You are here: Home Info credite nebancare Credite nebancare la promotie

Credite nebancare la promotie

Fast Finance ofera credite nebancare cu 5% reducere la dobanda pentru a-l doilea imprumut contractat

Daca vrei sa obtii o reducere pentru dobanda imprumutului pe care doresti sa-l contractezi, atunci, te poti gandi sa apelezi la aceste credite nebancare de la Fast Finance.

Fast Finance este o societate nebancara relativ noua in piata, fiind autorizata in 2013, insa, care face parte dintr-un grup financiar cu o experienta de peste 20 de ani pe pietele financiare.

Aceasta societate nebancara ofera clientilor patru tipuri de credite: creditul fulger – cu accesarea exclusiv online, creditul de nevoi personale cu garantii imobiliare, creditul pentru urgente personale si cel prin SMS.

Haideti sa vedem impreuna care sunt caracteristicile acestor patru tipuri de imprumuturi nebancare oferite de Fast Finance.

1. Creditul Fulger – accesabil exclusiv online este un produs finnaciar ce poate fi obtinut din fata calculatorului. Acest imprumut se acorda fara adeverinta de venit, fara acte, in mod rapid. Pentru acest imprumut sunt acceptati si restantierii, adica cei inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ, deci rau-platnicii, cei care au un istoric negativ. Suma maxima ce poate fi accesata prin creditul fulger este de maxim 3.000 lei, iar pentru a-l accesa trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 70 ani. Suma se acorda in lei, iar pentru a fi eligibil trebuie sa obtineti venituri, fie din salarii, fie din pensii. Perioada de creditare este de maxim 30 de zile, deci, este un credit similar celui pana la salariu.

2. Creditul de nevoi personale este dedicat persoanelor care au un plan si doresc o finantare pe termen mediu, adica pentru maxim 5 ani. Pentru acest credit n-ai nevoie de acte, nici de giranti, si-l poate fi accesat de oricine are o varsta cuprinsa intre 18 si 75 de ani, chiar si restantierii, deci, cei inscrisi in Biroul de Credit. Poti accesa astfel sume cuprinse intre 9.000 si 450.000 lei, pe perioade de maxim 5 ani. Pentru acest credit este nevoie de garantii imobiliare (apartamente, case, terenuri, cladiri industriale).

3. Creditul pentru urgente personale, este un produs financiar usor de accesat, mai ales ca sunt acceptate pentru accesare si persoanele inscrise in Biroul de Credit, adica restantierii altor credite mai vechi. Pentru a-l accesa nu ai nevoie de adeverinta de venit, in fapt nu ai nevoie de niciun act, el fiind din start un credit salvator destinat rezolvarii unor situatii urgente. Fiind un credit si pentru restantieri, pentru cei inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici, este foarte usor de obtinut, si prin prisma faptului ca nu se solicita justificarea utilizarii banilor. Pentru a-l accesa trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani. Suma maxima ce poate fi obtinuta este de 3.000 de lei, pe perioade de maxim 30 de ani. De asemenea, pentru accesare, trebuie sa ai un venit minim net de 150% raportat la rata lunara, cel putin.

4. Creditul prin SMS, un imprumut disponobil la orice ora din zi si din nopate, insa, care deocamdata este in constructie, adica va fi disponobil in curand in oferta Fast Finance. Si pentru acest credit sunt acceptati restantierii, persoanele raportate in Biroul de Credit, nu ai nevoie de adeverinta de venit, nici de giranti, nici de garantii reale, nici sa te deplasezi de acasa.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies