta, cand e o situatie limita. Deci, puteti apela la Ferratum pentru sume de pana la 500 de lei pentru o prima accesare, ori de pana la 1.400 de lei, de a la doua in sus.

Viva Credit – un IFN ce ofera la randu-i credite rapide pentru restantieri, iar acest lucru il putem citi negru pe alb inca din prima pagina de accesare a platformei online aferente societatii: „Acceptam si persoane cu istoric negativ”. De la Viva poti contra sume de pana la 1000 de lei, tot procesul derulandu-se 100% online, rapid si cat se poate de eficient pentru solicitant. Pentru primul imprumut, dobanda este 0, dar de la al doilea in sus, veti plati dobanda. Pentru accesare, aveti nevoie de buletinul de identitate si de extrasul de cont, ambele documente scanate ori fotografiata si trimise la adresa de email pusa la dispozitia clientilor de societate.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies