You are here: Home Info credite nebancare Cine mai acorda credite doar cu buletinul in 2015?

Cine mai acorda credite doar cu buletinul in 2015?

In anul 2015, credite doar cu buletinul acorda vreo 2-3 IFN-uri romanesti si foarte multe moldovenesti

Daca vreti un credit doar cu buletinul „ca la mama lui”, nu va ramane decat sa apelati la societatile nebancare moldovenesti.

In Basarabia, creditul doar cu buletinul este la el acasa, societati ca Deltacredit, Realcredit, Ok-credit, Makler, Creditfort, Iutecredit, Smscredit si lista continua la nesfarsit, cam cum era la noi prin 2006.

La noi, singurele societati ce se pot numi ca acorda credite doar cu buletinul sunt Viva Credit, Ferratum, IFN Extra Finance, Fast Finance IFN si Credius. Insa, retineti, si aceste societati ne spun ca trebuie sa ai niste venituri minime care sa-ti asigure rambursarea la timp a ratelor.

Asadar, credite rapide doar cu buletinul in 2015 poti obtine doar daca locuiesti in Chisinau, la Balti, Causeni, Ungheni, Orhel, Faiesti, Soroca, Edinet, Cehui, etc.

Cum e si normal, in Chisinau sunt cele mai numeroase IFN-uri ce acorda astfel de imprumuturi rapide.

Imi amintesc niste intamplari de prin anul 2007, care acum par de-a dreptul hilare. Un prieten a incercat la mai multe banci sa obtina un credit doar cu buletinul. Dupa ce a avut niste experiente mai mult decat neplacute cu cateva banci noname, s-a hotarat sa testeze si ofertele unor banci mai mari. Dupa ce a testat el cateva zile, chiar si tras de pe trotuar de vreo doi angajati zelosi ai unor banci de renume, a descoperit cu surpriza ca nimeni nu-i acorda un credit doar cu buletinul de identitate. Ce mi-a ramas acum in minte este insa un aspect, atunci mai putin important, acum aproape crucial, foarte multe banci i-au oferit credite in franci „pentru ca sunt foarte ieftine”. Prietenul meu fiind o persoana conservatoare si aprig calculata, acesta fiind si motivul pentru care a cerut detalii de la zeci de banci inainte de a lua un amarat de imprumut, nu s-a aruncat la creditele in franci, a preferat unul in euro, daca nu ma insel, desi in respectivele vremuri dobanda la creditele in euro te ucidea, de-a dreptul. In fine, mi-a venit in memorie acest episod cu solicitudinea bancilor in acordarea de credite in franci, si mi-ar fi parut rau sa nu vi-l povestesc.

Revenind la oilea noastre, daca nici atunci nu erau tocmai credite doar cu buletinul, nu va imaginati ca astazi se intampla acest lucru in Romania. Nici pe departe. Stiu ca multe societati financiare declara acest lucru, insa, aparent, cerandu-va un extras de cont, respectiva societate observa care este afluxul de viraje la dumneavoasra in cont, si sa nu uitam, chiar si aceste societati va pot refuza imprumutul. Eivdent, niciodata nu strica sa incerci, in definitiv, n-ai ce pierde, in cel mai rau caz poti fi refuzat.

Asadar, sugestia mea este sa nu va aruncati cu capul inainte si sa analizati mai multe oferte, chiar daca sunteti intr-o situatie neplacuta si aveti nevoie de bani in regim de urgenta.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies