You are here: Home Info credite nebancare Credite nebancare fara adeverinta de venit

Credite nebancare fara adeverinta de venit

Creditele nebancare Credius se acorda in 60 de minute, ziua, seara si in weekend

Credite nebancare pe termen scurt (fara adeverinta de venit) ori lung puteti sa obtineti daca va orientati catre Credius – o institutie financara nebancara relativ noua pe piata de la noi.

La Credius, doar pentru creditele mici pe termen scurt, adeverinta de venit este DOCUMENT OPTIONAL. In rest, se solicita adeverinta de venit de la serviciul clientului ori acordul pentru inspectarea bazei de date ANAF.

Cu o aprobare a creditului in 60 de minute, indiferent de ziua din saptamana in care aveti nevoie de bani (se lucreaza si in weekend, cu programul 10:30 – 19:00), iti poti indeplini visele, si-ti poti duce la bun sfarsit planurile, exact cum iti doresti.

Procedura de accesare a unui imprumut Credius este simpla. Ai nevoie doar de buletin pentru a obtine un credit avantajos. Este mai ieftin decat la alte credite rapide de pe piata romaneasca. Poti aplica online si offline, oricand. Poti sa apelezi si la unul dintre cele peste 50 de birouri Crediu din tara.

Intiparindu-se in memoria oamenilor ca o societate nebancara prezenta indeosebi in magazinele de mobila, ajutandu-te sa achizitionezi in rate diverse piese de mobilier, Credius, a intrat in forma pe piata creditelor nebancare din Romania.

Prin produsele pe care le promoveaza, dupa parerea mea, va fi curand in topul societatilor nebancare din Romania, si nu neaparat prin aceste credite rapide pe termen scurt, de care discutam in mod special astazi, ci in special prin produsele lor pe termen lung cu acordate cu o dobanda destul de avantajoasa spunem noi.

Citeste si  Am nevoie de un imprumut rapid de 1000 de euro

Credius promoveaza urmatoarele tipuri de credite:
– creditele mici pe termen scurt
– creditele mari pe termen lung
– … pentru pensionari
– … pentru bunuri
– … pentru microbusiness
– creditul pentru diaspora
– credite online

Azi ne-am propus sa va prezentam produsul lor cel mai facil din piata, este vorba de creditul mic pe termen scurt.

Asadar, creditele mici pe termen scurt oferite de Credius au cuantum intre 600 si 4.500 de lei, ele acordandu-se pe perioade de la 4 luni la 11 luni. Conform calculatorului de credite din sectiunea acestui produs de pe platforma online Credius, pentru suma de 800 de lei, imprumutata pentru patru luni, rata lunara este de 295 de lei.

Creditul mic acordat pe termen scurt iti da accesul rapid la o suma mica de bani, fara batai de cap. Aceste credite sunt destinate unor nevoi urgente, neprevazute. Poti solicita un astfel de credit rapid pe termen scurt pentru o perioada de cateva luni. Nu ti se solicita sa justifici cheltuielile pe care le faci.

Conditiile de accesare in 60 de minute pot fi neindeplinite in urmatoarele cazuri:
– sclientul nu poate fi contactat la timp
– actele solicitate nu sunt depuse complet
– este cazul de documente suplimentare
– erori de functionare in sistemul Biroului de Credit ori ale ANAF
– clarificari ulterioare

Pentru a accesa un credit mic e termen scurt, trebuie sa:
– ai peste 18 ani
– sa fii ceatean roman cu domiciliul in Romania
– sa ai minim 0 luna vechime la locul actual de munca.

Citeste si  Accesare credite nebancare in rate multiple

Cum procedezi pentru a solicita un imprumut Credius?
– aplici online
– vizitezi un birou Credius din orasul tau

Acte necesare pentru un credit Credius:
– cartea de identitate/buletin de identitate
– cerere de credit completata
– ultimul talon de pensie/adeverinta de venit

Rambursarea creditului se poate face:
-numerar la banca
– prin transfer bancar
– in punct Qiwi

Apeland la un imprumut de bani de la Credius atunci cand ai o lipsa de lichiditati, o situatie dificila din punct de vedere financiar, poti sa-ti intregesti bugetul pe termen scurt si sa-ti planifici niste cheltuieli decente care sa nu te impovareze pe termen lung – adica pe durata contractului de credit.

Aceste credite rapide pe termen scurt nu sunt produse de care sa dispui pentru cheltuieli nenecesare. Sunt produse pentru situatii de urgenta, atunci cand prietenii, rudele, colegii, nu te pot ajuta cu o suma mica de bani.

Daca esti restantier, Credius te ajuta si in acest caz. Cei de la Credius ne propun o varianta de redresare si pentru cei ce au un istoric negativ – rau-platnicii. Asadar, nu trebuie sa te sperii, chiar daca esti restantier poti solicita un credit de la Credius. Este important sa ai o bonitate buna, un venit stabil care sa-ti permita sa rambursezi banii imprumutati la timp.

Dobanda nominala pentru creditele mici pe termen scurt Credius este intre 16,7% si 18,34% pe luna. Se mai percepe si un comision de administrare de 1%.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies