You are here: Home Info credite rapide Credite de nevoi doar cu buletinul

Credite de nevoi doar cu buletinul

Bancile au luat un avans considerabil in privinta acordarii de credite de nevoi doar cu buletinul

Tinand cont ca la finele anului trecut, volumul creditelor acordate de banci a depasit volumul creditelor acordate in anii anteriori crizei (cand creditele bancare au explodat pur si simplu), cu siguranta putem sa spunem ca ceva s-a schimbat in piata financiara.

Nu doar ca a crescut volumul de credite bancare, dar, majoritatea lor au fost credite de consum, spre deosebire de anii anteriori crizei, cand creditele ipotecare ocupau o proportie insemnata din piata.

Ei bine, de data asta, avem o crestere a volumului finantarilor bazata exclusiv aproape pe credite de nevoi, majoritatea fiind credite de nevoi doar cu buletinul.

Cu siguranta, aceasta gaselnita a bancilor de a simplifica formalitatile de acordare, nemiasolicitand adeverinta de venit si limitandu-se la inspectarea bazei de date ANAF a dus la o avalansa de cereri de creditare din partea clientilor.

Pana anul trecut, clientii care doreau credite rapide fara adeverinta de venit mergeau la IFN-uri. Acum, nu trebuie sa mai astepti minim 14 zile sa primesti banii, accesand un credit de nevoi, poti sa pleci cu banii chiar in ziua accesarii.

Exemple de banci ce acorda credite de nevoi doar cu buletinul sunt destule in piata, in fapt, majoritatea bancilor au optat pentru verificarea veniturilor utilizand informatiile de la ANAF, prin semnarea de catre clienti un acord in acest sens.

O crestere semnificatica s-a inregistrat in piata si in privinta creditelor acordate persoanelor juridice, adica firmelor.

Este clar ca aceasta crestere a volumului creditelor bancare are legatura directa si cu cresterea economica a tarii din ultimii ani, are legatura si cu cresterea salariului minim si a celui mediu net pe economie.

Citeste si  Pe termen scurt un credit rapid nebancar online poate fi solutia

Cu ale cuvinte, nivelul de trai a crescut usor, si odata cu el oamenii simt nevoia sa-si imbunatateasca nivelul de trai, apeland la credite de nevoi doar cu buletinul pentru cumparaturi diverse ori pentru plata unor servicii.

Pentru cei ce cauta credite de nevoi doar cu buletinul, le sugeram din domeniul bancar: ING Bank, Banca Transilvania, BRD, BCR, Banca Romaneasca, Ideea::Bank, CEC Bank, etc.

Dintre IFN-urile la care puteti apela pentru a contracta un credit de nevoi doar cu buletinul, amintim: Credius, Telecredit, IFN Extra Finance, Viva Credit, Ferratum, etc.

Intre timp si unele IFN-uri au inceput sa treaca la inspectarea veniturilor la ANAF. Si ca un fapt divers, unii clienti au inceput sa caute deja ‘credite fara verificare ANAF”.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies