You are here: Home Microcredite Credit rapid potrivit pentru tine

Credit rapid potrivit pentru tine

Pentru situatii de urgenta, poti apela la o oferta de credite rapide online, obtinand astfel o suma de bani utila pe moment.

Orice situatie necesita conditii specifice, dupa cum si situatiile de impas financiar impun rezolvari personalizate, in functie de nevoile fiecaruia.

Situatiile neplacute apar in viata cand te astepti mai putin. Nu le putem controla, nu le putem preveni, si de regula, vin cand nu te aspteti. Astfel, dificultatile care te iau pe nepregatite nu isi gasesc rezolvari simple. De regula nici nu ai prea multe solutii, mai ales cand e vorba de probleme de viata. Exista totusi si situatii cand din impas te poate scoate o mica suma de bani. Ei bine, dar ce te faci cand nu ai respectiva suma de bani? Incerci sa faci rapid rost de ea.

Acestor situatii de urgenta, IFN-urile (institutiile financiare nebancare) le-au alocat produse financiare speciale, cunoscute in piata drept credite rapide. Ele iti pun la dispozitie sume mici de bani pe perioade scurte de timp. Avantajul major al acestor imprumuturi este ca, iti permite accesul rapid la bani (uneori in 2–3 de la accesare).

Una dintre societatile nebancare ce ne ofera astfel de credite rapide consum este Viaconto. Acest IFN ofera credite de consum pentru situatii de reala urgenta.

Imprumutul neancar aflat in portofoliul Viaconto este un tip de credit rapid utilizabbil in situatii zilnice, ori pentru situatii speciale: cand treuie sa repari ceva de urgenta, cand ai o cheltuiala medicala, etc.

Sumele pe care le poti imprumut variaza de la 150 la 1500 de lei, pe perioade de la 7 la 30 de zile. Primul imprumut are dobanda 0 – adica atat cat imprumuti, atat rambursezi.

Citeste si  Imprumut de bani pana iei salariul

Pentru a solicita un credit Viaconto, treuie sa ai intre 20 si 65 de ani, sa nu ai datorii nestinse catre banci ori alte IFN-uri, sa ai venituri constante, sa ai un cont bancar viabil.

La Viaconto poti sa te imprumuti chiar daca nu ai salariu. Conditia este sa ai totusi venituri periodice pe care le poti demonostra. Spre exemplu, daca ai pensie ori indemnizatie de somaj, poti solicita un credit Viaconto.

Creditul Viaconto se solicita online pe platforma proprie a IFN-ului (www.viaconto.ro). Pentru accesare, trebuie sa utilizezi calculatorul pus la dispozitie, selectand suma si perioada. Daca esti la primul imprumut, costul va fi zero. Daca esti client existent, calculatorul de credit iti va afisa care este costul total al imprumutului dorit. Dupa ce selectezi suma de bani dorita si perioada de creditare, treci la solicitarea propriu-zisa a imprumutului. Daca esti client nou, trebuie sa-ti creezi un cont. Te inscri cu o adresa de email si o parola si intri in contul tau, de unde si soliciti imprumutul dorit.

Actele necesare:
– copii scanate ori fotografiate dupa buletin/carte de identitate;
– extras bancar pentru o perioada de minim online, din care sa reiasa ca ai venituri (din salarii, pensii, etc).

Imprumutul Viaconto se solicita in nume personal.

O conditie esentiala pentru a solicita un astfel de credit rapid online Viaconto este sa ai un telefon moil personal.

Imprumutul se aproba destul de rapid, daca esti in perioada de lucru a IFN-ului: de luni pana vineri intre orele 9 si 19.

Banii ii primesti rapid in cont, dar acest lucru depinde si de banca cu care lucrezi. Daca este o banca cu care colaboreaza si cei de la Viaconto, atunci banii iti vin in cate ore. Daca nu, va dura intre 24 si 48 de ore.

Citeste si  Credite pentru intreprinzatorii din Romania

Daca la finalul perioadei de creditare ai probleme cu ramursarea, poti solicita o amanare a perioadei de maxim 30 de zile. Vei plati o taxa de prelungire in acest caz.

Contractul de credit se incheie online. Inainte de accesare, trebuie sa te inregistrezi pe platforma online a celor de la Viaconto. Daca urmaresti pasii expusi pe site, accesarea este simpla.

Pentru mai multe informatii privind acest credit rapid online de la Viaconto, puteti sa trimiteti un email pe adresa info@viaconto.ro. Pe cei de la IFN Viaconto Minicredit SA ii gasiti la adresa Calea Mosilor 21, etaj 2, Bucuresti. Programul este de luni pana vineri, intre orele 9 si 18. Sambata si duminica este inchis. Pentru detalii suplimentare, sunari la numarul de telefon 0371124405.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies