You are here: Home Info credite rapide Credit online Extra Simplu de accesat

Credit online Extra Simplu de accesat

O solutie de a obtine o suma de bani rapid, intr-o situatie de urgenta, este accesarea unui credit online

Credit online pus la dispozitie de IFN-urile ce permit aceasta forma de accesare – o solutie de urgenta pentru a obtine o suma de bani mica, pe termen redus.

Una dintre IFN-urile din piata care pune la dispozita clientilor astfel de credite este IFN Extra Finance. Aceasta societate nebancara are in portofoliu un credit dedicat, este vorba de Extra Simplu – un imprumut ce poate fi accesat online, pentru o perioada de maxim 30 de zile. Creditul Extra Simplu are limite intre 200 si 5.000 de lei.

IFN Extra Finance este o societate nebancara cu o experienta considerabila in piata, luand fiinta in anul 2009. Asadar, in acest an isi serbeaza 10 ani de existenta. Ofera, credite pentru persoane fizice dar si pentru persoane juridice. Creditele pentru persoanele fizice sunt de tipul: ipotecare, pentru achizitii imobiliare, imprumuturi online garantate cu salariul ori cu pensia. Pentru persoanele juridice sunt puse la dispozitie urmatoarele produse: factoring si scontare.

Din experienta noastra in timp, IFN Extra Finance s-a remarcat ca o societate constanta in piata, pastrandu-si reputatia, fara excese de o parte ori de alta. A crescut constant, iar clientii o percep ca pe un punct stabil in acest sector financiar.

Noi va vom vorbi astazi despre creditul online aflat in portofoliul celor de l IFN Extra Finance – este vorba despre Extra Simpl, un credit rapid in cuantum redus, acordat pe perioade de maxim 30 de zile.

Conditiile de accesare pentru creditul online Extra Simplu:

  • varsta minima de 18 ani
  • venit stabil din pensii ori salarii
  • un telefon mobil pentru a accesa si a trece testele de securatiate in procesul de aplicare
Citeste si  Credite bancare online pentru IMM-uri

De principiu, este simplu sa apelezi la un imprumut rapid, insa, trebuie sa tii cont de dezavantajele acestor produse: dobanda mare, perioada mica de accesare, sumele mici de bani, penalizari mari in caz de intarzieri la rambursare.

Pentru accesarea creditului online Extra Simplu, aveti nevoie doar de o copie dupa actul de identitate si o copie dupa extrasul de cont. Aceste documente (in format JPG ori PDF, cu marimea de maxim 3MB) trebuie sa le incarcati (upload-ati) online in pasii corespunzatori atunci cand completati formularul online de accesare a creditului.

Cum procedezi efectiv pentru solicitarea creditului online Extra Simplu/

  • daca esti client nou, trebuie sa-ti deschizi un cont pe platforma online a IFN-ului, daca nu esti client nou, pur si simplu intri in contul tau de client.
  • odata ce ti-ai deschis cont, ori ai intrat in contul tau existent, selectezi suma pe care doresti sa o accesezi si perioada de rambursare, dupa care apesi butonul Aplica Acum. Dupa ce ai respectat toti pasii, se trece la verificarea adresei de email prin trimiterea unui mesas si a unui cod ce trebuie introdus in procesul de aplicare pentru un credit online
  • urmeaza sa completezi formularul privitor la venituri, angajator, contul IBAN\
  • se verifica cardul, prin tranzactionarea sumei de 0,10 lei
  • urmeaza sa incarci in contul tau copia dupa extrasul de cont, dupa care trebuie sa astepti abrobarea creditului; aceasta iti va fi anuntata prin email si pin SMS.
  • daca ti-a fost aprobat creditul, nu ramane decat sa te loghezi in contul tau si sa apesi pe butonul semneaza contractul, ori anuleaza aplicatia, daca te-ai razgandit. Dupa ce citesti contractul, il semnezi. Aici intervine o alta verificare de siguranta, ti se va cere sa apes butonul trimite SMS si sa folosesti codul primit pentru semnatura din contractul de credit.
  • urmeaza sa primesti banii in contul bancar.
Citeste si  Imprumuturi bune fara reesalonari

Pentru informatii suplimentare, puteti suna la numarul de telefon 021 320 30 03, ori sa trimiteti un email pe adresa secretariat@ifnexrafinance.ro. Pe cei de la IFN Extra Finance ii gasiti la adresa Str. Pictor Barbu scovescu, nr. 19, Sector 1, Bucuresti.

Acorda o nota, daca ti-a placut!
[Total: Average: ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies